Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

541 posts in this topic

(cine m-a pus sa iau Real .. Doamne)

Ultrastf, nu stiai ca asta este echipa pt stilul "Atletism"? :smile:

Daca o avea emporio facea furori :))))

fular-campionii

Pe vremea mea erau mai frumoase scandalurile:)).

Mihai esti asa de bun incat cand eram aici toti aia buni:kama,danutz,jeleu,blind,power,joint,io ai picat in Liga 2,vezi tu jigneste tu baietii ca nu se va sti in viata cand o sa ai nevoie de ei.

Hai bafta nu m-am putut abtine dar tu dintr-un campionat castigat esti in stare sa inchiriezi un autocar dala ca a lu Barca sa te plimbi prin oras.Penibil

Astia doi frati danutzdanutz54 si mihai1411 sunt in antiteza.

Edited by GOD

eu de cand am promovat mereu m-am clasat cel mai prost pe locul 6,deci nu am picat niciodata in b ;)

parca ai primit un avertisment verbal sa nu mai postezi pe aici micutule mutant

stii tu ce inseamna antiteza?

nu am jignit pe nimeni,am avut doar unele mici neintelegeri cu dumy si cu inca 1,fara ca eu sa zic nimic s-au apucat ei sa zica ca nu merit sa castig meciul etc

iar tu micutule mutant care te crezi Dumnezeu,ai fost atat de bun incat te-ai retras :))asta spune totul despre tine

Edited by mihai1411

LoL am fost nevoit sa aleg intre FSN si FCS;).cum in FSN eram mod am ales asta nu iti face griji de sezonul viitor voi fi doar mod acolo si aici jucator si gata termini tu cu campionatele.;)

Marele "M" te vezi .tsium :whistle:

Edited by GOD

asteptam un ban pentru micul gigant?

facem pariu ca nu o sa joci aici ;))?

@Mihai ... decat sa te contrezi pe aici cu lumea din afara campionatului nostru ... si sa faci posturi inutile...cand ai putea sa ii lasi sa vorbeasca singurei ;)) .... mai bine te`ai ocupa de programul Cupei pe care te`ai angajat sa o organizezi .... deja contrazicerile cu lumea , de fiecare data la orice post au inceput sa devina plictisitoare + ca dak i`ai lasa sa vorbeasca singuri ... sunt sigur ca ar inceta ;) ... tu vezi`ti de jocu` tau ... ia tu campionate in continuare si restu lasa`i sa vorbeasca ... te contrazici cu ei la sf camp dak doresti .. dar din 3 etape, mai multe posturi inutile sunt afisate decat ceea ce trebuie ( etapa + rezultatul ) ... imi cer scuze pt acest post ... dar poate mai intelege lumea cam care ar trebui sa fie situatia ... nu ca as fi eu cine stie cine ... sunt doar un simplu player ... Forza Steaua ! Si Doar Pt Ziua De Astazi .... Hai "U" Cluj ! :)

P.S. : "Din greseli invata omu`" :D

Edited by branica

nu ma contrazic cu ei,ci ma distrez cu ei,fac arogante =))

cand o sa castige si ei campionate discutam,pana atunci ne distram

programul cupei o sa fie postat azi cred,dupa meci,daca nu sunt pilit

@god: tu o sa mai joci oficiale aici pe la fifa 2030..

etapa 5

ffa_emporio vs fifa_for_fun 2-1

prima victorie :D

ce trist .... fifa_emporio vs fifa_for_fun 2-1 ... greu, greu cu Stuttgart !

de bolohan stie cineva ceva?????am de jucat 2 etape cu el in cupa si in campionat....da e disparut in misiune

Etapa 5

danny1ok v mihai1411 3-4,greu,dar Henry enervat de faulturile facute de adversar i-a dat-o in ate in min 90 ;))

Ce faulturi ma,ca n-am facut niciun fault in tot meciul,probabil te-ai uitat aseara la EL Clasico.Toate goluri le-ai dat pe contraatac;)) Un adevarat campion nu se apara 90 de min ;).

Edited by DannY_1

eu asa joc in aparare,ca italia :X,si numai pe contraatac imi place mie sa dau gol,ca sa fac o aroganta =))

Incerci sa joci ca Italia,ca la ce era in aparare la tine parca jucam cu Buzaul=))

asa e frumos,numai asa vreau sa castig :)),mie imi trebuie 2-3 ocazii sa dau 2 goluri,voi mai ratangii,va trebuie 10 suturi sa dati un gol ;))

etapa 4: marianbolohan v ronaldo0201 2-3, cam mult bulan a avut dar m-am razbunat in cupa:P

Edited by marianb

Sign in to follow this  
Followers 0