Posted May 4, 2008 · Report post Toti suporterii adevarati care au posibilitatea sa ajunga miercuri la ultimul meci din Ghencea din acest sezon sunt rugati sa vina si sa isi demonstreze atasamentul pentru culorile ros-albastre! Sa coloram stadionul in rosu si albastru si sa cantam 90 de minute: "Pana la moarte, cu Steaua pana la moarte!"! Le multumesc anticipat celor care vor face acest lucru! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post "Sper din tot sufletul cã acesta a fost ultimul derby. Dupã Campionatul European vreau sã plec în stãinãtate și voi da curs primei oferte tentante pe care o voi primi", a declarat Rãdoi dupã meciul cu Dinamo. GSP.ro Daca asa a gandit Radoi si inainte de meci, ce mai ramane de spus ? Cum dracu sa rezisti cand toti dobitocii isi bat joc de munca ta.Cand la meciul cu CFR au sarit toti in sus ca Steaua fura cu arbitrii iar acum spune idiotu ala de Nanu ca s-a facut o reparatie morala.Cum sa joci in Romania cand aluia care realizeaza ceva notabil ii sare in cap gloata de mediocrii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Era clar ca un astfel de moment va veni.Era clar ca strategia lui Becali se va intoarce impotriva lui.A atras atata ura incat nu se putea implini ceva prea frumos.S-a bagat atat de mult incat a stricat tot.Steaua a ajuns sa joace la egal.Si fiti convinsi ca din cauza lui.Nu dati vina pe Lacatus!Am castigat pana acum greu,cum necum,insa impotriva echipelor care au jucat fotbal am esuat. Este adevarat ca acum se formeaza caractere si ca trebuie sa sustinem echipa pana la capat,chiar daca titlul 99% s-a dus.Si asa vom face! Insa,ma gandesc la acesti jucatori...oare nu au realizat ca meciul va fi greu??Oare nu si-au dat seama ca javrele nu o sa se dea la o parte??Au crezut ca o sa ne dea cainii titlul la ei pe stadion??Era clar ca tb sa iei victoria,sa o meriti,sa o capeti,nu se putea sa ti-o dea altii.Cum sa nu realizezi ca trebuie sa joci peste limita??Peste ce au aratat pana acum??Mai era un meci... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Iubesc Steaua! Punct si de la capat... Am trecut peste Boro, si Invierea de anul trecut...trecem si peste asta! Fi mandru...Poarta fularul! Aoleu. Uitasem de Pastele de anul trecut! :sad2: Acum observ ca presa e de partea Stelei! Cand? Cand titlul pare in proportie de 80% plecat la Cluj? Ce oameni obiectivi jurnalistii astia ... au facut ei ce au facut si au omis sa scrie despre blatul de aseara din Gruia! FRUNTEA SUS BAIETI! MIERCURI VOM FI CAMPIONI! MANDRU CA SUNT STELIST !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post AFARA CU CIOBANUL RETARDAT DE LA Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AFARA CU Nicolita !!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Cu Steaua la bine si la greu. Forza Steaua. Mandru ca sunt stelist. p.s. Miercuri eu voi fi pe stadion. Cati dintre voi veti veni sa sustineti miercuri Steaua? va fi stadionul plin..pacat de ora la care se joaca..ca sunt si multi stelisti muncitori Oare ??? eu unul ma indoiesc.. dezamagirea e mare dar totusi ar trebui sa demonstram ca suntem STELISTI cu adevarat si la bine si la rau Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Iata de ce Steaua nu mai poate face performanta. Declaratii Gei Gei Fecali: "Daca juca Nicolita la mijloc, nu pierdeam azi" !? "Lacatus poate sa stea la Steaua si toata viata daca vrea." "Nu ma intereseaza titlul. Ambitia mea este sa nu joaca CFR in Liga! Iata DE CE !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post MULTUMESC Steaua CA EXISTI YOU'LL NEVER WALK ALONE VOM SARBATORI PE 7 MAI...SUNT CONVINS Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Despre adversarele Stelei nu mai comentam... decat: dinamu - pederastii stati capra chefereului si cu 2 atacanti buni in fata unei aparari a noastre decimata prin decizii influentate la nivel federal Rapid - frustrare mai mare ca la astia nu exista... nici alte comentarii chefere - castiga la misto un meci cu alti pederasti : bishitrita... **** - echipa "model" care prefera sa adopte pozitia de mai sus a javrelor in meciul cu "marea" echipa a lu' pinalti... In rest... suntem pe cale sa pierdem un campionat manjit cu gunoaiele unui oier care a fost "rasplatit" pentru actiunile lui cu alte gunoaie mult mai "oficiale"... Numa "de bine" pentru pseudo-conducatorii din fotbalul din ziua de azi din .ro... si la cat mai multe emigrari in masa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post daca s-ar fi putut sa aleg unde sa ma nasc , sigur mi`as fi ales o alta tara... dar asta e , s-a intamplat si gata , cum am trecut peste Pastele de anul trecut si meciul de la M`boro trec si peste asta , miercuri la meci !!! Apropo , se stie ceva de bilete ??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post nu trebuia sa joace la 0 - 0.....asta au incercat....un 0 - 0...fara Goian fara golanski,cu Lovin in teren...cu Nicolita....sincer nu pot sa cred ca asta a fost viziunea unui fost atacant depsre cum trebuie jucat meciu de asta seara....nu pot eu sa cred...pacat....macar un egal era bun....FORZA SPIRITULUI STELIST Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post O sa fiu miercuri pe stadion sa sarbatoresc 22 de ani de la castigarea CL.Si atat.Cinste CFR-ului.bravo lor.mi-e scarba doar de conducatorii de acolo si de trica.in rest felicitari.Bravo lor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 (edited) · Report post FECALI PLEACA IN MM DE LA STEAUAAAAAAAAAAAAAAA CA NE DISTRUGI !!!!!!!!!!!!! Edited May 4, 2008 by Matteo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post @Lucas,la primul gol lovininho il scoate din ofsaid pe Danciulescu,nu Nicolita,Nicolita inca isi cauta calea la acea faza :biggrin: In rest ai dreptate,la al doilea gol Banel inca se visa in faurei iar nesu a venit tarziu de tot cu Danciulescu. Acest titlu a fost pierdut pentru ca fecali a petrecut prea mult timp luand la misto partenerii de competitie si facandu-si dusmani in loc sa se ocupe de echipa sa,aducand un antrenor bun si niste jucatori de valoare. Tin cu Steaua de la 10 ani dar sper sincer sa apuc ziua in care fecali va vinde echipa altcuiva, pute a prostie si infecteaza si echipa cu mentalitatea lui ciobaneasca. Nici mie nu-mi place sa-l invoc pe Dumnezeu,dar sa stiti ca astazi chiar a primit o palma ciobanul,chiar daca noi suporterii suferim cel mai mult. Nu poti sa declari atatea tampenii,sa fii atat de zeflemitor,sa spui blasfemii zilnic,sa cumperi credinta cum face ciobanul si sa nu te pedepseasca Dumnezeu. Stiti cum e povestea cu karma.... Problema mea este cea a viitorului Stelei. Sigur,o sa castige CFR titlul, o sa faca misto toti de noi,s-au mai intamplat lucrurile astea,insa niciodata nu am fost mai lipsit de speranta ca acum. O sa abordam sezonul viitor cu cativa jucatori noi, cu multe petarde tinute in lot(ca sa nu mai vb de favoriti d-ai lui Becali care o sa ocupe locuri degeaba in echipa,cum e ionescu de la buzau) si cu Lacatus antrenor, sa vedeti atunci "distractie". In era Piturca am luat doar un titlu in 4 ani dar eram mai optimist,poate pentru ca nu vedeam ciobani in fiecare zi dandu-se in stamba,poate pentru ca Steaua nu avea sateliti in prima Liga,poate pentru ca piti,asa capos cum era,stia sa faca o echipa mai bine decat Lacatus si poate cel mai important,pentru ca atunci vedeam daruire si ceva FOTBAL. Piti nu a excelat la capitolul trofee,nici macar la joc,dar Steaua juca ceva,nu cine stie ce,dar nu era turca de astazi, cea practicata pe vremea lui Oli,Hagi si Lacatus. Cine stie,poate vine Dan Petrescu si face ceva la echipa,insa cu Becali antrenor-secund nu cred ca vor veni antrenori valorosi in Ghencea. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post predatorpulse7 Cine dracu mai are nevoie de titlul asta ???? Poate asa se iau macar 50%-60% din masurile necesare redresarii jocului echipei !!