Posted May 4, 2008 · Report post Patronul este cancerul echipei. A reusit performanta sa-si puna in cap toata Romania si sa invrajbeasca pana si suporterii Stelei intre ei. E clar ca s-a format o coalitie antiSteaua din cauza acestui personaj. Steaua pana acum avea prieteni. Acum are numai dusmani. Pana nu dispare acest om nu avem nicio sansa. Si cum nu o sa dispara prea curand... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Bine fratilor ca suntem noi mandri ca suntem stelisti, ca aia 11 din teren nu prea sunt. Ma rog, suparaea e mare. Spunea cineva ca trebuie sa primeze ratiunea. De acord. Dar nu pot sa inteleg cum darcu unii pot juca cu o asemena ambitie, si noi... Nu mai stiu ce zic. Nu ar fi drept daca am condamna antrenorul. Cand iei echipa de la jumatatea campionatului nu prea poti cere titlul. Era o conjunctura favorabila, dar asta e. Tottusi, i-as reprosa un lucru. Tu, ca antrenor, care vezi cel mai bine jocul, nu vezi ca jucam de la inceput in 10? De ce dracu te incapatinezi sa-l tii pe **** ala de Dica, cand il ai pe Dayro, si vezi bine ca jocul se schimba cand intra el??? Asta nu inteleg eu. Pe Nicolita l-a tinut ca nu prea avea alte solutii. Asta inteleg. Eeeee, domnu Becali, Dumnezeu tie nu-ti da pumni, iti da doar palme. Dar si cand se pune cu paru, cactule ce esti. Na, ca toate tertipurile tale nu au dat roade. Poate ai o echipa valabila, care trece de turul preliminar si se duce in UCL. Dar sa fim realisti, realisti-realisti. Cam in nici un joc din retur, hai din tot campionatul Steaua nu a incantat. Cam chinuiala peste tot. E, ce te faci mai mizerie daca nu te califici??? O sa faca misto toti de la CFR, si de Dinamo, si de la rapid, si de la Timisoara... Toti. Nu inteleg. Unii se pot monta sa te bata in Sambata Mare acasa cu 4-2. Noi, cu 17 puncte avans nu putem sa ne montam sa facem ce au facut Pandurii. Nu inteleg. Mai asteptam un an. Asta e. Oricum, eu, un umil suporter, nu pot face nimic. Dar doare tare rau, cand vezi meciul intr-o carciuma plina de caini si milogi, si tu te dai cocos ca rupi tot, pentru ca la sfarsit sa pleci cu capul plecat. In astfel de momente nu prea mai conteaza nimic. Nici tricou, nici fular, nici culori, nimic. Cum sa mai vin eu miercuri pe stadion??? De ce??? Nu accept locul doi. Nu pot. Mereu am fost de parere ca echipa mea favorita nu e doar echipa de fotbal. E fenomen. E ca un val care matura totul in cale. Asa simt eu Steaua. Dar vine o seara ca asta si ma desumfla. Asta e. Trecem si peste asta. La final. Ce conteaza cum a arbitrat cacatul de Tudor. A aratat in seara asta ca nu e un arbiru de elita. E doar un alt arbitru roman. Mai mult casigur nu voi fi pe stadion miercuri. Orice actiune are o urmare. Orice fapta un efect. Nu bateti Dinamo, nu vin la meci. Sa vina altii. Nu mai vreau sa stiu nimic de fotbal pana cand incepe campionatul viitor. Nu vreau sa stiu de nationala. Nationala mea m-a dezamagit in seara asta tare de tot. Nu ma intereseaza nici un meci de calificare in UCL. Ajungeti acolo, bravo voua. Din grupe sunt iar al vostru. Pana atunci NU. Si, daca printr-un adevarat miracol Dumnezeiesc, CFR o da in bara cu U, Steaua tot nu e campioana pentru mine. Dupa ce am vazut in seara asta, NU MERITA. Punct. Inca ceva pentru <nu stiu cum te chama de ai scris articolu>. Ai talent de gazetar. Poate te angajeaza la Gazeta sau la ProSport. Frumoase vorbe, dar daca esti un suporter adevarat, nu zic ca nu esti, inseamna ca esti un om fals, pentru ca nu scrii ce gandesti. Eu asta gandesc dupa o bataie cu Dinamo si doua beri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post asta e.....si orice s-ar intampla drumul il vom continua...scuze celor de la sud pt plagiatura(stau la nord) ......in Romania sunem noi doar noi .....chiar dak mai pierdem.....suntem noi Steaua suntem noi......cea mai dureroasa infrangere.....mai rau nu se putea....oricum iubim Steaua si o vom urma....... