Guest Cry.Baby7

Pch O Noua Captura?

118 posts in this topic

@unuspecial

M-am tot abtinut, dar vad ca nu te opresti, ai fost intr-o deplasare si acum nu iti mai tace gura, postezi non-stop in leg cu niste subiecte care te depasesc total. Te rog sa nu iti mai dai tu cu parerea unde erau steagurile, cate autocare erau si alte lucruri de genul asta. Incearca sa stai in banca ta, din moment ce nu stii cum stau lucrurile exact.

@unuspecial

M-am tot abtinut, dar vad ca nu te opresti, ai fost intr-o deplasare si acum nu iti mai tace gura, postezi non-stop in leg cu niste subiecte care te depasesc total. Te rog sa nu iti mai dai tu cu parerea unde erau steagurile, cate autocare erau si alte lucruri de genul asta. Incearca sa stai in banca ta, din moment ce nu stii cum stau lucrurile exact.

Ok!

Edited by unuspecial

Wii :whistle: pot sa-mi dau si eu cu parerea? :hooray:

@Recoba sef la care brigada?la casuals ?

Edited by Katau

Daca te referi la autocarele noastre atunci mai rau de atat nu cred ca se putea , poate pentru ei!

Din cate am inteles acel steag , nu era nici de la nord nici de la sud , asa ca nu vad cum sa piarda nordul si sudul inca un steag! poate nu sunt informat eu corect.

La 70-80 de insi eu zic ca se putea mai rau.Tot ce am zis,le-am spus pentru ca vad ca se agita lumea aiurea.Eu zic ca se putea mai rau pentru ca puteau sa fie altii,sa se piarda ceva important.Tot ce am incercat sa zic este ca nu au cautat copii si ca nu a fost intamplator.Drept dovada pana a 2-a zi mare parte nu stiau ce steag au luat.Discutia nu are rost sa mai continue.Cel putin din partea mea.

Adevarat ca nu au pierdut Nordul si Sudul...dar va fi atribuita si lor...asta e pacatul.

da mai..nu cautau ceva anume.astia mici au avut ghinionul sa fie primul microbuz care sa ajunga in Bucuresti.pentru ca au fost urmariti din afara orasului.iar la iancului au intrat peste ei pentru ca unu din microbuz a coborat acolo(ori ca sta el acolo ori sa isi cumpere ceva).deci putea fi orice microbuz,cu orice brigada.de fapt nu chiar orice brigada.rectific.i-au vazut pe cei de la A47V dar ei erau prea multi si mari si nu i-au urmarit.s-au dus dupa microbuzul asta unde erau siguri ca ei sunt mai multi si ii pot bate.chiar si cu arme albe.de parca nu ati stii cum fac actiuni cainii.

daca am fi mai organizati altfel ar sta lucrurile.

daca ati termina toti cu prieteniile voastre cu patrupezii altfel ar sta lucrurile !

m am amuzat teribil la topicul asta ma jur...il propun pe Za special oan sef de brigada...

Ce amuzant esti , eu unul am ras cu lacrimi cand m-ai propus sef de brigada ! Ce glume ai in tine :chair::nono::wall:

Ps. hai gata ajunge ca poate se baga in seama iar mr. Marius si imi mareste la 30% pentru offtopic :unsure:

Edited by unuspecial

Wii :whistle: pot sa-mi dau si eu cu parerea? :hooray:

@Recoba sef la care brigada?la casuals ?

nuuu nu am nimic cu casual doamne fereste nu au gresit cu nimic baietii....adic nici asa...sa le fie sef de brigada za special oan....ziceam sa si faca el una ...ca ar fi bun la sedinte ca vb asa de mult...

Da mah ce dreq..."captura"...plm...nijte copii teribilisti care nici macar nu au legatura cu peluzele...nu au fost niciodata prezenti pe gard...si care si-au luat cutite in burta(respect pentru asta) de la oamenii cu 5-10 ani mai mari ca ei...Si javrele numesc asta captura...App...Dak citeste vreun jucator asta..."Muriti pe teren duminica si razbunatzi copiii ajtia!!!"