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post nu numai bratu trebuia eliminat dar si ropotan dupa ce aproape l-a rupt pe Neaga... dar ce mai conteaza? vorbele tale cred ca sintetizeaza farte bine totul: a pierdut nu o echipa, nu un antrenor, nici macar un finantzator sau cum vreti sa-i spuneti.. a pierdut o viziune, un mod de a fi, care la inceput a ajutat, a folosit, dar acum a devenit anacronic... ca orice entitate evolutiva, si acest grup, in spetza Steaua noastra, trebuie sa treaca acum la un alt nivel, trebuie sa evolueze, nu din cauza a ceea ce se intampla in jur, suntem mult deasupra razbunarilor marunte si a clicilor jegoase, ci pur si simplu pentru ca trebuie mers inainte, pentru ca trebuie sa ramanem cu un pas inaintea celorlalti... si tocmai de aceea Mirel Radoi nu trebuie sa plece, cei care sunteti acolo in Bucuresti si aveti posibilitatea de a-l vedea, suporterii, trebuie sa-l convingeti sa nu plece... cititi vorbele lui Becali din seara asta: "voi face o echipa cum vrea Mirel".. va dati seama ce inseamna asta? Mirel e poate singurul care il poate convinge pe Becali sa faca ceva, mai mult si mai profesional decat a facut pana acum... tocmai de aceea, cred ca Mirel si inluenta lui asupra nasului sau reprezinta acum speranta noastra intr-o evolutie normala, speranta ca vor fi facuti niste pasi si luate niste masuri care sa arate a strategie, a management de viitor, si care sa ne permita sa nu ne mai agatam de meciurile altora, arbitraje, sau mai stiu eu ce... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post sunt de acord cu tine. trebuie sa fim alaturi de echipa orice ar fi. Dar nu cred ca s-a terminat pentru ca in primul rand acolo va fi un meci la fel ca cel din seara asta si eu ma bazez pe faptul ca U Cluj a avut multe meciuri reusite in returul asta. chiarsi in meciul cu noi nu s-au msicat rau. eu vin miercuri la meci cu gandul de a castiga titlul si sa il sarbatoresc pe stadion!!!! Lupta Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Miercuri sa venim toti in Ghencea si sa cantam "You will never walk alone!" Baietii s-au straduit sa compenseze in retur ceea ce nu au putut in tur si merita apreciati. Diferenta se va face in...CL unde, iarasi, noi vom fi la Londra, Madrid, iar ceilalti la televizor. Am pariat ca vom lua gol pe partea lui Nicolita! Din pacate am castigat! Gol cu Poli Iasi, gol (primit!) cu Poli Timisoara si cu Dinamo. Ce bine era daca era vandut in iarna! Are scuza ca, totusi, nu e postul lui, iar Bratu nu e un fraier. Hai Steaua! Ne vedem pe Nou Camp sau Stanford Bridge! Acolo unde suntem obisnuiti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post asta nu e Steaua mea!!! hai frate, cataline in special! ne luam de arbitri? daca era sa jucam corect se dadeau PENALTYURI cu CFR, se anula gol cu Craiova, pierdeam cu rapid, pierdeam puncte cu Ceahlaul, mioveni sau rapid. asta seara am fost lasi!!!! LASI! si asta e ceva care dureaza de mult timp la Steaua. 2 mijlocasi la inchidere si un singur varf. cica vrem titlul. bleah! folozofia de "nu dau da` poate nici nu primesc" a celui care l-a facut celebru pe steve mclaren a ramas in Ghencea. nu mai suntem "vitejistii". nu mai suntem nimic. nu mai avem golgheter de multe sezoane. dam afara mijlocasii care stiu cum se face un atac si ii tinem pe cei care stiu sa stranga la cornere. traim din faze fixe si dam goluri adevarate odata la an. il promovam cu insistenta pe Banel desi e clar ca e petarda campionatului. nu suntem in stare sa il motivam pe Dica sa alerge si dupa altceva decat JD. nu avem mijlocasi de creatie dar nu ne trebuie. ne-am obisnuit sa castigam meciuri cu golurile fundasilor dupa lungi strangeri de inima. UN TITLU FURAT ERA INUTIL ORICUM. Steaua A DEVENIT O ECHIPA DE FRICOSI CARE NU STIUSAU NU VOR SA POATA Lovin si Petre la mijloc? si cine construieste? cine da pasa decisiva? Neaga, betivanul "reinventat"? ne e frica de noi si de succces. Laca nu mai e "fiara"... ASTA NU E Steaua MEA!!! partea cea mai trista? nu deplang Steaua. nici pe mine. nici pe voi. nici (CU SIGURANTA) pe oierul cu harfe de razboinic. e vorba de (desi urasc violenta) de ultrasi. de baietii aia care dau tot ce au pentru echipa. de aia care fac actiuni pe 41. de aia care dau ultimul ban pe deplasari si bannere. de aia care respira Steaua. de baietii aia carora li se fura ani frumosi din viata, cu propriul accept. de cei care au avut si au o mentalitate de invingatori, dar care sunt constransi de soarta sa ii iubeasca si sustina pe cei care au mentalitate de invinsi. tot respectul meu pentru ultrasii care fac fiecare meci o sarbatoare. nu stiu cum de mai rezistati fratilor. pana la urmatorul om cu C...E la Steaua, nu o sa ne mai vedem. Respect, grizzly. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Pe site-ul lui "U" Cluj acestia nici nu le scriu numele rivalilor!!! In loc de CFR apare ***. Asa trebuie sa fie si atitudinea noastra fata de caini! De azi, in loc de Dinamo, sa fie ******!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post O sa ma invoiesc de la serviciu si o sa vin miercuri la stadion. Dar daca o sa-i dam Gloriei meciul in mod rusinos, o sa vedeti episodul Charleroi 2. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 (edited) · Report post Nu stiu ce s-a intamplat la faza penalty-ul , dar de unde eram eu s-a vazut ca Danciulescu a plecat din offside ( corectati-ma daca gresesc ) , dar ceea ce s-a intamplat in seara asta depaseste orice limita a normalului . Laca te iubesc , o sa te iubesc cate zile o sa am insa deja e prea de tot ! Deja este nesimtire ce faci cu acest Dayro Moreno , copilul vine in Romania considerat unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului columbian pe postul sau probabil de la Faustino Asprilia pana acum , iar tu iti bati joc de el . Il aduci din postura de atacant de careu , om de gura portii si il pui sa joace ba mijlocas dreapta , ba stanga si apoi te miri de ce acesta nu da randament , iar la antrenamente se comporta apatic . Nu incepe si tu cu aceleasi chichițe pe care le-a avut si Piturca si l-au trimis pe Danciulescu in Stefan cel Mare . Faza finala a fost de tot rasu , daca tot Banel a exexutat o faza fixa de care depindea campionatul inseamna ca nu a invatat nimic de la meciul cu Timicioara . De arbitrajul lui Tudor nu are rost sa mai leg , bine a spus cineva pe forum zilele trecute ca ni se pregateste ceva si iata ca slugile lui Sandu , dinamovistii Lupescu si Prunea l-au reabilitat pe Tudor . Urmeaza 3 campionate in care locul 1 duce direct in UCL , asa ca dragi amici e timpul sa ne facem aprovizionarea la calmante . Speranta mea , speranta noastra mai atarna de sangele ros-albastru a lui Toni Dobos . CU Steaua PANA LA MOARTE ! Edited May 4, 2008 by I.N.Money Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post O sa ma invoiesc de la serviciu si o sa vin miercuri la stadion. Dar daca o sa-i dam Gloriei meciul in mod rusinos, o sa vedeti episodul Charleroi 2. nu merita sa te risti... :laugh: zmarandescu e piu forte... Oricum, in 97-98 situatia era asemanatoare. Si atunci rapidistii au avut titlul in mana si l-au scapat. Presimt acelasi lucru si acum. Desi am simtit ca Steaua o sa se impiedice. Am acelasi feeling cu Cefere. Vor face egal pe Ion Moina! Cate laude o sa curga la adresa jucatorilor si antrenorilor. De abia astept! :laugh: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Porumboiu era in extaz ..de parca ar fii castigat Vasluiu campionatul...European! Comentatorul a strigat la golurile lui Dinamo de parca juca echipa nationala...la golul Stelei a fasait De presa in general nu mai spun nimic pentru ca nu are rost...decat stau si ma intreb dc draq toata lumea uraste Steaua? Ahhhh si era sa uit ..Nicolita, eu unul il vad ca pe un jucator foarte slab care de fapt nici nu-l putem numi fotbalist, baiatul este prastie si joaca orice pe teren inafara de fotbal, de fapt el incearca sa ne pacaleasa ca trudeste ca alearga...mie personal nu mi se pare ca are o viteza ff mare, ii este frica de minge sau cand o are la picior are un dar de a provoca adversarul sa-l faulteze, da o centrare buna din 10, pierde multe mingi. si de 2 3 ori pe sezon face o gafa monumentala. Acum stau si ma intreb cum de inca joaca la Steaua plus ca este convocat la Natioala? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post a fost o aventura frumoasa pana la urma! si totusi...minuni exista! cine stie...poate nu e totul pierdut Share this post Link to post Share on other sites