fcsteaua.ro

Dupã derby, înainte de final

63 posts in this topic

Parcã de data asta am mers cu altã stare de spirit în Groapã. Scârbit profund de anumite evenimente anterioare meciului (articolul din Guardian, încercãri de mistificare a istoriei care-l legau pe Antonescu de Dinamo, numãrul extrem de redus de bilete primite), parcã prevedeam cã nici pe gazon nu vom avea cine știe ce satisfacții. Sunt multe de spus, poate prea multe pentru ce mai înseamnã azi fotbalul românesc.

Nici prin gând nu-mi trece sã critic arbitrajul. În condițiile în care greșelile de care au beneficiat atât Steaua cât și CFR au fost într-un numãr uriaș în campionatul pe cale de a se încheia, e stupid sã recurgem la acest refugiu, ascunzându-ne de marile noastre probleme. Un „creditor” cu un comportament absolut iresponsabil, un joc slab și telefonat, cauzat atât de valoarea jucãtorilor cât și de un mare simbol care nu e încã un mare antrenor, o imagine publicã execrabilã pe care nu numai cã n-o îndreptãm, dar o și întreținem.

Totuși, mi se pare halucinant ca tocmai Dinamo sã facã „dreptate”, dupã cum cerea Peluza Cãtãlin Hâldan, în România fotbalisticã. Dacã ierarhia din clasament e pe bune sau nu, avem timp sã discutãm pânã la sfârșitul lui August, dar simpla idee cã fostul club al Securitãții și al Miliției, aflat pânã în ziua de azi sub tutela Ministerului de Interne, ar putea face oricui dreptate, îmi dã fiori. Sã nu uitãm cã vorbim de un club care a performat cu ajutorul sistem de tip „cooperativã” din care ar avea multe de învãțat și cei de la Juventus Torino.

Mã bucur cã au abordat cu rãutate meciul de duminicã, indiferent care le-au fost motivele. Atât Dinamo cât și Timișoara au ținut piept Stelei ca sã se predea cu CFR și Ceahlãul, aceștia din urmã într-un mod atât de jenant încât s-a evitat și televizarea partidei. Divizia A e un mare conflict de interese, susținute pe cãi fãrã legãturã cu moralitatea sau cu regulamentele în vigoare. Nu suntem deloc strãini de practicile necurate, și asta pentru cã n-ai cum sã te menții în top fãrã sã știi când, cum și de care sfori sã tragi. Dar de aici și pânã la erijarea clubului a cãrui înființare o comemorãm dupã 60 de ani în rolul de justițiar...

Aștept meciul de mâine fãrã prea multe speranțe. În Cluj, rivalitatea dintre cele douã echipe a escaladat, dar probabil cã nu e destul ca sã se mai schimbe ceva. În Ghencea n-ar trebui sã fie probleme, dar cine știe, poate dacã la pauzã CFR va avea un avantaj de minim douã goluri și situația de la Craiova o va impune, un semn din lojã va însemna cã e cazul s-o lãsãm mai moale. Ar mira pe cineva?

Pânã la urmã, chiar dacã pierdem titlul, mãcar Gigi cel rãu va fi învins de cãtre oamenii cinstiți. Cãci proiectul imobiliar Esplanada în care e implicat Arpad Paszkany nu e un jaf de proporții colosale chiar în centrul Capitalei. Noroc cu Dinamo, cã n-avea cine sã facã „dreptate”.

www.GRECO.ro

Pânã la urmã, chiar dacã pierdem titlul, mãcar Gigi cel rãu va fi învins de cãtre oamenii cinstiți. Cãci proiectul imobiliar Esplanada în care e implicat Arpad Paszkany nu e un jaf de proporții colosale chiar în centrul Capitalei.

