Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

541 posts in this topic

etapa 2

dumy_wazzy v mihainho_86 1-1... meci strans. BFT!

Etapa 3

roby29steaua v mihai1411 1-2,greu de jucat contra milanului cu asezarea aia a ei

Etapa 3 : roby29steaua 1 - 2 mihai1411

Etapa 3:Danny1ok-Cozo1983 1-0 :) Bafta in continuare cozo!!!

Edited by DannY_1

Etapa 1

mihai1411 v dumy_wazzy 3-2,n-am vrut sa joc qw,dar am fost obligat de joc

ps:daca voi dati qw,sa nu va aud la sfarsitul meciului ca am jucat eu urat .

etapa 1

mihai1411 v dumy_wazzy 3-2 se putea si mai mult de atat dar norocul (nu stiintza) a fost de partea lui.

norocul tine cu cei buni ;))

ps:nu mai da qw,ca va innebunesc dupa aia ;))

Sper sa se i'a masuri impotriva limbajului si a comportamentului pe forum, a user'ului ultrastf. Mersi anticipat !

Etapa 2

mihai1411 v bezmetiqu_alex 8-2,sezonul asta va fi mult mult mai usor decat credeam

dupa primul lui qw,l-am executat ;)),nu stia ce sa mai faca sa dea si el un gol,centra in careul mic,etc

@roby, ultrastf: reglati-va conturile pe privat ! Orice abatere viitoare aici va fi sanctionata asa cum se impune.

etapa 3

bezmetiqu_alex v dumy_wazzy 3-3... si dupa cele 3 etape, multzumit de joc nu si de rezultate

@ i0nutz : Nu mi se pare normal ca un user care ma jigneste pe forum si aduce injurii la adresa mea si a mamei mele sa nu fie sanctionat. Refuz sa continui in acest campionat si sa mai moderez Divizia B daca nu se iau masuri.

Edited by RobYnho

Etapa 1: ultrastf v laurentiu_state 1 -2

Etapa 2: laurentiu_state v fifa_emporio 2 - 0

Etapa 3: ronaldo0201 v laurentiu_state 0 - 3

Etapa 4: laurentiu_state v mihainho_86 6 - 2

Etapa 5: f1or_cs v laurentiu_state 1-1

Edited by Paradise_Lost

Ia nu mai modera tu si retrage-te in glorie

Doamne in sfarsit unu care mai e si de partea mea. :)) ai bonus ++ 10

@robynho: Nu este normal sa vii cu argumente la intimidare intr-un astfel de caz. V-ati provocat reciproc, ba chiar cel care a inceput ai fost tu, amintind de niste reguli pur administrative, a caror verificare a respectarii nu iti intra in atributii. V-am avertizat pe amandoi pentru a evita continuarea unei polemici inutile, cu mesaje editate, etc. Ca vrei sa te retragi dupa un asemenea episod este doar problema ta, nu ai decat sa procedezi in consecinta, evident cu asumarea riscurilor care deriva dintr-o astfel de decizie (trei sezoane pe bara).

Ok, nici o problema. De cand sunt in acest campionat mereu am fost provocat-jignit etc. Niciodata nu s'au luat masuri. Consider ca totusi am facut ceva pentru acest forum ( foarte putin ), insa am "petrecut" cateva ore bune de a face clasamente, program si alte ce tin de organizarea unei divizii. Nu mai am ce sa obiectez, doar ca imi pare rau ca s'a destramat o asa zisa "prietenie" dintre mine si alti useri. Chiar mi'a parut bine ca te'am cunoscut, i0nutz si mi'a facut placere sa beau un suc cu tine. Chiar nu vreau sa par cel "persecutat" sau sa fiu " singur impotriva tuturor " cum aminteau mereu cei de sub podul gRAnt, insa trebuie sa recunosc ca mai mereu asta am simtit.

Niciodata nu am fost apreciat-sprijinit, mereu am fost criticat cum "administrez" o divizie etc.

Va promit ca in sezoanele urmatoare ( 3, 4, 5 samd. ) nu o sa va mai incurc si nu o sa va mai deranjez p'aici.

Normal, sunt sigur ca vor aparea posturi cu rautati etc, cum si batranul tzupy a aparut cu un post anterior. Ei bine, v'am facut satisfactia de a ma invinge cu 3-0 ( altfel greu reuseati ).

V'am facut fericiti pe TOTI.

Tin sa le urez multa bafta in viata tuturor user'ilor de pe acest thread-forum. ( ca fifa e un joc infect ). Chiar daca acest ultim post l'am scris avand vreo 2-3 beri la "bord", sper ca am fost pe intelesul tuturor.

Forza Steaua ! Spre 24 !

RobY

Cred ca este o decizie pripita...esti unul dintre jucatorii cu care nu am avut nici cel mai mic conflict,cu care mi-a facut placere mereu sa joc cate un amical(sper sa mai jucam)si unul dintre jucatorii valorosi de pe site.Daca asta este decizia ta..Bafta!

@roby: Totdeauna munca ti-a fost apreciata, ti-am facut observatii doar atunci cand s-a impus si, cred eu, ele au fost constructive. Sunt de acord cu f1or ca decizia este una pripita dar, fiind vorba de exprimarea vointei tale, nu pot sa ma opun sau sa incerc sa te influentez in vreun fel.

Sign in to follow this  
Followers 0