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post N-am JUCAT NUMIK,am castigat aproape toate meciurile cu bulan si manevre de culise,nu mai tot vb de CFR ca aia per ansamblu au jucat si sincer.....chiar merita campionatu asta. IL URASC PE CIOBANU ASTA IMPUTIT!!! Acelasi lucru simt si eu pt Becali. Dar ca sa zici ca CFR a jucat sincer... Omule, in spatele firmei cu care ei si-au ridicat nocturna se afla un arbitru! Vrei sa-ti enumar meciurile de pe urma carora CFR a castigat puncte pe mana arbitrilor? Sau vrei sa ti le enumar pe alea in care ei au avut in fata un "adversar demotivat"? Sau poate vrei sa-ti povestesc despre legaturile din Muresan si Sandu de la inceputul sezonului? Asta nu scuza cu nimic faptul ca noi nu am jucat nimic timp de 60 de minute in "Groapa". Dar gandeste-te cati antrenori am avut noi pe banca sezonul asta. Numai la atata lucru! Apoi, daca-ti mai ramane vreun pic de energie, gandeste-te ca daca, in turul campionatului, am fi facut macar egal pe terenul ultimei clasate, am fost fi fost aproape de titlul cu numarul 24, am fi devenit prima echipa din Romania calificata direct in grupele Ligii si, nu in ultimul rand, am fi fost prima echipa din Romania care ar fi devenit cap de serie (din urna a doua) in Champions League. Asa, mai avem de asteptat. Si toate astea din cauza unei submaimutze cretino-oligofrenice! Aaaa... te bucuri ca CFR se da mare cu Liga pe munca noastra? Eu, nu! Chiar mi se par jegos de imputzitzi, desi presa ii considera curatzi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post "Sper din tot sufletul cã acesta a fost ultimul derby. Dupã Campionatul European vreau sã plec în stãinãtate și voi da curs primei oferte tentante pe care o voi primi", a declarat Rãdoi dupã meciul cu Dinamo. GSP.ro Daca asa a gandit Radoi si inainte de meci, ce mai ramane de spus ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post MULTUMIM Lacatus! multumim ca pentru cateva clipe am CREZUT ca putem fi campioni...multumim ca azi ne-ai adus cu picioarele pe pamant... nu-i asa ca ar fi contat sa batem pe pooli in Ghencea??? dar ai ales sa intre Lovin... sta pe banca rada,Dayro,habib si joaca(???) tiganu,Petre,Lovin,Dica... nu vei fi antrenor mare niciodata! si asta o spun cu o mare durere in suflet... pe teava pistolului mai ai un glonte...( nu ,nu-l impusca pe cioban),glontele se numeste u Cluj! vei triumfa la sfarsit sau nu,frica nu e pentru tine. candva te numeai FIARA... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Inca ceva pentru <nu stiu cum te chama de ai scris articolu>. Ai talent de gazetar. Poate te angajeaza la Gazeta sau la ProSport. Frumoase vorbe, dar daca esti un suporter adevarat, nu zic ca nu esti, inseamna ca esti un om fals, pentru ca nu scrii ce gandesti. Eu asta gandesc dupa o bataie cu Dinamo si doua beri. Stii de ce , draga Apolo ? Pentru ca asta e singura forma de a raspunde fara sa crapi de umilinta dansurilor abjecte ale lui Borcea...unei asemenea scursuri nu trebuie sa ii dai satisfactie nici cat negru sub unghie... Daca miercuri Ghencea e plin si se canta 90 de minune, Borcea redevine mic, asa cum e el 99 de minute dintr-o suta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post "Ai talent de gazetar. Poate te angajeaza la Gazeta sau la ProSport. Frumoase vorbe, dar daca esti un suporter adevarat, nu zic ca nu esti, inseamna ca esti un om fals, pentru ca nu scrii ce gandesti. Eu asta gandesc dupa o bataie cu Dinamo si doua beri." Bestial, e cea mai inteligenta critica care mi-a fost adusa. Respect omule. Cat despre Prosport si Gazeta....hhhhmmmm, sunt pe lista banatilor de mult