Daca a fost o ironie si n-am prins-o eu, imi cer scuze. Chiar sper ca ai glumit cand i-ai numit pe Paszkany si grupul sau de interese "oamenii cinstiti". Daca ai glumit, inseamna ca ai fost putin prea subtil. Daca nu, poti sa citesti cate ceva pe aici:

http://www.ziua.net/display.php?data=2008-...6&id=236864

http://gandul.ines.ro/articol_10442/geaman...cu_scandal.html

http://www.bursa.ro/on-line/s=print&sr...icol=26413.html

Ma gandesc la ziua de miercuri. Stiu ca nu sunt sanse, stiu ca este desart sa aspiram la ceva DAR STELISTUL DIN MINE spera. Cu golul in stomac pe care il am de DUMINICA am dreptul sa sper. Cu Dumnezeu inainte.

E aici o ironie a sortii, si prin soarta inteleg jocul nostru: la inceput eram la mana CFRului, prima clasata, apoi am mers doar pe mana noastra iar acum suntem la mana Uului, ultima clasata. Vorba lui Copos, "ceva s-a-ntamplat".

Sperantele ar trebui legate de viitor, iar nu acest rahat de campionat. Prea multa tevatura, prea multe meciuri cu cantec (inclusiv cateva ale Stelei), prea multe gafe de arbitraj, prea multa campanie de presa gen Scanteia inainte de congres, prea multe caractere infecte, prea putin fotbal, prea putin bun-simt si educatie: v-am prezentat Romania anului 2008. Pt cei care tin la Steaua cu adevarat testul calitatii vine la toamna, in Europa, acolo unde Dragomir, Lupescu, si toata camarila sunt doar umbre anonime. Cea mai mare pedeapsa pt frustratii anti-Steaua ar fi performanta noastra in Europa. Cu mandrie: Hai Steaua!

As fi vrut sa scriu si eu un articol aici, dar.......

S-ar fi intitulat:

DEJA VU SAU DEJA NU!

Am trait asemeni momente grele si acum zece ani dupa un meci tot in Bucuresti, in deplasare, in Regie cu o echipa retrogradata, care nu mai avea nimic de castigat! Atunci a fost 1-1, dupa un gol al unui chelios, Oprisan parca, iar in poarta Sportului era cel mai mare antrenor ce va sa vie, dupa tac-su: Mucescu razvanel! Atunci, un alt chelios, patron, care preda astazi lectii de moralitate, impartea prime de 5000 de dolari in vestiarul alb-negru! Acel chelios patron se numea George Savari...pardon, Copos! Si tot atunci Steaua cadea pe 2 si ajungea la mana Universitatii! Nu Cluj, ca acum, ci Craiova! Si tot atunci, Steaua avea meci in ultima etapa cu .....Gloria! Nu! Nu Buzau! Ci Bistrita!

Am castigat titlul in ultima etapa, iar apoi am aflat ca Universitatea a jucat in 5, iar rapid, echipa visinie (senzationale coincidente!) in 17! Am mai aflat ca Lutu, la penalty, i-a spus lui Lobont (moralist??) unde sa se arunce ca sa apere si asa a fost! Am mai aflat apoi in direct la TV, de la Kassai ca: "Pai, domnule Copos, nu v-am pus ce arbitri ati vrut la fiecare meci!???" CUMM??? Tocmai Copos, omul minune, omul corect, moral si cinstit??? Nu cred asa ceva!

Ce coincidente! Si ca totul sa fie si mai mirific, totul se va intampla, tot intr-o miercuri, pe ....7 mai! O data istorica si cea mai importanta din istoria fotbalistica a Romania si a Stelei! O zi norocoasa?? A fost odata! Va mai fi inca o data?? Noi speram si ne legam de orice bucatica de speranta care mai exista!

Toata lumea vorbeste ca s-a facut dreptate, ca titlul a fost inmanat de "cea mai corecta echipa din istorie!" ptiuuu, piei drace de aici!, ca sa parafrazez un credincios creditor! Toti dusmanii se bucura si danseaza de fericire si isi savureaza singura clipa pe care o pot trai cu sentimente: Infrangerea Stelei! Dar poate....Ahhh, poate.....

