Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Stelistii din Toronto, Canada

14 posts in this topic

Cum meciul Dinamo - Steaua va fi unul special am reusit sa gasim un loc unde sa vedem meciul impreuna.

Problema este ca nu sunt multi interesati, doar 4 persoane au confirmat. Noi speram sa fim 10 persoane asa ca cine este interesat va rog sa scrieti aici si va voi contacta prin privat.

SteauaToronto

cate ore fac din Vancouver pana'n Toronto? :D M'ar tenta sa fac o miniexcursie pana acolo, dar din pacate nu cred ca pot. Paste fericit tuturor stelistilor de pretutindeni !

cate ore fac din Vancouver pana'n Toronto? :D M'ar tenta sa fac o miniexcursie pana acolo, dar din pacate nu cred ca pot. Paste fericit tuturor stelistilor de pretutindeni !

Cam greu din Vancouver :(

Sunt in Santa Lucia o insula din caraibe si tare as vrea sa vad si io meciul asta ...stie cineva vreo posibilitate sa il pot urmari si io :D ?

Forzza Steaua !!!! Mereu superiori !! fular-campionii

Sunt in Santa Lucia o insula din caraibe si tare as vrea sa vad si io meciul asta ...stie cineva vreo posibilitate sa il pot urmari si io :D ?

Forzza Steaua !!!! Mereu superiori !! fular-campionii

Poti sa il vezi prin sopcast, si prin

http://www.plztv.com/sport.html, http://www2.myp2p.eu/competition.php?compe...ipline=football.

FORZA Steaua!!

:steagcruce:

PS: Am o intrebare.....cu cine jucam in aparare acuma ca Golanski o luat cartonas rosu?!?!?! ............Banel?

De ce nu facem si noi un site pe internet cu meciurile Stelei? pentru ca toata lumea sa le poata vedea in direct, cu calitate buna.

intreb si eu asta de nu stiu cata vreme ... dar mi-am batut gura (tastele) degeaba pana amu' ... bine ca UTA, o echipa retrogradabila are televiziune d-asta online sa poata vedea lumea meciuri ... noi sa ne batem pentru CL si dzeei care dau offside-uri, asta e imp momentan

Forza Steaua !!!

Sunt din Montreal!

Aici ne adunam mult mai multi stelisti la meciuri prin baruri sau pe la vreunul pe acasa! Totusi , as vrea sa vin la toronto duminica sa incercam sa punem bazele unei legaturi de prietenie intre stelistii de peste ocean.

Mi s-a parut interesanta ideea crearii unui fan club canadian acum cateva luni, vad ca n-a mai aparut nimic.

O sa va contactez pe pm in cursul saptamanii viitoare, sa vad cati amatori se strang din Montreal!

Bafta!

Edited by ss lucki

Vara trecuta am vazut din state toate meciurile Stelei pe www.supersteaua.net . Atunci a fost gratis, acum vad ca trebuie platita o suma care la voi in occident e considerata modica (30 E pe an). Deci se pare ca exista deja un astfel de site.

Sunt din Montreal!

Aici ne adunam mult mai multi stelisti la meciuri prin baruri sau pe la vreunul pe acasa! Totusi , as vrea sa vin la toronto duminica sa incercam sa punem bazele unei legaturi de prietenie intre stelistii de peste ocean.

Mi s-a parut interesanta ideea crearii unui fan club canadian acum cateva luni, vad ca n-a mai aparut nimic.

O sa va contactez pe pm in cursul saptamanii viitoare, sa vad cati amatori se strang din Montreal!

Bafta!

Am vorbit cu baiatul la care ne adunam. Ar fi o onoare sa veniti din Montreal (dar sa fiti 4-5 maxim) ca nu mai avem loc daca sunteti 20 :P

Astept mesaj pe privat sa-ti dau detaliile :P

Deocamdata s-au mai adunat 2 si suntem 6 :P

hai baietii din montreal, sau mai multi romani din Toronto ?:P

Fratilor Stelisti ,care dintre voi puteti sa-mi spuneti cum sa pot vedea meciul Dinamo - Steaua de duminica .Sunt in grecia de curand si nu stiu cum sa procedez.

[email protected]

Multumim anticipat

Sigur il da pe sopcast. Intra si aici dupa ce downloadezi si instalezi sopcast, apasa pe liga1 sus in stanga, si vizionare placuta. :) (aaa si mai e ceva, trebuie sa te uiti cu internet explorer)

Website: http://www.plztv.com/sport.html

Intra cu vreo jumatate de ora inaintea meciului.

Hai Steaua....BATETI JAVRELE!!!!!

fular-campionii

Sign in to follow this  
Followers 0