forever_STEAUA

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

367 posts in this topic

NU raspundeti la provocari. Steaua este o echipa care joaca fotbal in teren, nu face circ in afara lui

ok Marius

Ok Marius, asa vom face. Tu esti taticul nostru. :)

incercati sa accesati site`ul dinamoprostia.net o sa aveti o surpriza :)) E CAZUt =))

incercati sa accesati site`ul dinamoprostia.net o sa aveti o surpriza :)) E CAZUt =))

de atata prostie probabil a cedat si site-ul

E interesant cum ni se suspenda aparatorii atunci cand urmeaza meciurile cu Dinamo. Ale draq coincidente.

Dar chiar si-asa, trebuie sa castigam. I-am batut de atatea ori si in inferioritate numerica, ii batem si azi. Conditia este sa nu joace Banel. Ca daca joaca titular, avem probleme. Nu va fi un meci usor, pentru ca pisicutele sparte n-au nimic de pierdut, pe cand noi avem o miza mare - un meci pentru un campionat.

Am vazut aseara cum au castigat terminatii aia de la chefere meciul contra bistritenilor. Nu vreau sa-i acuz pe aia de non combat, ca in ultimele minute chiar s-au facut ca ataca. Dar golul nu stiu cum de a fost validat, pentru ca lovitura de pedeapsa a fost executata fara fluierul arbitrului si cu jucatorul faultat inca la pamant. Pai dupa ce regulamente se arbitreaza aici ? Golansky il tine pe taranul ala de la Craiova ca sa aplaneze conflictul si ia cartonas rosu, in loc de felicitari, plus suspendare 2 etape. Goian e suspendat si el pt declaratii, exact inaintea meciului cu Dinamo, desi altii facusere declaratii mult peste orice limita si in nenumarate ocazii, fara sa se fi luat nici o masura. Dar Steaua e Steaua, si trebuie faultata prin orice mijloace, ca sa se bucure si astia mici si prosti, sa aiba si ei o sansa.

Universul vostru se-nvarte-n jurul nostru !

Site de kkt la fel ca personajele de pe acolo

m-ar multumi un egal dar as vrea sa ii batem pentru a putea a demonstra ca meritam sa fim campioni, pacat ca e Dayro rezerva da oreicum o sa intre dupa pauza si o sa inscrie. cred ca pt a fi titular Dayro trebuie sa isi schimbe impresarul cu giovani Becali.

eu nu inteleg ce tot ii dati atat cu Dayro in sus Dayro in jos...parca ar fi Dumnezeu nu alta!

echipa o face antrenorul si baga pe cine crede el de cuviinta(in functie de tactica aleasa)...acum sa bage 10 atacanti numai asa ca sa fie bagati...atacam si patim ca in meciul cu Poli !

P.S. mie mi-a placut cum a jucat Neaga in ultima perioada

Edited by redandblue

da chiar asa, de ce sa avem in primul 11 un jucator care are un control bun al balonului in regim de viteza, care suteaza bine, care paseaza bine..unde mai pui ca e si inventiv si detine si un dribling destul de bun?!...e prea de tot, pe bune :rolleyes:

Edited by alex_lef

se pare ca Banel joaca. asta este. sper sa joace fotbal, si daca joaca cum stiu ei mai bine, poate sa faca Tudor ce vrea, ca tot ii batem!

greu frate greu de ce nu iesim la joc?

adio titlu

bag **** in comentator (scuze de limbaj)

Edited by Marius

antrenor cacacios... fricos..bag ceva in Lovin ..Banel... ne aparam cu Dinamo si luam gol normal in loc sa fim peste ei sa le dam 2 boabe si gatam cu ei

mda 11 metri corect acordat,as completa cu un galben la bratu pt gesturile facute dupa gol ,in rest poate reusim cel putin un gol in repriza a doua :steagcruce:

Edited by Katau

ce frate .. nu am jucat nimic sa recunoastem ca mai mult de 2 pase nu legam ..hai sa nu ne mai dam cu parerea despre jocul lor , si sa ne uitam in ograda noastra ca e mai grav , daca ajung sa ne bata uni care sunt la 17 puncte de noi , inseamna ca acele puncte nu le-am luat corect ...astept un gol din partea lu' Dica fular-campionii dica10

A fost bun arbitrajul pana in momentul de fata,nu stiu insa de ce nu este Dayro pe teren,mi se face sila cand il aud pe ala comentand,ma p... pe el de canal!

Un galben ar fi meritat si Cristea pentru intrarea la Lovin, la fel ca si pentru cea la Neaga (parca tot Cristea a fost?)

Pe de alta parte, cam asa arata un meci intre Dinamo (locul 12 in clasamentul neoficial al meciurilor acasa) si Steaua, pretendenta cu sanse reale la titlu. Efectiv NU contam in atac.

Sunt curios sa vad ce schimbari va face Lacatus dupa pauza, pentru ca este evident ca trebuie sa mute cumva.

asta nu e joc de echipa care se bate pt titlul de campioana... trist !

luam bataie scurt....

va mai aduceti aminte pronosticul meu sper din tot sufletul sa nu se indeplineasca Jiji roaga'te bine

circari nenorociti. dinamovistii astia au luat lectii de teatru. sar pe teren de zici ca sunt canguri trebuia eliminat bratu! dar nu, sa nu zica lumea ca e Steaua ajutata...