Paradoxal, aceasta infrangere scoate la iveala un alt lucru! Ca si noi, si ei traiesc tot prin Steaua! Asta este cea mai mare onoare pe care ne-o pot acorda toti acestia! Vedeti, singura echipa care exista cu adevarat in Romania este: Steaua! Celelalte nu exista! Nu o sa auzi pe nimeni spunand: "A castigat (pierdut) Steaua??? Imi e indiferent, ca eu tin cu echipa mea!" Nu! Toti traiesc la unison cu Steaua si isi dau importanta necesara, pentru ca se vorbeste de ei! Vedeti ce inseamna sa fii cu adevarat cel mai bun??

Sincer sa fiu, nu cred in miracole, minuni, iar aici chiar nu poate fi vorba de Dumnezei, decat doar in mintea unor inculti, si nu ma refer doar la incultul creditor de la Steaua! Asta nu se pune, el e din oficiu! Dar i-a apucat si pe unii de la Cluj, de sub pod, etc

Nu cred ca Universitatea va juca pe bune, si chiar daca ar face acest lucru, mai sunt alti factori: arbitri, valoare, autoritati, etc!

Si mai e ceva! Daca va fi DEJA VU, bucuria va fi cu atat mai mare cu cat aceste Shakire, Rozalii de Rahova , doctori de Gherla, cofetari de Loterie, porumbaci agricultori, Jenei de Dracula, Golani 2xvisinii si albrosii, ziaristi analfabeti si tevisti agramati spagari, vor avea jugulara sectionata din cauza unghiei din gat!

Daca va fi DEJA NU, noi nu uitam si nu iertam! Si daca e nevoie, sa bata Gloria Buzau in Ghencea, sa nu dam dusmanilor satisfactia deplina si totala! Deci, baieti, daca va fi sarada si galop de sanatate la Cluj, sa tinem cu Buzaul miercuri, ca e echipa ros-albastra! Atata timp cat unii s-au dat la o parte cu cefere, chiar astia din Bucuresti, iar altii sub Pietricica, de ca sa le facem pe plac tuturor nemernicilor!???

Sfarsit Articol!

PS: Am observat ca un anumit finantator, fost arbitru si actual finantator al unei echipe moldave verzulii, deci incasator de obligatii fara chitanta ( a se citi: om corupt pana in maduva oaselor), a spus ca arbitrajul a fost exceptional si ca e cea mai fericita zi din viata lui si s-a facut dreptate! Un om a carui echipa s-a lasat regulata la Cluj, iar omul nu a mai spus nimic de umblat la jucatori sau ca au fost pe blat! Sa intelegem ca acum nu s-a mai umblat la jucatori, ci direct la patronul clubului! De arbitraj nu mai vorbesc, ca omul e clar ca nu se pricepe, desi a fost arbitru Fifa!

Problema e ca la Steaua nu se gandeste sanatos si in perspectiva! Antrnor nu aveam! De jucatori ce sa mai zic, atata timp cat Banel il nimereste in cap pe hidrantul torje (1m si 2 cm), cand el trebuie sa dea o bolta in ultimul minut, iar creditorul spune ca baiatul e bun! De Lovin nu mai zic nimic, ca baiatul e lung! Tot de alde Dica si Neaga ne luam, chiar daca astia mai stiu si ei cu mingea, nu, patroane???

Deci, avem unu care alearga si unul inalt in echipa! Mai e fixatia lui Lacatus cu Baciu, un fotbalist de Chiajna sau Crevedia!

