Posted May 3, 2008 · Report post Meciul CFR-ului din aceasta seara impotriva Gloriei din Bistrita ar trebui introdus in orice manual de fotbal referitor la arta noncombatului. Imi indrept atentia, desigur, asupra echipei vizitatoare. Titulari tinuti rezeve, un singur sut pe spatiul portii clujene, lipsa de angajament si determinare. Iata o reteta de succes respectata perfect de o formatie bistriteana ce a asteptat cuminte ca o virgina tremuranda in asteptarea asalturilor partenerului. Peste tot si peste toate, faza in care fundasii centrali bistriteni au eliberat centrul careului avand grija sa nu-l lase pe Dubarbier in offside va ramane in antologia fotbalului romanesc. A urmat un gol firesc si un motiv de mare bucurie pentru miticii din Cluj. Bistrita nu se dezminte, ramane acea echipa care nu vrea sa deranjeze granzii atunci cand laptele sta se dea in foc, doar pentru a-si mentine relatiile diplomatice. Partea cea mai amuzanta a acestei partide a fost reprezentata de jocul absolut mizerabil al liderului Ligii I, o prestatie mediocra, un fotbal urat si nespectaculos. Plecand din acest punct gasesc indecenta bucuria antrenorului Andone si absolut neintemeiata. Asa cum ma asteptam inainte de inceperea acestei "confruntari", mingea se afla in terenul Stelei. Si poate e mai bine asa. Ramane ca ros albastrii sa dovedeasca maine seara ca merita sa fie campionii Romaniei. Doar atitudinea lor va conta, doar valoarea si determinarea acestora. Am si o mica pretentie: va rog sa nu-mi mai pomeniti de butoanele lui Becali pentru ca subiectul a intrat deja in zona ridicolului. Partea cea mai frustranta va fi reprezentata de mizeriile emise de niste MIZERABILI daca maine seara echipa pe care o iubesc va invinge in Groapa. Pentru ca nu conteaza cine este hotul ci important este ca unul dintre hoti sa fie sprijinit de mass media. Forza Steaua! Catalin Asavoaei Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Blat pe fata. De obicei nu joci cu echipa de tineret cand vrei sa castigi un meci.Eu asa stiu. P.S. Golul nu trebuia validata. 1.Nu mi s-a parut fault. 2.Mingea nu a fost batuta de unde a fost comis presupusul fault. 3.Jucatorul "faultat" era inca pe jos cand a fost repusa mingea in joc.Daca intr-adevar era faultat ar fi trebuit sa fie scos afara de pe teren. Asta e.Oricum a fost blat. Sa batem catelandrii maine. M00!# din.amo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post adevarat ... 20 cota la victorie si 7 la egal ... miroase / faza penala din ultimul minut cand bistritenii chipurile , puneau presiune pe Cluj , aveau lovitura libera , suporterii erau iritati , strigau "hotii , hotii" , iar mursan cu pascani vb pe sub mustata urmarind alt film ... si totusi nu sunt suparat , cu toate ca m`au scos la pariuri d p ambele bilete , chiar daca sunt azi pe primul loc iar pana maine vor striga ... cluju` e , chiar daca ... noi maine vom castiga in groapa , avem datoria asta indiferent daca asta seara printr`un blat mizerabil am pierdut titlul , chiar daca ... avem un meci de jucat maine , un meci in afara campionatului ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Blat ordinar ca asta rareori se mai vede. Macar si in meciurile celebre dintre FC Brasov, FCM Bacau, Gloria si Ceahlau se juca cu titularii si se incerca mentinerea aparentei ca meciul e cinstit. Lasa sa invingem noi maine sa le dam o palma frustratilor astia.