Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

541 posts in this topic

ms la fel batrane >:D<...

PS: am depistat o eroare. mihainho are 3 etape anulate, in consecintza -9p. la penultima actualizare a clasamentului el avea 38 puncte iar in ultima serie de etape a acumulat inca 6 puncte. Cu un total de 44 puncte a trecut in fatza mea in ierarhia clasamentului. insa ce ma mira pe mine este un singur lucru: de ce nu i s-au scazut 9 puncte pt alea 3 etape anulate? daca s-ar aplica regulamentul mihainho ar juca baraj in locul meu. deci?

Edited by dumy3l

din cate stiu eu mihainho nu a avut etape anulate ci pierdute la masa verde ...

Mihainho nu are nici macar un singur meci anulat, prin urmare niciun punct de penalizare. Ce credeai tu probabil ca sunt anulari - marcate prin | in dreptul respectivului user in topicul cu programul sezonului - sunt meciuri pierdute prin neprezentare. Deci, ca tot ramasesesi tu la "deci", ceea ce ai depistat nu este nicidecum o eroare.

Clasament final:

Mihai1411 - campion

iar am marcat peste 100 de goluri,cand incep alegerile echipelor sa ma treci ionute tot cu Barcelona ;)) ca sa inceapa sa aleaga locul 2 :P

sry dar nu am putut juca, aseara nu am avut net de la furtuna, dar ati fi putu intra si voi mai inainte nu in ultima zi ca unii mai si munceste:P

Am avut cel mai dezastruos final de camp. posibil. asta e. Bun si locul 7.

Ne revedem dupa vacanta.

Hai Romania, hai acasa :)

fular-campionii

Mihainho nu are nici macar un singur meci anulat, prin urmare niciun punct de penalizare. Ce credeai tu probabil ca sunt anulari - marcate prin | in dreptul respectivului user in topicul cu programul sezonului - sunt meciuri pierdute prin neprezentare. Deci, ca tot ramasesesi tu la "deci", ceea ce ai depistat nu este nicidecum o eroare.

ok

@dumy3l: Ma bucur ca te-am putut lamuri !

si eu sunt multumit de raspunsul tau

PS: cine cu cine joaca la baraj?:)

Edited by dumy3l

Meciurile de baraj vor fi postate sambata, 14 iunie.

i0nutz, eu maine plec din tara si vin pe 25, pe ce data se aleg echipele?

In principiu nu se aleg pana atunci, ca e campionatul :) Dar poti sa lasi o vorba la mine sau cui vrei tu, 2-3 echipe preferate..si vedem noi..

Ioane cand se posteaza barajele??? Ca era vorba sa se afiseze ieri ... Eu maine plec vreo 5 zile de acasa si as vrea sa joc pana atunci...

Ba da, dar maine - poimaine.

Sign in to follow this  
Followers 0