Grav nu este ca am pierdut titlul, grav e ca oamenii nu se pricep la fotbal! Sincer, sper sa pierdem in turul 3 daca asta inseamna plecarea lui Lacatus de pe banca! Nu e antrenor de Steaua, fara suparare, dar daca nu vom fi lucizi si corecti si doar patimasi ca altii, nu vom ajunge nicaieri! Si vad ca analfabetul si in fotbal nu vrea sa-l dea afara! Steaua are potential mare, dar fara antrenor va fi chin! Poti sa aduci o mie de jucatori! Pacat ca un Bicfalvi nu poate creste la Steaua, ca trebuie jucat Lovin!

Asta e!

Edited by alexmk17

Problema e ca la Steaua nu se gandeste sanatos si in perspectiva! Antrnor nu aveam! De jucatori ce sa mai zic, atata timp cat Banel il nimereste in cap pe hidrantul torje (1m si 2 cm), cand el trebuie sa dea o bolta in ultimul minut, iar creditorul spune ca baiatul e bun! De Lovin nu mai zic nimic, ca baiatul e lung! Tot de alde Dica si Neaga ne luam, chiar daca astia mai stiu si ei cu mingea, nu, patroane???

Deci, avem unu care alearga si unul inalt in echipa! Mai e fixatia lui Lacatus cu Baciu, un fotbalist de Chiajna sau Crevedia!

Grav nu este ca am pierdut titlul, grav e ca oamenii nu se pricep la fotbal! Sincer, sper sa pierdem in turul 3 daca asta inseamna plecarea lui Lacatus de pe banca! Nu e antrenor de Steaua, fara suparare, dar daca nu vom fi lucizi si corecti si doar patimasi ca altii, nu vom ajunge nicaieri! Si vad ca analfabetul si in fotbal nu vrea sa-l dea afara! Steaua are potential mare, dar fara antrenor va fi chin! Poti sa aduci o mie de jucatori! Pacat ca un Bicfalvi nu poate creste la Steaua, ca trebuie jucat Lovin!

Asta e!

De acord cu tine. Am mai spus in alt comentariu, atat timp cat Becali spune in gura mare ce jucator e bun si care nu, acestia nu vor fi niciodata motivati pentru performanta. Repet ce am mai spus: dincolo de declaratii, de "butoane", cred ca cel mai mare rau pe care il face Becali la Steaua este ca nu incurajeaza competitia pe posturi, pentru un loc de titular. Atat timp cat transferurile sau evaluarea jucatorilor sunt facute de Becali dupa propriile impresii si in gura mare, asta va fi situatia, indiferent de antrenor. Am mai spus intr-un post: poate ca Lacatus accepta anumite lucruri pentru ca, in situatia actuala, e singura sansa de a incerca sa faca ceva pentru echipa pe care o iubeste. Da, echipa juca frumos pe vremea lui Protasov, dar credeti ca, la prima iesire a patronului, ar mai fi stat la Steaua? Nu uitati in ce atmosfera a preluat Lacatus echipa. Nu mai zic la ce diferenta de puncte fata de lider. In afara de asta, e vina lui Lacatus ca Dica si-a batut joc de doua ocazii clare de gol? Ca Nicolita, in doua randuri, nu e in stare sa centreze mingea in careu, unde o astepta toata echipa si o da fix in adversar? Ca la meciul cu Poli a batut o lovitura libera care l-ar face invidios pe orice jucator de rugby? Cu siguranta ca nu vom uita meciurile facute de ei cu Kiev sau cu Betis, dar asta nu inseamna sa ii ridicam in slavi la nesfarsit.

Pacat ca au ajuns pana aici si nu au stiut sa profite de sansa lor. Vorba unui alt user, pentru 200.000 de euro trebuiau sa are terenul cu dinamovistii. Nu mai zic de locul direct in grupele ligii campionilor, pe care tot ei il meritau cel mai mult!

Edited by geoct

inceputul de articol l-ai luat de la un ziar...nu vreau sa ii dau numele...dar pana la urma te-ai indtreptat...