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post ....asteptat cuminte ca o virgina tremuranda in asteptarea asalturilor partenerului. Sigur au rochitele patate cu sange virginele astea!!! Martorul motilor si -a dat seama dupa doar 10 minute ca jucatorii lui si-au pierdut concentrarea! Totusi raman memorabile:ratarile fundasilor bistriteni,care-i surprindeau pana si pe ceferisti,transformarile din lovituri libere ale lui Nalat, zbaterile lui Tilinca,preferintele sexuale ale fundasilor bistriteni(lor le place pe la spate,d'aia s-au intors pe partea cu pricina la pasa lui Trica. Si totusi ,nu Dinamo este capra Cefereului ci invers. Cum sa incurajezi bai clujeanulule pe miticii din capitala?? V-au facut capre si pe voi ! Ce ma bucur cand vad ca s-a umplut Liga de capre!!! @Catalin ma bucur pentru articolul tau! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Propun nominalizare la premiul pt cel mai plictisitor blat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 (edited) · Report post In mod normal, chiar si cu echipa asa peticita, nu ar trebui sa ne impiedicam de Dinamo. Dupa meciul ordinar din seara asta as vrea sa.. sa vad asa, un film cu o varianta de happyend pentru frustrati, in care chefereu' iese campioana ca sa pot urmari cu gura pana la urechi titlurile din ziare: cel mai corect campionat de cand ne a Mircea a luat titlul cu Rapid, cefere meriti, s-a facut dreptate, si tot ce mai pot debita buzarinii. Edited May 3, 2008 by leoc980 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post "Nu conteaza cine este hotul ci important este ca unul dintre hoti sa fie sprijinit de mass media" Excelenta observatie! Meciul CFR - Gloria Bistrita miroase nu atat din cauza prestatiei oaspetilor, ci a faptului ca Sabau a ales sa bage echipa a doua pe teren, afirmand dupa meci: "Am jucat cu echipa secundã pentru cã așa am crezut eu de cuviințã cã e mai bine pentru acest joc". Nu ma asteptam ca Bistrita sa joace la fel ca in meciul cu noi, cel putin, cu vreo 5-6 jucatori care nu au jucat impreuna un meci intreg in editia asta de campionat. Faza de la gol e incredibila: nu stiu si nu ma intereseaza daca a fost sau nu fault. M-am obisnuit ca CFR sa joace dur acasa si sa sara ca arshi cand arbitrii mai fluiera un fault contra lor. Dar: 1. Arbitrul nu a fluierat; 2. Daca e deja intreurpt, jocul nu poate continua daca un fotbalist e intins pe jos. Din acest motiv bistritenii erau pe alta planeta. Daca Steaua ar fi dat gol la fel, culoarea rosie si literele de zece shkioape erau deja pe toate "portalurile de sport". Totusi, personal as fi mai retinut in a critica bucuria lui Andone. Ce era sa faca? Echipa lui era calare pe o echipa care nu juca nimic. Chiar nu inteleg cum ar fi trebuit sa joace ardelenii ca sa atraga atentia. Mai mult, echipa lui daduse gol. Arata-mi un om care nu s-ar fi manifestat la fel. Personal, prefer sa nu vorbesc urat de o jocul unei echipe, daca jocul Stelei nu este net superior. Altfel, as avea sentimentul ca nu sunt cu nimic mai bun decat ziaristii care vad dintr-o singura perspectiva prestatiile Stelei, arbitrajele Stelei si declaratiile oficialilor Stelei. FORZA Steaua!!! SPRE 24!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Un blat sfruntat care nu mai are nevoie de niciun comentariu. De data asta nu mai vad niciun Special pe Sport.ro, in care mongoloidul Stucan si australopitecul de decebal Radulescu, sa disece blatul. N-am mai vazut niciodata atata mizerie concentrata pe o unitate de timp atat de scurta, in domeniul presei sportive. Din aceste motive, precum si din altele pe care le-am enuntat in precedentele mele interventii, imi doresc mai mult decat oricand ca Steaua sa ia acest campionat, prin orice mijloace. Trebuie sa recunosc ca-mi este foarte frica de meciul de maine. Nu atat de aceasta nevolnica echipa a lui Dinamo, cat de tactica pe care o va alege Lacatus. In continuare imi declar neincrederea in capacitatile acestui antrenor. Sa dea Dumnezeu sa ma contrazica maine seara! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Ori oamenii astia vorbeau de butoane ????? Ce schimbari a facut SABAU .......... ....CE ECHIPA A ALINIAT .......pocaitul....la fel cu postul pe care-l tine de cand s-a aliniat la secta Imartorilor lui IEHOVA post ce l-a deturnat de la cariera fotbalistica ...... A fost un meci pe cinste ,.......pe cinstea lui MURESAN si PASZKANY, la un loc , strigata in gura mare de vreo 25 de etape !!!! Nu stiu de ce ,...dar am senzatia aia din decembrie 1989,...ca ni se pregateste ceva ......!!!!!! Prea multe mici amanunte ,coincidente, declaratii, intalniri de taina ,articole, etc,etc, ce nu prevestesc nimic bun !!!!!! Partea buna este ca , oricat ar incerca CFR-ul si puricosii oficiali ai lui Dinamo, jucatorii dinamovisti nu vor avea motivatia jucatorilor nostri !!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Citat martorul pocaitzilor : "Am jucat cu echipa a doua cã așa am vrut" . Mai merita sa comentam?Ca pute atat de tare blatul asta de il simte si nenea ala de pe o plaja din Papua Noua Guinee. P.S. Sa vedeti voi maine blat la Piatra Neamt...ala pute de acum.... Fotbal bolnav... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Intr-adevar ni se pregateste ceva! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Intr-adevar ni se pregateste ceva! din pacate ...cred ca ai dreptate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 (edited) · Report post Imi doresc din tot sufletul campionatul asta,sa le dam peste nas jegurilor astora.Toti infectii sunt contra noastra,nu inteleg de ce presa 'trage' cu chefere,terminatii aia sunt nulitati in Europa,ne fac de ras.Blat mizerabil,nu ma asteptam de la pocaitul asta.Dute-n mata de martor(la blat) infect. Mi-as da si 10 ani din viata numai sa luam titlul. Forza Steaua spre 24 Edited May 3, 2008 by raul stelistu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Intr-adevar ni se pregateste ceva! din pacate ...cred ca ai dreptate... Partea cea mai nasoala e ca nu noua ni se pregateste ceva, doar ca noi am putea fi cei care vor avea de suferit mai mult. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 (edited) · Report post ceferistii trag de sfori la greu ... mai ales in returul asta ... deranjant este ca al de mitica a spus ca in cazul unui suspiciuni de blat maine ii exclude pe dinamovistii respectivi din viata sportiva , dar pe cei de la gloria probabil nu s-a deranjat sa-i vada probabil ... TOATE TUNURILE SUNT PE Steaua ... atata ura si invidie nu am mai vazut de mult ... si in presa si comisiile astea slugarnice , declaratii acide venite de la adversari ... eu as vrea sa spun ceva in legatura cu deja celebra faza "apasatul butoanelor" ... e clar ca CFR tace si face ... cat pt cei care sustin ca Steaua a apelatat la astfel de practici ... ii intreb : "daca este asa , atunci de ce a facut egal in tur la "satelitul" gloria buzau ?? au fost 2 puncte uriase pierdute , care acuma cantareau enorm ! de ce a remizat acasa cu Poli Timisoara ?? iarasi cam aceeasi chestie ... spre 24 Edited May 3, 2008 by Stryker Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Intradevar ni se pregateste ceva ,si chiar daca o sa castigam in groapa duminca ne vor toca astia la comosie pt ca deja comanda a fost data de sus Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 (edited) · Report post Din pct meu de vedere se stia dinainte cine va castiga in acest meci . Era clar ca gl Bistrita o sa le dea meciul atata timp cat horoba ala e ardelean si si-a exprimat simpatiile fata de CFR iar unii dintre jucatorii de la gl Bistrita au venit de la Cluj sub forma de imprumut sau definitiv. Acum nu ne-a mai ramas decat sa scoatem cel putin un egal in groapa iar jucatori nostri sa dea 110% din potential . Vreau sa vad maine o echipa care baga alunecari , deposedari , vreau sa vad toata echipa in atac , toata echipa in aparare! Si la Craiova ziceau ca sunt motivati si au jucat execrabil . Acum sa vedem daca au cu adevarat sange ros albastru pentru ca motivatia castigarii titlului o au din plin. Si inca ceva , sper ca Tudor sa stea in banca lui sa nu iasa in evidenta mai mult decat trebuie . Iar de depunctat nu pot sa ne depuncteze din cauza lui Becali pentru acele declaratii , cel putin asa declara avocatul Stelei ca vezi doamne neavand suport regulamentar. Asa ca daca maine scoatem un egal (fara sa fim dezavantajati de arbitru) nimeni nu ne mai opreste spre cucerirea al 24 lea titlu. Edited May 3, 2008 by unuspecial Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Totul a fost premeditat la acest spectacol dezagrabil,probabil titularii de drept ai bistritei nu au fost de acord cu blatul si atunci....ce au zis sa bagam echipa a 2-a si cufuristii si pe acestia deabia i-au invins,raman la convingerea ca la faza golului nu s-a asteptat ca arbitrul sa fluiere executia loviturii libere (greseala de arbitraj)arbitrul si el a fost surprins si a validat golul in ideea ca probabil altul nici nu ar mai fi fost inscris.In acea situatie trebuia sa fie repetata lovitura libera .Daca Steaua ar fi fost in acea situatie sunt convins ca ar fi vuit toata presa,TV,si in special grohaila muiesan FORZA Steaua...SPRE 24 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Tare mi-e frica ca o sa pierdem campionatul asta.M-am bagat in pat sa dorm , am stat 30-40 de minute si nu am putut sa adorm...pt ca ma gandesc neincetat la meciul de maine si la ce medicamente ar trebui sa iau in cazul unui esec.Doamne fereste sa nu se intample maine o tragedie...nu stiu de ce dar am un sentiment de tot rahatul Parca nu mai trece odata timpul asta pana la meci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Fratilor, blat, neblat, campionatul e in mainile noastre! Asa ca hai sa nu ne mai uitam la capra vecinului(a se citi ca vecinul e CFR si capra, Gloria) si sa ne pregatim pentru cel mai important meci din acest campionat, derbyul de maine! FORZA Steaua! INTOTDEAUNA SUPERIORI! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Si totusi ni se pregateste ceva. Steaua poate fi depunctata: Si totul datorita gurii bogate a lui Becali:injuriile si acuzele acestuia aduse altor echipe , cat si declaratia prin care afirma , " ca a fost in pauza la vestiar" in timp ce era suspendat pot depuncta Steaua motiv pentru care putem uita definitiv de titlu!....Articolul 52 din regulament se referã la fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputației sau imaginii publice unei alte persoane. Ce mãsuri se pot lua? “Dacã autorul este oficial al unui club sau asimilat acestuia (finanțator, sponsor), el va fi sancționat pentru 4-6 luni la prima abatere. La fiecare dintre urmãtoarele abateri va fi suspendat pentru 1-2 ani, iar clubul de care aparține va fi sancționat cu scãderea a 3 puncte din cele obținute în campionatul în care participã”. Din cauza ciobanului putem piede titlul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Mi-as da si 10 ani din viata numai sa luam titlul. Si eu mi-as da cu siguranta daca as sti ca voi trai 100 de ani. Ce mai conteaza cateva mii de zile? Ni se pregateste ceva in mod sigur. Mai bine zis ni se pregatesc anumite lucruri. Cupa pentru cel de al 24-lea titlu si tricourile de campioni. Sampania si triumful. Aveti emotii, nu-i asa? Tremurati pentru rezultatul de egalitate de maine cu siguranta. Pai ce-ati vrea? Sa-l obtinem chiar asa, mura-n gura? Tremuram putin acum, dar maine dupa 22:00 vom fi cei mai fericiti suporteri din Romania. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post @Virgil sa te auda Dumnezeu ! :worthy: :worthy: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2008 · Report post Eu sunt inrezator batem javrele si ii bagam in .... cu toate comisiile ... Aseara gloria si CFR PENIBIL Forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites