Posted May 6, 2008 · Report post adrianultras25 omul din greseli invata !!! Eu am incredere in Lacatus in continuare !!!! Am pierdut,....si ?????? asta-i viata ,!!!!!Trebuie sa ne ambitioneze si mai mult , si sa nu mai repetam greselile de-acum !!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 (edited) · Report post Sa fie clar, meciul a fost pierdut tactic! Oricine se pricepe cat de cat la fotbal nu poate sa nu remarce tactica de proasta inspiratie e Stelei duminica seara. Desigur ca e o mare umilinta. Dar probabil pentru noi. Sa nu credeti ca jucatorii se simt umiliti sau frustrati. Jumateate dintre ei nu se gandesc decat cum sa prinda un transfer afara. Cat despre Lacatus, ce sa mai vorbim. Ce poate fi mai umilitor decat sa fii surclasat tactic de bostanul ala cu par, fara indoiala cel mai penibil antrenor din Liga I, Cornel Tantar. Lucrurile incep sa se decanteze, si evidentele care ies la suprafata ne conving asupra faptului ca singura calitate care-l mentine pe Lacatus pe banca tehnica este obedienta fata de Fecali. Sa fie clar! Lucas, sa-mi dai oricat si nu ma vei face sa cred veci ca meciul a fost pregatit de tzalnar... asa ceva e imposibil, nu exista.... meciurile catzeilor din groapa si de sub pod au fost pregatite in amanunt de Rednic, care, oricat de antipatic si jigodie este, ramane un tehnician care stie foarte mult fotbal.. ce este acolo cu adevarat intre ei, nimeni nu pote sti, dar mult din ceea ce scoate Becali pe gura e doar zgomot.. cred ca Lacatus a fost adus si mai sta acolo pentru a se face liniste si pace intre conducere si galerie, dar te intreb: daca Laca ar fi demis maine, care ar fi reactia suporterilor? Edited May 6, 2008 by colaps Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 (edited) · Report post adrianultras25 omul din greseli invata !!! Eu am incredere in Lacatus in continuare !!!! Am pierdut,....si ?????? asta-i viata ,!!!!!Trebuie sa ne ambitioneze si mai mult , si sa nu mai repetam greselile de-acum !!!!! Ce greseli frate? Crezi c-o sa invete el ca nu mai trebuie sa-l asculte pe Fecali in alcatuirea echipei? Daca da, atunci o sa zboare!! Sa fie clar, meciul a fost pierdut tactic! Oricine se pricepe cat de cat la fotbal nu poate sa nu remarce tactica de proasta inspiratie e Stelei duminica seara. Desigur ca e o mare umilinta. Dar probabil pentru noi. Sa nu credeti ca jucatorii se simt umiliti sau frustrati. Jumateate dintre ei nu se gandesc decat cum sa prinda un transfer afara. Cat despre Lacatus, ce sa mai vorbim. Ce poate fi mai umilitor decat sa fii surclasat tactic de bostanul ala cu par, fara indoiala cel mai penibil antrenor din Liga I, Cornel Tantar. Lucrurile incep sa se decanteze, si evidentele care ies la suprafata ne conving asupra faptului ca singura calitate care-l mentine pe Lacatus pe banca tehnica este obedienta fata de Fecali. Sa fie clar! Lucas, sa-mi dai oricat si nu ma vei face sa cred veci ca meciul a fost pregatit de tzalnar... asa ceva e imposibil, nu exista.... meciurile catzeilor din groapa si de sub pod au fost pregatite in amanunt de Rednic, care, oricat de antipatic si jigodie este, ramane un tehnician care stie foarte mult fotbal.. ce este acolo cu adevarat intre ei, nimeni nu pote sti, dar mult din ceea ce scoate Becali pe gura e doar zgomot.. cred ca Lacatus a fost adus si mai sta acolo pentru a se face liniste si pace intre conducere si galerie, dar te intreb: daca Laca ar fi demis maine, care ar fi reactia suporterilor? Pai asta-i. Laca nu trebuie sa astepte sa fie demis. Trebuie sa-si dea demisia! Acum si nu dupa ce va rata calificarea in CL. Facand acest gest de deminitate va salva mult din capitalul de simpatie ce sustine imaginea lui de simbol. Doamne fereste sa ajungem intr-o zi intr-o asemenea stare de disperare incat sa ne apucam sa-l injuram si sa-i cerem sa plece. Edited May 6, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 · Report post [/b Sã nu uitãm cã vorbim de un club care a performat cu ajutorul sistem de tip „cooperativã” din care ar avea multe de învãțat și cei de la Juventus Torino. frustarile pentru echipele din campionatele externe te rog FRUMOS sa le tii pe tine Mersi ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 · Report post Bai fratilor...va spun doar atat...eu sunt din alba iulia si sunt student la cj...Aici u Cluj e mai iubita cu mult decat CFR...iar asta o sa se vada in jocul de maine...galeria CFR`ului se pare ca nici nu o sa se deplaseze la stadion:)..de frica!! au instalat aia in gruia aia spuracata doua panouri sa se uite la meci si isi asteapta echipa acolo dupa meci sa sarbatoreasca!!! Stelistul din mine va spune doar atat...CFR nu invinge maine....nu merita! Goga va impartzi dreptatea spre Steaua noastra draga! dupa care vine in Ghencea...Va salut pe toti si oricare ar fi rezultatul de maine ...MANDRU CA SUNT STELIST!!!....FORZA RAGAZZZI...va iubim cu sufletul!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 · Report post Plm ce sa zic EU sper si daca nu castigam campionatu macar sa ajutam la retrogatarea infectilor de moldoveni de la piatra neamt .... Forza Steauarestu om vedea in vara ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 (edited) · Report post @bad_joke: Nu am scris gresit... Ceahlaul joaca la Craiova, si daca va avea sanse de a castiga meciul in timp de CFR se va desprinde, e posibil scenariul in care noi pierdem in Ghencea ca sa scapam Buzaul de la retrogradare. @AdrianUltras25: Nu cred ca m-am lasat influentat de presa prea mult, pentru ca nu prea citesc ziarele... Despre Buzau as avea cateva lucruri de spus, pe care le cunosc direct si nu prin intermediul presei, dar sincer imi e si jena sa le spun aici. Imi doresc sincer sa-i retrogradam, si sa ne oprim aici. Si cu Esplanada, dupa cum am explicat si in primul meu comentariu, am incercat doar sa fiu ironic. N-o fi Ziua o sursa credibila de informare, dar teapa pe banii publici chiar e uriasa, si asta arata cat de "curati" sunt adversarii lui Gigi din fotbal. Edited May 6, 2008 by greco Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 (edited) · Report post SteauaTV Breaking News: Janos Szekely a semnat cu Steaua! Acum ma intreb daca-l poate scoate pe Banel din echipa! Eu pun pariu, ca daca vine C.Ronaldo la Steaua, nu va putea intra in primul 11 din cauza Banelului! Banel "Cel care centreaza in capul lui Torje de 0,1 metri"! Ca sa nu mai vorbesc de Lampard sau Gerrard care nu l-ar putea scoate pe Lovin din echipa nici in ruptul capului! Forza Steaua! Hai U Cluj! Si, in final, speram sa nu fie nevoie: Hai Gloria Buzau! Aaa, si inca ceva! La multi ani! e 7 mai! E ziua tuturor stelistilor! Edited May 6, 2008 by alexmk17 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2008 · Report post LA MULTI ANI NOUA!!!.... RESPECT Steaua`86!!!..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post Campionatul l-am pierdut pe mana noastra. S-a vazut din pacate cine face echipa la Steaua.Nu Lacatus. In tur cand nu aveam sanse la primul loc, Fiara a facut echipa contra cainilor si spurcatii nu au avut decat un sut pe poarta.Si ala de la distanta.In rest nu s-au apropiat. Steaua a dominat tot. Cu Dinamo am jucat dupa cum a zis creditorul.Problema e ca el nu stie fotbal.Daca joci la 0-0 de cele mai multe ori pierzi. Lacatus trebuia sa faca aceeasi tactica ca si cea din tur, dar..... Noi trebuie sa incepem reconstructia. Intai trebuie sa scapam de lucrurile care ne fac rau! Si cel mai mare rau il face nimeni altul decat oierul!!! Am mai zis-o si o mai zic: TOATA Ghencea TREBUIE SA SCANDEZE ANTI CREDITOR!!! Nu trebuie neaparat injurat. Un simplu:"becalii pleaca din Ghencea!" e destul. E decent si legal. Noi trebuia sa continuam