Bafta!!!

ok, deci se pare ca s-a citi ziarul Ziua pe-aici, asta e bine, deoarece va recomand un articol dur, extrem de dur la adresa echipei noastre scris de Constantin Dinu, un ziarist pe care il urmaresc si care a spus-o pe aia dreapta indiferent despre ce echipa a fost vorba...

http://www.ziua.net/display.php?data=2008-...6&id=236847

din pacate insa, ceea ce a scris acolo este si in mare parte adevarat... atitudinea noastra a lasat de dorit, si ne-a luat mult timp pana sa ne trezim si sa ne dam seama ca avem in fata o echipa care nu glumeste, de parca ai nostri jucatori se asteptatu la vreo minune de ultim moment, vreun ultim aranjament prietenesc facut de Jiji, de care ei nu stiu si pe care il vor afla doar dupa, cand se vor gratula fericiti pentru un egal nesperat... atitudinea asta efectiv de cersetori am mai vazut-o pe la noi, mai ales la Lovin... audceti-va aminte de jucatorii altor echipa care declarau dupa meciuri ca ai nostri ii intrebau in timpul jocului "pe cat jucati azi?"

ce-ti pasa tie Dica, Lovin, Radoi, etc. pe cat joaca ceilalti? ce va pasa voua, dragi jucatori ai Stelei, de ce fac altii? voi spuneti ca sunteti cei mai buni, noi va credem, dar asta trebuie aratat in teren, indiferent de primele indirecte, de vorbele patronului, de zvonurile nestiute de noi care circula prin vestiare... aici a fost marea greseala a lui Becali, ca nu s-a gandit ca strategiile lui, care, sa fim drepti, au scos echipa din rahat de multe ori (vezi milionul platit javrelor anul trecut), acum au bagat echipa in acelasi rahat: ai nostri jucatori (majoritatea dintre ei, care cunosc limba romana si traditiile noastre mioritice) au asteptat minunea de la patron, or fi crezut chiar si la 1-0 pentru Dinamo ca e vreun foc de paie menit sa adoarma ochii lumii... din pacate s.a facut 2-0 si atunci baietzii nostri si-au zis: e groasa... si atunci in loc sa puna mana sa joace cu calm, luciditate, a intrat panica in ei si a iesit ce-a iesit...

sa le fie si sa ne fie invatatura de minte, Steaua este o echipa care respira dragostea suprterilor ei, noi ne iubim echipa pentru ceea ce este ea, nu pentru ca uram pe altii, spiritul asta din pacate e pe cale sa fie ucis, macar acum in ceasul al doishpelea cineva trebuie sa se trezeasca acolo... noi trebuie sa invingem prin noi insine, nu prin conjuncturi politice (intelegeti ce vreti prin asta, doar traim in Romania)

si ca tot vorbim despre asta, umbla zvonul ca Paszkany si Trigranitul lui nu prea ar mai avea sprijinul PD-ului, si ca ar fi venit ordin clar de la consiliul local Cluj ca "U" trebuie musai sa bata... super nu-i asa? inainte spre 24!!! dar dupa aceea?

Edited by colaps

@colaps

Adevarat... din pacate. Si imi permit, Mihai, sa-l citez aici pe acel jurnalist de la Ziua referindu-se la Radoi:

"la finalul meciului a aparut penibilul Radoi, finutul lui Becali, care a zis ca e hotarat sa plece din fotbalul romanesc fiind dezgustat de "ceea ce s-a intamplat in acest retur". Du-te, ba, vorba lui nasi-tu, daca ai unde, dar e greu de crezut ca vei dibui vreo echipa in care sa fii papusa patronului, smardoiul si turnatorul vestiarului, ca poate chiar de aici s-a si rupt coeziunea echipei. Pa, Suca!"

Cine stie... stie si de ce a scris asta respectivul jurnalist...

ok, deci se pare ca s-a citi ziarul Ziua pe-aici, asta e bine, deoarece va recomand un articol dur, extrem de dur la adresa echipei noastre scris de Constantin Dinu, un ziarist pe care il urmaresc si care a spus-o pe aia dreapta indiferent despre ce echipa a fost vorba...

(....)

si ca tot vorbim despre asta, umbla zvonul ca Paszkany si Trigranitul lui nu prea ar mai avea sprijinul PD-ului, si ca ar fi venit ordin clar de la consiliul local Cluj ca "U" trebuie musai sa bata... super nu-i asa? inainte spre 24!!! dar dupa aceea?

1. articolul ala mi se pare a fi scris "la comanda", sincer.

2. chiar crezi ca nu au sprijinul PD-ului? :) esti naiv. Boc e prins intre ciocan si nicovala. Pe de o parte consiliul local inca mai e actionar la U,deci, trebuie "sa para"ca sprijina Universitatea, pe de alta parte, Pazscany ii sponsorizeaza campania electorala. Viceprimarul Popa (de la PD )e prieten bun cu Arpi din copilarie si mai sunt si alte amanunte de culise care n-are rost sa fie mentionate.... ghiciti voi rezultatul.

(....)

2. chiar crezi ca nu au sprijinul PD-ului? :) esti naiv. Boc e prins intre ciocan si nicovala. Pe de o parte consiliul local inca mai e actionar la U,deci, trebuie "sa para"ca sprijina Universitatea, pe de alta parte, Pazscany ii sponsorizeaza campania electorala. Viceprimarul Popa (de la PD )e prieten bun cu Arpi din copilarie si mai sunt si alte amanunte de culise care n-are rost sa fie mentionate.... ghiciti voi rezultatul.

U Cluj - CFR : 2-2

Totusi sa recunoastem ca spurcatilor le-au iesit tot , de la jocul din teren pana la aceea coregrafie cu torte sub banner care nu e chiar asa de usor de realizat. Probabil ei s-au referit la "dreptate" vis-a-vis de punctele luate de Steaua la masa verde si de cele 2 penaltyuri neacordate (sau macar 1) in meciul cu CFR , respectiv golul din offside` cu Craiova. Dreptate , nedreptate , noi suntem pe doi iar ei pe 4 . Probabil ca Borcea a tinut cont de ce le-a zis giovani Becali "sa nu mai faceti blaturi" poate ca de aceea au ajuns pe 4. Totusi , ei chiar faceau blaturi pe cand la noi este doar o situatie la intamplare pentru ca ii este frica ciobanului sa se bage la arbitrii . maine sa speram intr-un rezultat favorabil. poate chiar si o victorie a celor de la u.

Edited by unuspecial

1. in ziua de azi nu poti baga mana in foc pentru nimeni, oricum, Dinu a bagat material la greu si a scris piparat indiferent despre cine a fost vorba, te asigur, nu a crutzat pe nimeni... oricum, nu asta este important, am si spus, parerea mea este ca cea a scris e adevarat in mare parte.. am retineri de exemplu la comentariile referitoare la atitudinea lui Radoi, si tind sa-i dau totusi credit lui, decat unui ziarist, oricare ar fi acela, pus si simplu pentru ca ce in sufletul lui Mirel acum, numai el stie...

2. daca tu crezi ca viceprimarul Popa taie si spanzura in PD, scuza-ma, dar nu stiu unde e naivitatea.. crezi ca daca Paszkany cotizeaza la campania electorala, gata, Base, Blaga si cu Boc stau si dau din coada in fata lui? Jigodii precum Paszkany cotizeaza in mai multe campanii, fii sigur de asta, oameni ca el joaca intotdeauna la mai multe capete, dovada: uite ce curcubeu de "doctrine" sta in spatele esplanadei..

in orice caz, nu asta conteaza acum si aici, ci faptul ca echipa are in mod normal capacitatea sa lupte si sa invinga in astfel de confruntari, a dovedit-o de multe ori... in seara aia blestemata ceva nu a mers, si aici trebui lucrat.. ce a scris Dinu, si ceea ce am scris mai sus pot fi eventual una din cauze...