timp. Pur si simplu nu ma potrivesc profilului unui angajat ideal. Eu sunt stelist pe fata pe cand multi de acolo sunt niste sclavi vanduti banului si cu spatele ca varga. Nu toti, desigur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post De la returul de la Boro nu m-am mai simtit atat de rau! Sper ca FC Steaua sa nu activeze clauzele de cumparare a jucatorilor 'Pepe' Moreno si Mammadou Habibou (care ieri a fost sa danseze la un botez in loc sa se pregateasca pentru Derby) ca m-am saturat sa vad fotbalisti de care se loveste mingia ca de o stanca! Banel a incercat, dar atat a putut pe postul de fundas dreapta! Poate era mai bine cu Baciu pe dreapta, nu avem de unde sa stim. Steaua si-a propus un egal si s-a ales cu o infrangere! Poate ca meciul trebuia gandit pentru a obtine o victorie si ... poate ne alegeam cu un egal! Sunt de felul meu optimist, dar mi-e greu sa cred ca U. Cluj va putea sa scoata macar un egal in meciul impotriva rivalilor din Gruia! :sad2: ASTA E, MERGEM MAI DEPARTE! NE VEDEM PE 7.05.2008 PE Ghencea !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 (edited) · Report post Pacat... pacat de acele 12 meciuri fara infrangere... pacat de Lacatus... pacat de acesti minunati suporteri stelisti... Pacat ca am recuperat acele 11 puncte care ne desparteau de "campioana culiselor". Multi (mai bine zis toti, de la conducatori de cluburi sau oameni din presa pana la cainele spurcat a vecinului) au vrut ca Steaua sa piarda titlul.Nimeni nu a reusit.Pana azi.Au fost mai multi factori decisivi: vremea (totusi Dumnezeu nu il tine in puf pe trimisul Sau pe aceasta lume), stategia de joc (Becali vroia schema de joc din meciul cu Arsenal.Desi a fost un meci bun, nu trebuie uitat faptul ca si acel meci s-a terminat cu infrangerea razboinicilor nostri), Bratu (merita o statuie.In Gruia.Ca in bancul cu unguri si Funar, asa si Bratu merita o statuie cu un streang la gat.Urmeaza ca MAREsan sa schimbe numele stadionului in stadionul "Florin B(o)ratu".Mai multe a facut acest personaj pentru echipa maghiara decat toata echipa multinationala la un loc) si comisia de disciplina (delegarea lui Brad Pitt Tudor cu putin inaintea meciului si mai ales suspendarea lui Goian si Golansky, primul suspendat pentru niste declaratii facute cu ceva timp in urma si celalalt pentru ca a indraznit sa opreasca o bataie care tindea sa devina generala, pentru ca -dupa spusele crapidistilor- nu era barbat. Multumim baieti.Multumim ca in acest retur ati luptat pentru culori si pentru noi.Pentru mine acest meci nu a existat.Nu cred, nu vreau sa cred ca acest meci a decis campioana Romaniei. Multumim pentru un vis frumos, acela de a recupera 11 puncte, de a inchide gura tuturor celor care nu mai dadeau nicio sansa Stelei de a reveni pe primul loc si de a putea castiga campionatul.Astept urmatoarea etapa ca sa va multumesc ca ne-ati indeplinit visul!!! Edited May 4, 2008 by R.s.C. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post "Sper din tot sufletul cã acesta a fost ultimul derby. Dupã Campionatul European vreau sã plec în stãinãtate și voi da curs primei oferte tentante pe care o voi primi", a declarat Rãdoi dupã meciul cu Dinamo. GSP.ro Daca asa a gandit Radoi si inainte de meci, ce mai ramane de spus ? E din cauza presiunii la care este supus. Eu nu pot sa scred cat de mult a reusit sa reziste acest om. Gandeste-te ca esti in locul lui si esti injurat in permanenta pentru ca esti finul finantatorului Becali. Din cate imi aduc aminte si Paraschiv a invocat aceeasi presiune fantastica. Este "viziunea" de care am specificat in articol. Una care a omorat ceea ce avea Steaua mai de pret: S P I R I T U L . Noroc Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post scrie in titlu foarte bine:in momentele