Posted April 20, 2008 · Report post pe site-ul javrelor este postata o stire cam "suspecta" suna cam asa : EXCLUSIV/ PCH face o noua captura La inceputul meciului din aceasta seara PCH va afisa o noua "captura". Este vorba despre un steag "spurkat" al "brigazii" nou infiintate "casuals"! Vom reveni cu detalii. din pacate nu stiu dar avem vreo brigada cu acest nume? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2008 · Report post pe site-ul javrelor este postata o stire cam "suspecta" suna cam asa : EXCLUSIV/ PCH face o noua captura La inceputul meciului din aceasta seara PCH va afisa o noua "captura". Este vorba despre un steag "spurkat" al "brigazii" nou infiintate "casuals"! Vom reveni cu detalii. din pacate nu stiu dar avem vreo brigada cu acest nume? Am mai auzit acest nume prin Anglia, la Liverpool. Probabil maine vom afla mai multe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2008 · Report post nu am auzit de brigada asta. ramane de vazut ce si cum... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2008 · Report post Steagul l-au luat dar "Casuals" nu faceau parte din P.N. sau P.S. Erau cativa baieti de la tribuna a 2-a. Cat despre modul capturii "cutite / capete sparte etc" nu stiu ce mai e de spus. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2008 · Report post Sunt multe de spus.Despre teribilism,despre previziune,despre telefoane de intalnire la kristal,pur si simplu despre inconsitienta.Asa nu vom ajunge nicaieri.Captura este adevarata si probabil este primul steag luat de ei din bataie.Prea multi copii teribilisti...cum am mai spus...pacat...pentru ca ce s-a intamplat se atribuie tuturor. Poate o revansa in seara asta,cine stie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2008 (edited) · Report post Stirea a disparut cam rapid de pe site.ul spurcaciunilor. Edited April 20, 2008 by st_1947 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2008 · Report post din pacate chiar sunt niste pusti!foarte putini dintre ei au peste 15 ani!e dur adevarul da asta e!pustii stau pe la mine prin zona si intr adevar sunt parca prea teribilisti pentru lumea asta!nu comentez nimic legat de locul unde merg la meci ca sa nu se interpreteze!singurul lucru cert este ca nu au treaba cu bataia! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 · Report post "ultrasi adevarati" cainii astia... dupa ce ca sunt penibili, se mai si lauda... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 (edited) · Report post Nu cred ca isi avea rostul acest topic! Ce facem acum ii laudam pe caini dupa ce ca l-au luat cum l-au luat?! Ei niciodata nu au luat un steag in fair fight doar prin diferite mijloace miselesti as spune cu ajutorul jandarmeriei , stewarzilor , sau ultimul caz recent (daca e sa fie adevarat) in lupta nedreapta cu , cutite si alte alea , norocul lor a fost ca i-au prins pe cei mai slabi , poate asta a fost si ideea! Vorba unui user de pe forum "In viata asta nu se lasa polite neplatite" sau ceva de genu asta! Edited April 21, 2008 by unuspecial Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 · Report post Nu ii laudam,dar lumea trebuie sa stie ce si cum s-a intamplat.Cum au capturat steagul si cine erau baietii pe care i-au batut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 (edited) · Report post Korynna, daca vrem sa pastram site-ul mare si curat ( asa cum ii place lui axl ), atunci unele subiecte n-ar trebui discutate, sa ramana tabu. Prin abordarea acestor incidente doar le popularizam si mai mult in randul pustilor teribilisti (vezi Casuals) , facilitand vendete care uneori nu-si au rostul. Nu cred ca asta e scopul site-ului. Da, e adevarat, sunt intamplari reale din viata unor suporteri, care-si asuma insa riscul ,sunt constienti de ceea ce fac si in ce se implica, insa nu cred ca e o atitudine ce trebuie incurajata. p.s eventual faceti o sectiune separata, cu acces limitat, doar pentru membrii galeriei si nu tot poporul, ca mine Edited April 21, 2008 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 · Report post Cine face regulile astea?Cine decide ca trebuie sau nu trebuie sa fie anumite subiecte tabu?Iar sunteti formatori de opinie... Vendetele au fost mereu si nu vor disparea,numai ca acum e putin mai special...e cam razboi!!!Iar daca voi credeti ca niste vorbe pe un forum faciliteaza sau nu astfel de lucruri inseamna ca nu sunteti sanatosi.Aceste mesaje au valoare 0.Pai credeti ca participa oricine??Credeti ca asa usor...pac pac am citit un mesaj pe net hai sa-i omoram pe caini???Incidentele au fost,sunt si vor fi mereu cu sau fara mesajele de pe net,care agita doar oamenii ce nu cunosc si care oricum in viata lor nu vor participa la nimik. Din cand in cand este buna si o asftel de discutie,se mai animeaza forumul.Pacat ca nu stiti ce a fost ieri...sa fi vazut atunci discutie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 · Report post Spune-ne ce a