Edited by colaps

@colaps

bine, sa fie cum zici tu ... insa se pare ca nu stii nimic de Cartierul Tineretului din Cluj si alte 2 proiecte imobiliare, caci atunci ai fi inteles mai bine legatura de care-ti spuneam.

Meciul se va juca pana la urma pe teren si cu toate ca U este o echipa mult prea mica, pentru un razboi atat de mare, sper sa furnizeze surpriza.

Meciul se va juca pana la urma pe teren si cu toate ca U este o echipa mult prea mica, pentru un razboi atat de mare, sper sa furnizeze surpriza.

Asta n-o mai cred. Ieri spuneam ca atat timp cat e Dobos acolo, cefereul castiga sigur. Declaratiile pe care le-am vazut azi nu fac decat sa confirme lucrul acesta.

Important e sa batem noi miercuri...

majoritatea lotului stelist a atins un varf de forma acum 2 ani , cand echipa a juns in semifinala UEFA. din pacate, finantatorul s-a gandit ca e mai rentabil sa umfle propriul buzunar decat sa incerce sa scrie o pagina noua de istorie. pentru ca meciul cu boro a fost vandut. nu pe banii lui boro, neaparat, ci pe niste bani veniti de la o institutie care are un rol extraordinar in viata fotbalistica: casa de pariuri. Steaua era favorita in meciul cu boro, asa ca ... daca putea sa decida invers....de ce sa nu o faca. un meci cu sevilla, castigat sau nu in finala...nu-i aducea nici pe departe atatia bani! atunci.. ceva s-a rupt! nu ma laud, dar la 2-2 , am inteles , am inteles totul cand mingile erau bubuite aiurea de vajnica noastra aparare , care pana la acel meci luase doar 4 goluri in europa. englezii trebuiau sa invinga! asta era ordinul pe care l-au primit '' razboinicii'. de atunci.. a inceput decaderea. nu e vina lui Hagi, pedrazini, Lacatus. nu! e vina entitatii negre care conduce destinele vulturului ros- albastru.! Lacatus ne-a daruit ani din viata... multi...ne-a adus bucurii in suflete.... multe ! a avut ocazia sa antreneze Steaua intr-un moment mai mult decat nefavorabil, (eu daca as fi fost Lacatus....nu ma riscam), dar si-a riscat numele , si-a riscat adulatia fanilor, si a venit. este o jertfa din partea lui! pe care daca nu i-o aprob....i-o respect. daca Becali il va lasa pe Lacatus sa raamna la Steaua si sezonul urmator, si se va dispensa macar de o parte din jucatorii care nu fac cinste culorilor...va afce o mare investitie la Steaua. nu este marele antrenor Lacatus, dar invata alaturi de noi, sufera si se bucura alaturi de noi, cunoaste mai bine ca oricine ce inseamna stelismul! iar aceste lucruri , il fac antrenorul potrivit pentru Steaua. intotdeauna ros-albastru!

Taceea coregrafie cu torte sub banner care nu e chiar asa de usor de realizat.

daca si coregrafia lor a fost greu de realizat... cu o panza pe care au vopsit drapelul si au scris dreptate.. si au aprins cateva torte... atunci ai nostri au avut cea mai de rahat coregrafie...

@colaps

bine, sa fie cum zici tu ... insa se pare ca nu stii nimic de Cartierul Tineretului din Cluj si alte 2 proiecte imobiliare, caci atunci ai fi inteles mai bine legatura de care-ti spuneam.

dee, asa e, nu cunosc detaliile astea, am plecat din Cluj de vreo 10 ani :-), ceea ce am scris mai sus sunt de fapt speculatii adunate de prin informatii citite si puse cap la cap..

sper din suflet ca se se implineasca ce ai spus si sa avem parte de o surpriza placuta maine.. dar sper ca surpriza asta mult asteptata sa nu aiba efect de bumerang si sa imbete cu apa rece pe cei de care decide soarta echipei..