scandarile anti becalii incepute in campionatul trecut.Aici a fost gresala cea mai mare!!! Sper ca la meciul cu Buzaul intreg stadionul sa scandeze pro Steaua si anti becaliiii!!! caraghiosi mai pot fi unii?! asa se intampla cand gura bate fundu' vezi ca "micutul" Lacatus a fost pe banca, in afara jocului cu Dinamo, unde l-au invins alde talnar (nume greu) si propriul fin, si la meciul cu rapidul (salvat de Becali pe la comisii), si la meciul cu Timisoara, si la meciul cu sparta, si la meciul cu Pandurii, si la meciul cu buzaul si chiar si la meciul cu uta din tur, unde cand ne-au egalat in min 85 a fugit ca un taranoi vreo 50m pe tusa topaind de bucurie. uite ca ne-a iesit pe nas bucuria la toti! si in general vezi ca in afara de jocurile din catedrala, unde publicul face jumatate din treaba, in rest micutul a fost un zero barat. dar ce poti sa-i ceri unuia care nu are scoala? nici din aceea normala, pe care o frecventam cu totii, dar nici din aceea cu specializarea antrenorat?! asta e Romania de azi: lipsa de instructie si neprofesionalismul au ajuns se pare un merit! cat despre intentiile belicoase ale unor imberbi va sugerez sa va ganditi la o metafora: metafora palmei! baietei, cu Lacatus al vostru ne-a mai ramas o singura solutie: s-o luam cu toti in mana! altfel vad ca va tot faceti vise ca poate se intampla ceva pe la Cluj?! bai [...], ca sa se intample vreo minune trebuie sa bage iar mana in buzunar prostu' ala pe care te gandesti tu sa-l injuri! ce bine le-a mai aranjat micutul Lacatus? si sa nu uitati sa-i scandati numele simbolului (poate ar trebui sa va ganditi la niste urale si pentru finu' Danciulescu, cred ca l-ati bucura pe maestru')! omu' e pe cai mari, doar si-a indeplinit obiectivul! niste hahalelere care stiti doar sa dati din gura. cand este sa duceti mana la buzunar vi se par biletele scumpe! dar va visati suporteri europeni! daca n-ar fi situatia dramatica in care se gaseste azi Steaua as rade tinandu-ma de burta! asa stau si plang ca un prost in timp ce unii sunt la ora de sotron! Edited May 7, 2008 by Marius nu stiu de care "fraieri" vorbeai Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post linge victore linge.. ca lingi degeaba... noi nu te ascultam Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Incercati sa faceti o diferenta intre antrenorul Lacatus si jucatorul-simbol Lacatus! In mainile jucatorului simbol a FOST soarta Stelei. In mainile antrenorului ESTE soarta Stelei acum!!! E absurd sa crezi ca Steaua de acum va avea aceleasi performante ca Steaua de acum 20 de ani doar pt ca e Laca la echipa. El a redus diferenta de puncte si ne-a dus pe primul loc in acest campionat dar tot el a pierdut primul loc. corect! si coerent! totusi sa fie oarecum clar: am redus distanta nu ca urmare a jocului prestat! Lacatus a pierdut fara apel prea multe examene in care nu avea voie sa clacheze. am luat trei puncte cu rapid la comisii, dar in teren am fost la fel de jenanti si haotici ca si in meciul cu Dinamo! in general Steaua lui Lacatus nu a excelat in afara "catedralei". ne-am chinuit aproape in toate jocurile (in fapt cu exceptia meciului de la Bistrita, Steaua nu a marcat niciodata in prima repriza, ceea ce spune mult) si am stat mai tot timpul la mana hazardului: mingi ale adversarilor care au lovit bara (costea, uta), ratari monumentale (ex. jula) si goluri disperate pe finaluri nebune. in concluzie: si in acest retur jocul Stelei nu a avut CALITATE! Lacatus parea ca are o mare calitate: aceea de a fi extrem de norocos! din pacate pentru Steaua vechea zicala romaneasca s-a dovedit corecta: s-a inecat la mal! si ne-a tras dupa el in adancuri! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post pai de ce nu`i spui prietenului tau cu banii sa`l dea afara? ca poate te asculta Share this post Link to post Share on other sites