grele se formeaza caracterele! Cred ca atitudinea ta e putin deplasata si cred ca ar trebui sa te intrebi in primul rand pe tine daca esti stelist cu adevarat.Sincer eu ii iubesc mai mult atunci cand mor frumos decat sa se dea deoparte vreodata asa cum au facut de n ori dusmanii ei.Tine cu Steaua daca ti si respecta-i,sunt aceiasi jucatori care te-au facut sa urli de fericire de atatea ori!!! Ai inteles total pe dinafara ceea ce am scris eu. Nu poti fi de acord cu niste caricaturi care nu sunt demne de clubul acesta, numai ca ai fi un suporter model. Daca tu vezi binele Stelei acceptand un campionat dezastruos, in care in unele momente am fost penibili, inseamna ca nu avem nicio speranta. Acceptand amatorismul la Steaua, suntem partasi la distrugerea celei mai bune echipe romanesti din toate timpurile. Iti sugerez sa vii cu o idee constructiva nu cu una gen " hai sa ii sustinem ca ne-au facut fericiti ". Stai linistit ca au luat bani pentru ceea ce au facut, mai mult decat ar castiga intr-o viata intreaga peluza. Nu meritau atatia bani pentru cum s-au exprimat in teren. Eu unul nu ii mai suport, nu mai suport sa ii vad in tricoul Stelei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Iuliu Muresan: "Tudor a arbitrat senzational". Cred si eu dupa ce a inchis ochii la show-ul de prost gust al lui Bratu si a prelungit meciul cu doar 4 minute. Nu stiu la ce sa mai ma uit la televizor. Toti reporterii satisfacuti peste masura de infrangerea Stelei. Numai exista obiectivitate pe lumea asta si bun simt ca mai exista si suflete ros-albastre care cred in echipa lor si nu in "jocurile de culise". Nu meritam o asemenea umilinta. Dupa ce ca am pierdut meciul cu Dinamo si campionatul mai si scuipa cu venin in munca ta de atatea etape. Am fost sarea si piperul pana la meciul asta care l-am pierdut pentru ca nu l-am tratat cu seriozitate + tactica de joc slaba + indisponibilitati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post … eu îl urãsc pe Becali… ciobanul ajuns împãrat a fãcut rãu unei echipe în egalã mãsurã în care a încercat, cu o inconștiențã infantilã, sã facã bine echipei pe care chiar cred cã o iubește… … mie nu-mi place atitudinea lui Becali… Dumenezeu n-are timp de fotbal cum n-are aplecare spre politicã… … Becali e un personaj grotesc, în prostia lui ancestralã se umple deseori de ridicol… el se pricepe la fotbal și politicã la fel de mult pe cât Winnie-the-Pooh se apleacã spre metafizicã… … dar… DOMNULE Becali, ați evoluat fantastic de mult, sunteți de nerecunoscut… prestația din seara asta (eu am vazut interveția de pe Telesport) a fost o surprizã plãcutã… este dincolo de orice dubiu faptul cã Steaua a fost arbitratã în seara asta în compensație… nici nu mã obosesc sã amintesc momentele de arbitraj infantil (am avut și noi clipe de glorie susținute de arbitraje demente)… nu mã cobor sã amintesc atitudinea lui lupescu sau Sandu… pentru cã în seara asta DOMNULE Becali v-ați cîștigat dreptul de a cãlca cu capul sus în Ghencea… … AM PIERDUT! … de fapt am pierdut ce nici nu ne așteptam sã câștigãm… obiectivul era un loc de CL… titlul era un bonus… dacã nu-l câștigãm anul acesta e chiar mai bine pentru noi… ne-am îndeplinit obiectivul și am evitat sã ne condamne detractorii cã am luat un titlu cu “bricheta”… … DOMNULE Becali, avem trofee cât tot fotbalul românesc la un loc… nu alergãm spre glorie efemerã… noi avem mândria de a fi STELIST… murim în picioare, cu demnitate și onoare… pentru cã noi ne liniștim înfrângerea la rãcoarea jurãmântului “PATRIE ªI ONOARE”… … nu-mi plac înfrângerile!… dar mã motiveazã!… eu vreau TOTUL!… jumãtãțile de mãsurã sunt pentru cei prea mici ca sã aspire la un loc în istorie (indiferent de domeniu)… dar sunt momente în care, din prea plinul victoriilor, simțim nevoia de o înfrângere dureroasã!