cand sunt bagate de Cristi, seful de brigada nu mai sunt interzise :D

E placut sa vezi atata optimism inainte ultimei etape,insa titlul este pierdut 100%. O sa imi sariti in cap ca de ce nu mai sper si bla bla bla. Pai aici sunt 2 scenarii:

1) U Cluj da meciul chefereilor din orgoliu local daca vreti,pentru ca nu vor sa fie echipa care a "furat" un titlu Clujului. De asemenea,vor fi presiuni masive din partea "neutrilor" din Cluj ca u Cluj sa o lase mai moale pentru ca o calificare directa in CL aduce bani pentru zona clujului, stiti voi,vin suporteri straini,se scot bani de pe urma lor, aia beau, mananca,mai vad un muzeu ceva, etc. De asemenea chefereii folosesc tactica fecali anuntand ca il vor pe goga si ca cica dau 3 milioane pe el, :w00t:, in acea suma intrand probabil si banii pentru conducatorii lui U astfel incat U sa o lase mai moale.

2)U Cluj joaca pe bune cu chefere si datorita diferentei de valoare pierde. Va reamintesc ca u Cluj e echipa care a primit 4 goluri din actiune in Ghencea,in conditiile in car noi avem un atac apatic in cel mai bun caz. Si ca sa vedeti ce aparare svaiter au,pana si Banel Nicolita a reusit sa le dea gol.

In ambele scenarii u Cluj pierde asa ca eu zic ca e mai bine sa ne vedem de meciul nostru si sa batem buzau,indiferent ce se intampla la Cluj. Daca dam meciul buzaului,eu unul nu mai calc pe stadion anul viitor.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

E placut sa vezi atata optimism inainte ultimei etape,insa titlul este pierdut 100%. O sa imi sariti in cap ca de ce nu mai sper si bla bla bla. Pai aici sunt 2 scenarii:

1) U Cluj da meciul chefereilor din orgoliu local daca vreti,pentru ca nu vor sa fie echipa care a "furat" un titlu Clujului. De asemenea,vor fi presiuni masive din partea "neutrilor" din Cluj ca u Cluj sa o lase mai moale pentru ca o calificare directa in CL aduce bani pentru zona clujului, stiti voi,vin suporteri straini,se scot bani de pe urma lor, aia beau, mananca,mai vad un muzeu ceva, etc. De asemenea chefereii folosesc tactica fecali anuntand ca il vor pe goga si ca cica dau 3 milioane pe el, :w00t:, in acea suma intrand probabil si banii pentru conducatorii lui U astfel incat U sa o lase mai moale.

2)U Cluj joaca pe bune cu chefere si datorita diferentei de valoare pierde. Va reamintesc ca u Cluj e echipa care a primit 4 goluri din actiune in Ghencea,in conditiile in car noi avem un atac apatic in cel mai bun caz. Si ca sa vedeti ce aparare svaiter au,pana si Banel Nicolita a reusit sa le dea gol.

In ambele scenarii u Cluj pierde asa ca eu zic ca e mai bine sa ne vedem de meciul nostru si sa batem buzau,indiferent ce se intampla la Cluj. Daca dam meciul buzaului,eu unul nu mai calc pe stadion anul viitor.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Banel a dat cu U in tur, nu in Ghencea.

Corect, nu suntem noi nuferi, da' nici Dinamo n-are cum sa faca dreptate vreodata!

In rest, desi evident ca sper ca Steaua sa ia titlul, cred ca de luat il va lua CFR, din simplul motiv ca nu cred ca U le poate face fata! Un motiv fotbalistic - permiteti-mi acest lux intr-o mare de conspiratii.

Si da, asa cum a spus si FortuneTeller, proba va fi ca de obicei in Europa, unde presimt ca CFR-ul o va comite grav. Ramane doar ca noi sa dovedim, ca de fiecare data, ca suntem facuti dintr-un alt aluat.