Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

541 posts in this topic

amanare in contul lu` ciocanu in caz de nu jucam daca se poate. eu nu mai aman

cer amanarea etapelor 16 si 15 in cazul in care nu reusesc sa le joc pana la termenul limita ...

Solicit amanare in contul lui Ciocanu daca se poate , daca nu solicit 3-0...Nu l-am vazut de mult pe mess....

Edited by cozo1983

si eu cer tot in contul lui ciocanu,am amanat cu cine am putut dar mai am putine amanari,altfel amana eu ,nu cerseam 3-0 :P

cred ca ai vazut alt meci, in pana mea pasai cu cu+w ;) ... hai ca n-am chef sa discut cu persoanele care activeaza si in campionatul lui god .

joaca extrema ascunsa...

Emporio tu nici nu ma cunosti pe mine,nici eu tine nu am jucat niciodata etc etc.

Ce draku la fiecare post scrii numele meu...

Vezi ca gay nu sunt in caz ca....

cauta-ma pe alt forum ...

Etapa 16

bezmetiqu_alex v fifa_for_fun 2 0

Etapa 17

cozo1983 v bezmetiqu_alex 0 1

nu dau de nanu

eu nu mai aman toate meciurile doar pt ca nu dau de altii.

nu e pe mess 3 0.

Clasament, etape

* Am omologat cu 0-3 meciurile lui ciocanu, care se afla intruneste conditiile de excludere, 3 meciuri pierdute la masa verde; in maxim 48 de ore va fi postata decizia in cazul lui ciocanu;

* Meciul bezmetiqu-nanu, de asemeni la masa verde, 3-0 bezmetiqu

untitled.png

et19 mihai1411 - bezmetiqu 2 2

Edited by Jo1n7

et19 mihai1411 - bezmetiqu 2 1 bojan :X dubla (primul lui gol a fost marcat in urma centrarii din corner in careul mic pe lung),adversarul e cam lipsit de fair play

ionute te rog sa iei masuri pt ca am postat fiecare alt rezultat,deci meciul trebuie anulat =))

iar am ucis campionatul joc cu rezervele si tot singur joc,mai am 2 clienti cu care o sa joc cu titularii si in rest cu echipa a 2 a ;))

Edited by mihai1411

tu nu esti client ;))

bezmetiqu a fost intre,doar atacantii portarul si un fundas au fost de la juniori :))

oricum clientii mei 1 deja e retrogradat,iar 1 e pe acolo,voi castigati-va meciurile sa scapam de maratonisti ;))

gol perfect regulamentar marcat de la 6.5m. :)) eu fortez regulamentul, asta nu inseamna ca il incalc. dar pt inca un camp stupid si sa iti fie trecut id-ul intr-un thread fictiv aka "hall of fame" esti in stare de balariile astea.

ca sa fiu scurt, Ion are 2 posibilitati:

- lasa 2 2 cum ar fi si normal (sau daca ai vreo dovada la aberatie, pune 2 1)

- sau il anuleaza, ne scade cate 3 pct si gata

oricum ar fi, tu tot nu o sa poti sa dormi la noapte.

6,5 m?ai numarat :))? nu am apucat sa fac print,si in tur dupa umilinta,ai inceput sa incepi in fata si sa centrezi in careu la corner. acum chiar a fost clar in 6 m ,dar si eu prefer sa am -3 puncte,ca sa am de ce juca,ca asa sunteti cam slabi unii desi nu respectati regulamentul

acum plec sa beau niste beri ca sa pot sa dorm la noapte ca sunt tare suparat ca ai facut egal cu mine =))

etapa 19

fifa_for_fun v danny1ok 2-3 ... sa moara maicutza mea dak merit sa pierd unele meciuri ... in unele meciuri park doar numele echipei conteaza :-j

apropo bezmetiqule "11puncte avans",in caz ca nu ai vazut la 2-0 am schimbat in 3-4-3 si mentalitate pe atac,ca sa ai si tu sanse la un egal,ca imi era ca incepi ca in tur sa iesi cu portarul etc ;))

Mihai- bezmetiqu: rezultate diferite postate, meciul va fi anulat !

* Asta in cazul in care nu cumva exista print-uri cu eventuala incalcare a regulamentului;

apropo bezmetiqule "11puncte avans",in caz ca nu ai vazut la 2-0 am schimbat in 3-4-3 si mentalitate pe atac,ca sa ai si tu sanse la un egal,ca imi era ca incepi ca in tur sa iesi cu portarul etc ;))

tu nu intelegi un lucru: e de asteptat sa castigi campionatul si cupa eventual cu echipa pe care o ai. ar fi mai rau daca nu ai castiga, atunci te-ai face de rahat. in rest daca castigi, nu e o realizare.

cand o sa jucam barca contra barca o sa raspund atacurilor.

Are dreptate bezmetiqu :)

Sign in to follow this  
Followers 0