:steagcruce::steagcruce:fular-campionii:steagcruce::steagcruce:

nu am auzit de brigada asta.

ramane de vazut ce si cum...

am si eu o intrebare....ce s-a intamplat cu titan boys? forzateaua

"muriti pe teren,razbunati copii""unde e titan boys""ne`au urmarit cu jipu,ne`au blocat pac pac" Frate eu personal imi dau demisia :)).

nu semnifica nimic pentru mine.

o astfel de "captura" nu mai are nicio valuare cand folosesti cutite.

daca si asta e ultraserie atunci am ajuns rau de tot.

o sa ma duc si eu in pch cu un pistol si iti garantez ca fac vreo doua capturi si apoi le pun pe gard in Ghencea.

Patrupede penibile si frustrate... :death:

:)) pentru voi...toate "ultraseriile" nu semnifica nimik...tocmai pentru ca nu prea cunoasteti fenomenul...se pare ca voi incercati din rasputeri sa ne faceti ceva...dar...din pacate nu reusiti..

apropo duminca...la romana...chiar ii bateti pe toti "emo" ?? :)))))

@bodanelu

Fugeati ca disperatii ca va omorau spurcatii

Edited by El Nino_9

nu semnifica nimic pentru mine.

o astfel de "captura" nu mai are nicio valuare cand folosesti cutite.

daca si asta e ultraserie atunci am ajuns rau de tot.

o sa ma duc si eu in pch cu un pistol si iti garantez ca fac vreo doua capturi si apoi le pun pe gard in Ghencea.

Patrupede penibile si frustrate... :death:

:)) pentru voi...toate "ultraseriile" nu semnifica nimik...tocmai pentru ca nu prea cunoasteti fenomenul...se pare ca voi incercati din rasputeri sa ne faceti ceva...dar...din pacate nu reusiti..

apropo duminca...la romana...chiar ii bateti pe toti "emo" ?? :)))))

Frate , daca inca nu esti banat , te rog sa ne spui si noua ce inseamna ultraseria in sensul pur al cuvantului! Eu stiam ca inseamna sa sustii echipa ORIUNDE va juca , sa canti 90 de min , sa faci coregrafii , sa-ti aperi emblema si istoria prin orice mijloace! Asa ca se pare ca TU nu cunosti fenomenul! Daca pentru tine ultraseria inseamna sa urmaresti niste pustani de 16-17 ani si sa ii bati , mai mult sa ii injunghii cu cutitu , si sa le iei steagu miseleste , atunci esti un distrus. Dar aveti si o scuza pentru toate astea: va sta in caracter pentru ca numai asa puteti lua un steag , sau cu ajutorul jandarmeriei/stewarzilor , NICIODATA in fair fight! Cel mai bun exp "La Romana" unde ai fugit de ati lasat urme! Nicolita e mic copil pe langa voi

Edited by unuspecial

Inchideti topicul,dam prea multa atentie acestui grup desfintat,care nu avea si nici o legatura cu fenomenul ultra,hools sau casuals...daca stau sa ma gindesc bine ca nu mai exista ca urmau sa ne faca de ras.Suntem in anul 2008 si lumea inca nu stie ce inseamna cu adevarat sa faci parte dintr-un grup,sa te implici,sa-ti sacrifici timp si sa investesti suflet intr-un grup.In rest sper sa cistigam meciul de duminica,pentru a arata tuturor ca ne meritam locul in clasament.Sa fim primii in tot ceea ce facem...inclusiv in afara stadionului binenteles steagro

In legatura cu poza aia de la piata romana,ce reprezinta?Aia sunt cainii care fug,sau ce?

In legatura cu poza aia de la piata romana,ce reprezinta?Aia sunt cainii care fug,sau ce?

nu e ma sunt niste bolizi de formula 1 :whistle: