Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

541 posts in this topic

Etapa 13:

ronaldo_0201-danny1ok 0-3 Bafta Ronaldo!

Edited by DannY_1

etapa 14: bezmetiqu_alex v marianbolohan 1-2, cu ceva bulan, dar merge asa:P

pfffff... am trecut (si inca trec) printr-o perioada putzin mai dificila si nu prea am avut timp sa-mi joc etapele. A murit tatal celui mai bun prieten al meu si am fost mai tot timpul langa el. N-am avut timp nici macar sa respir si v-ash ruga sa intzelegetzi. cred ca e prima oara cand nu mi-am anuntzat amanarea unei etape si nu mi se pare normal sa am -6p. E cam nasol

etapa 13: marianbolohan v mihai1411 1-0, cu si mai mult bulan, a dat vreo 3 bare Mihai:P

si pe ciocanu nu l-am vazut niciodata, i-am dat add dar ...

Edited by marianb

etapa 14 :

dumy_wazzy v cozo1983 ( 1 - 2 ) am castigat cu mare , mare , mare noroc...

etapa 12 :

cozo1983 v nanu_a2008 ( 2 - 0 )

Edited by cozo1983

@dumy: Regulamentul e regulament si cu asta discutia e incheiata. Zilele trecute ai postat de zor, ba chiar ai intrat in polemici cu userii. Daca era vorba de o absenta indelungata de pe forum intelegeam. Asa, imi pare sincer rau, dar meciurile respective raman anulate. Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand sunteti in culpa incercati sa gasiti tot felul de chestii la intimidare.

Etapa 11 (restantza): laurentiu_state v ciocanu86 4-2

Etapa 12: mihai1411 v laurentiu_state - am inteles ca are restrictie, dar pe mess, nu poate fi restrictionat :biggrin: , so, sper sa ne vedem, ca-l caut de 2 zile

Etapa 13: laurentiu_state v bezmetiqu_alex 0 - 1 - cu noroc in min 90, dar bezmeticu chiar joaca fifa, felicitari

Etapa 14: roby29steaua v laurentiu_state 0 - 3 - greuuuu meci :P

Edited by Paradise_Lost

Etapa 12

bezmetiqu_alex v f1or_cs 1-1

Etapa 13

f1or_cs v roby29steaua 3-0 nu stiu daca mai avea rost sa postez

etapa 12: ciocanu86 v marianbolohan 4-0, varza de bruxeles, nu dadeam gol nici daca jucam pana maine

@dumy: Regulamentul e regulament si cu asta discutia e incheiata. Zilele trecute ai postat de zor, ba chiar ai intrat in polemici cu userii. Daca era vorba de o absenta indelungata de pe forum intelegeam. Asa, imi pare sincer rau, dar meciurile respective raman anulate. Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand sunteti in culpa incercati sa gasiti tot felul de chestii la intimidare.

totul s-a petrecut extrem de repede... vad ca eshti pus pe fapte mari

Nu sunt pus pe fapte mari, ci doar sa aplic regulamentul. Si tot apropo de regulament, Mihai are restrictie 7 zile pentru incalcarea art. 6 pct. 9 privitor la confidentialitatea datelor personale.

Poti sa zici ce si cat vrei, atata vreme cat iti asumi riscurile. Respectiva sanctiune a venit la initiativa moderatorilor mai vechi ai forumului, care de altfel au si sesizat primii abaterea de la regulament.

etapa 12

dumy_wazzy v fifa_for_fun 3-0 .. Nimic nu mi`a iesit :( .. Ma apuc sa instalez windows ca sunt plin de virusi si se misca jocu ` in frame :)

etapa 11

dumy_wazzy v fifa_for_fun 3-0... bft mai departe 4fun`ule

Sign in to follow this  
Followers 0