… a fost sã fie la ãștia mici (Dinamo parcã-i cheamã)… cu atât mai bine pentru noi… … de la micimea lor noi le putem spune: … într-un campionat stabilit de Tudor , lupescu și Sandu… aveți o singurã istorie în Europa - Steaua! … DOMNULE Becali, nu vreau titlul unui campionat disputat mai mult în mass media și culise… vreau doar sã-mi port culorile “roșu-albastre” cu demnitate! PS. ignorați greșelile! am crezut cã vinul era pentru victorie!… chiar era… Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post MEREU ALATURI DE Steaua! Nimic mai mult, sau mai putin! FORZA Steaua!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post N-am JUCAT NUMIK,am castigat aproape toate meciurile cu bulan si manevre de culise,nu mai tot vb de CFR ca aia per ansamblu au jucat si sincer.....chiar merita campionatu asta. IL URASC PE CIOBANU ASTA IMPUTIT!!! Acelasi lucru simt si eu pt Becali. Dar ca sa zici ca CFR a jucat sincer... Omule, in spatele firmei cu care ei si-au ridicat nocturna se afla un arbitru! Vrei sa-ti enumar meciurile de pe urma carora CFR a castigat puncte pe mana arbitrilor? Sau vrei sa ti le enumar pe alea in care ei au avut in fata un "adversar demotivat"? Sau poate vrei sa-ti povestesc despre legaturile din Muresan si Sandu de la inceputul sezonului? Asta nu scuza cu nimic faptul ca noi nu am jucat nimic timp de 60 de minute in "Groapa". Dar gandeste-te cati antrenori am avut noi pe banca sezonul asta. Numai la atata lucru! Apoi, daca-ti mai ramane vreun pic de energie, gandeste-te ca daca, in turul campionatului, am fi facut macar egal pe terenul ultimei clasate, am fost fi fost aproape de titlul cu numarul 24, am fi devenit prima echipa din Romania calificata direct in grupele Ligii si, nu in ultimul rand, am fi fost prima echipa din Romania care ar fi devenit cap de serie (din urna a doua) in Champions League. Asa, mai avem de asteptat. Si toate astea din cauza unei submaimutze cretino-oligofrenice! Aaaa... te bucuri ca CFR se da mare cu Liga pe munca noastra? Eu, nu! Chiar mi se par jegos de imputzitzi, desi presa ii considera curatzi! Cand m-am referit la CFR m-am referit strict la jocul practicat spre deosebire de noi.Sunt de acord ca am fost mai organizati mai inchegati insa ca si joc anul asta per ansamblu au fost peste noi si peste toate echipele din campionat.Daca ma bucur sau nu ca ei profita acum de munca noastra,asta e,daca eram buni nu le dadeam nici o sansa.Pana una alta ne-a batut Dinamo cu o echipa de tot rasu(Munteanu,blay si lati expirati) asa ca nu prea mai am cuvinte. De acord ca am realizat niste lucruri admirabile returu asta,insa sa te inneci ca tiganu la mal...asta nu se intampla la echipa ca Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Mi se pare cam suspecta veselia asta a lui GB , dupa meci !!!!!! Oare ..., ma intreb chiar daca omul asta e normal !!!!!!1 Adica faci spume ca te bate BUZAUL, si ...esti vesel si bine mersi cand pierzi campionatul cu puricosii astia imputiti !!!!!!!!!!!!!! si mai faci si pe mutumitul si ..optimistul .......... Iar n-o sa pot dormi .............. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post @ il soldatino departe de mine intentia de a te critica gratuit.dar ma enerveaza faptul ca multi stelisti s-ar fi mandrit cu titlul asta,care sa recunoastem ar fi fost luat cu ceva semne de intrebare in privinta corectitudinii.nu am vazut ce ai scris dupa meciul cu CFR.nu am chiar asa mult timp liber.o sa citesc ce vei scrie pe viitor.si o sa incerc sa imi stavilesc revarsarea de sarcasm si critica:D apreciez ca esti primul om "important" pe siteul asta pe care l-am criticat mai dur si care,ca un om civilizat,nu m-a amenintat cu intalniri neortodoxe pe stadion sau care nu m-a plictisit