fost ieri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 (edited) · Report post @sinpadureacualune eu am spus ceva, cine a prins ideea bine, cine nu , NU . Nu este o regula impusa, doar un punct de vedere. Insa, decat sa vad postari de genul celei de-a tale "vai ce a fost ieri" si dupa nici o continuare, mai bine lipsa. Ori spui tot, ori nu spui nimic, tu doar arunci bomba si fugi ) asta da atiutudine. Edited April 21, 2008 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 · Report post @dee Aceste lucruri fac parte din viata suporterilor si cum asta este un site al suporterilor nu vad de ce nu s-ar discuta si aici.De unde ar trebui sa afle lumea de aceste incidente si ce s-a intamplat cu adevarat?De pe dinamoprostia?Si nu inteleg de ce ar fi Casulas niste pusti teribilisti...putea fi oricare microbuz,ghinionul lor ca s-au nimerit acolo sau asta s-a si vrut...o captura cat mai usoara.Cert e ca lucrurile nu or sa ramana asa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 · Report post Atata vreme cat nu se dau amanunte si alte detalii care ar periclita eventuale "replici", mi se pare mai normal sa aflam ce s-a intamplat de la niste oameni avizati, nu de pe dinamoprostia.ro sau ghesepe. Plus ca se mai strang cat de cat relatiile intre ultrasi si "neultrasi" . Topicuri de genul "Scontri" sau acesta sunt binevenite in ideea ca mai afla marea majoritate a suporterilor obisnuiti niste chestii din viata galeriei lui Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 (edited) · Report post Spune-ne ce a fost ieri. Crezi ca e asa usor? Si oricum nu se spune pe net astfel de chestii! Iar adevarul adevarat nu`l stiu decat persoanele direct implicate si adevaratii tovarasi ai acestora! Restul sunt inventii , fabulatii , dar fiecare poveste are si un sambure de adevar! Din cate si mai cate am auzit eu , pot face un filmuletz despre ce s-a intamplat in aceea noapte dar prefer sa stau in banca mea din respect pentru acei baieti "teribilisti" dupa cum spunea cineva mai sus , desigur , cineva care nu are nici o treaba cu astfel de chestii! Ps. acum nu vreau sa primesc reply cu mesajul de genu "mai bine stai in banca ta" sau "tineti gura mai bine" si tot asa ca deveniti chiar enervati cu astfel de sfaturi , stiu eu mai bine ce sa fac! sau sa nu fac , mai degraba! Edited April 21, 2008 by unuspecial Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2008 · Report post S-a vazut steagul ala de gard undeva in PN sau PS, raspuns NU.Ce a fost a fost si cu asta basta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2008 (edited) · Report post nu semnifica nimic pt mine. o astfel de "captura" nu mai are nicio valuare cand folosesti cutite. daca si asta e ultraserie atunci am ajuns rau de tot. o sa ma duc si eu in pch cu un pistol si iti garantez ca fac vreo doua capturi si apoi le pun pe gard in Ghencea. Patrupede penibile si frustrate... Edited April 24, 2008 by Azzido Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2008 · Report post ce e mai periculos e ca astia se si mandresc cu asta. Si daca bine stiu eu, cei care stau cu atata mandrie langa baner, sunt dintre cei care au realizat marea "performanta". Deci pot fi mai usor identificati "cutitari". Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2008 (edited) · Report post ei se mindresc si se vor mindri cu asemenea capturi pina.............hat,in viitor!cunosc povestea acestui steag,stiu cum l-au luat si pot spune cacacatii de ciinii sunt niste infantili!nu e primul steag pe care il iau in asemenea mod,aici incluzind ajutorul dat de garda,cutite si alte asemenea! yoyoyoy daca acei cretini de 20 de kg,care se vad linga steag,au fost aia care au facut captura,iti dau un premiu!si ma duc la minastire! Edited April 24, 2008 by The Flyer Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2008 (edited) · Report post ce e mai periculos e ca astia se si mandresc cu asta. Si daca bine stiu eu, cei care stau cu atata mandrie langa baner, sunt dintre cei care au realizat marea "performanta". Yoyoyo, daca ei au facut captura, atunci, (nefericitii) baieti din Casuals inca frecventeaza generala. Propun ca la meciul din Groapa sa mergem sa le facem o vizita, doar noi doua . Piscotii aia de 15-16 ani n-au nici o sansa in fata metodelor mele neortodoxe. Oricum, era normal sa-si etaleze "marea performanta". p.s neortodox = anti dog boy (spray cu piper) , intotdeauna il am in poseta + pantof cu varful ascutit. Doar n-ai crezut ca-mi manjesc mainile? Edited April 24, 2008 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2008 · Report post Din pacate acum ma aflu tocmai unde se agata harta-n cui... oricum nu m-as fi dus la un meci in groapa si nici cutite care taie bine n-am, de abia am taiat niste rosii azi Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2008 · Report post Macar stai la cratita , unde iti este locul . Share this post Link to post Share on other sites