cu jigniri ieftine,amuzante si prost formulate la care spre rusinea mea am raspuns.respect Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post FORZA Steaua...nu am vazut niciodata atata bucurie dupa o victorie de parca ar fi castigat UCL, niste penibili, sa le fie rusine...la faza golului 2 bratu tb sa fie pe la vestiare dupa cartonasul rosu pe care ar fi tb sa il primeasca la inceputul reprizei secunde, oricum sunt mandru pt toate bucuriile pe care ni le-au oferit baietii in vara asta si tb de asemenea sa fim mandrii pt ca ne-au facut sa speram pana in ultima clipa la titlu si sa traim intens acest final de campionat si cine stie ce se poate intampla miercuri... Mandru ca sunt stelist, bravo baieti!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Cu Steaua la bine si la greu. Forza Steaua. Mandru ca sunt stelist. p.s. Miercuri eu voi fi pe stadion. Cati dintre voi veti veni sa sustineti miercuri Steaua? va fi stadionul plin..pacat de ora la care se joaca..ca sunt si multi stelisti muncitori Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post God giweth...and God taketh away! Steaua a jucat lamentabil azi. Lacatus si-a aratat limitele din nou. De fapt nici norocul lui nu putea sa tina prea mult. Adevarul ne-a lovit in fata cand ne-a fost lumea mai draga. Am pierdut exact cand ne-a durut mai tare. Nu vi se pare ironic? Drept va spun, nimic din ce primesti in viata asta nu ramane neplatit. Nicolita a batut ultimile doua cuie in sicriul acestui sezon. Acest individ nefast, ne-a mancat ani din viata in acest sezon prin evolutiile lui. In seara asta l-a scos din offside pe Danciulescu la primul gol, iar la al doilea l-a lasat pe Bratu sa zburde ca pe bulevard. Cireasa pe tort a fost la final, cand in momentul decisiv, n-a reusit sa treaca mingea peste cel mai scund om de pe teren. Lovin a facut un joc inexplicabil in cuvinte. Poate doar onomatopeele lui Lacatus sa-l mai desluseasca. Antrenorul-simbol a fost singurul care n-a vazut inutilitatea acestui antitalent si de aia s-a gandit el sa-l scoata pe Ov Petre care a tinut mijlocul singur, si sa-l lase pe acest apostol al rusinii pe teren pana la sfarsit. Nu cred si nici nu vreau ca U Cluj sa incurce pe CFR miercuri. Dupa rusinea traita in seara asta, nu-mi mai doresc ca Steaua sa ia titlul. Pur si simplu nu merita! Sper ca toata aceasta suferinta a noastra sa aiba un sens, iar la echipa sa se schimbe ceva. In primul rand e imperativ, ca Steaua sa nu mai inceapa sezonul urmator cu Lacatus pe banca. Daca in calitatea de jucator, acesta a fost admirabil pe alocuri, ca antrenor e nul, analiza n-are obiect. (acum cei infierbantati au motive sa se racoreasca ijurandu-ma pe mine). Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Iubesc Steaua! Punct si de la capat... Am trecut peste Boro, si Invierea de anul trecut...trecem si peste asta! Fi mandru...Poarta fularul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Permiteti-mi sa ma las cuprins de disperare in seara asta. Maine, nu stiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Felicitari pentru articol,foarte adevarata afirmatia,intr-adevar in momentele grele se formeaza caractere,insa la noi nu prea exista asa ceva. Foarte multi suporteri sunt suporteri de rezultat,mai degraba spectatori decat suporteri. Insa ce s-a intamplat astazi pune la incercarea rabdarea si celui mai fidel suporter. Era o sansa unica de a lua titlul dupa ce 70% din campionat nici nu visam la locul 1. Si l-am fi luat la pechinezi acasa,ar fi fost de vis ce mai. Cred sincer ca exista caractere intre suporterii Stelei,si chiar destule,noi ne bucuram sau ne intristam pentru rezultatele echipei noastre,nu ca alti rahati care considera o victorie impotriva Stelei realizarea vietii lor. Din pacate insa,degeaba sunt caractere in randul suporterilor pentru ca sunt prea putine caractere adevarate in echipa ca sa nu mai vorbesc de conducere. Tot ce trebuiau sa faca jucatorii nostri era sa nu piarda pe terenul rivalilor,atata tot,iar daca antrenorul si jucatorii erau caractere adevarate,se gandeau la suporteri si faceau tot posibilul sa bata,asa au jucat la ciupeala si fotbalul i-a pedepsit. Dar de fapt,ce sa inteleaga ei cand patronul le da de inteles ca dinamu nu va juca foarte tare? Stiati ca ciobanul a baut sampanie inainte de meci,la loja, fiind sigur ca nu luam bataie azi? Bag pariu cu oricine de pe forum ca daca azi nu luam bataie 90% din jucatorii Stelei considerau meciul cu Buzau gata rezolvat,iar asta nu e o atitudine normala,insa este o atitudine incurajata de ciobanel. Chiar daca nu luam titlul vreau sa batem buzaul si acestia sa cada,pentru a nu se mai bucura Becali ca are satelit in prima Liga. Titluri vom mai lua,poate vom mai lua si cupe,insa spiritul nostru cand ni-l recuperam? Becali a pervertit acest spirit,de fapt el nici nu mai exista la echipa,singurii jucatori care au aratat ceva atitudine astazi au fost zapata,Ghionea,Radoi,Dayro,deci vreo 4 din 11. Antrenor nu avem,oricat l-ati apara pe Lacatus,astazi a jucat cu fundul in poarta si am incercat sa jucam pe contratac FARA JUCATORI DE VITEZA, cum sa porti un contratac cu Dica, cel ce sta un an pana se intoarce cu mingea si cu pepe moreno,un jucator greoi. Daca tot vrei sa joci pe contratac joci cu Dayro si habib,2 jucatori rapizi. Si nu,nu ma dau antrenor,astea sunt doar niste decizii logice, lucruri pe care le-a spus si Ienei si Balint,daca joci pe contre,joci cu jucatori rapizi,cum au facut azi pechinezii,de la 1-0 incolo au jucat numai la asteptare lansandu-l pe bratu,de unde a pornit si golul 2. Probabil vom pierde si acest titlu si anul viitor va fi cam la fel,sa stiti ca paradoxal cel mai bun lucru care s-ar putea intampla ar fi sa pierdem calificarea in CL ca sa ne concentram pe campionat pentru ca e clar ca nu putem duce lupta pe 2-3 fronturi deodata,fugim dupa atatia iepuri si ramanem cu buza umflata. Vazand evolutia Stelei in acest meci crucial(vb de pregatire a meciului si de motivarea jucatorilor) imi e clar ca nu meritam titlul,chiar daca printr-o minune il vom lua. Cand nu poti sa bati echipe de 2 lei precum Poli Timisoara,Rapid si dinamu nu meriti sa fii campion al Romaniei. Da,stiu ca CFR le-a pus capra pe Rapid si dinamu si nici ei nu merita titlul,dar eu nu vb de ei,vorbesc de Steaua Bucuresti,campioana noastra,care nu mai joaca fotbal de vreo 2 ani de zile ci se amageste prin participari razlete prin CL si evolutii penibilie in Liga1 si Cupa Romaniei. Chiar,nu prea vad suporteri amarati pe aici ca nu mai luam cupa de nici nu mai stiu cand,inca o dovada ca s-a dus dracu spiritul nostru. Sunt curios daca miercuri se va lua atitudine impotriva ciobanului si a unor jucatori,desi sunt sigur ca daca u Cluj ne va da titlul cadou multora o sa li se stearga amintirile neplacute ale acestui sezon cu buretele. Sperand la un sezon cu trofee... FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2008 · Report post Astazi am vazut o echipa ,Steaua care nu a fost ea si am vazut o alta echipa ,Dinamo care si-a dat tot sufletu sa cistige.Este adevarat ca infringerea doare dar trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca am pierdut pe mina noastra.Nu este posibil ca jucatori de talia lui Dica,Lovin,O.Petre si altii care se stiu ei nu pun suflet si daruire in joc in momente ca cel de astazi.Daca abordam meciurile din CL in aceasta maniera am impresia ca in loc sa jucam in grupe o sa jucam la nunti si botezuri si nu cred ca aceasta este valoarea echipei de suflet. Share this post Link to post Share on other sites