Posted April 14, 2008 · Report post Scena de groaza pe linia tramvaiului 41. In jurul orei 23:00, aproximativ 100 de suporteri rapidisti au oprit un tramvai in zona Cringasi si profitind de decizia incredibila a vatmanului de a deschide usile, au batut toti oamenii care le-au iesit in cale, indiferent daca veneau de la meci sau nu. Printre victime s-au numarat si crainicul Stelei si jucatorul celor de la Zimbru Chisinau, Igor Andronic, care venise in Romania pentru un transfer la Petrolul Ploiesti. Ultimã precizare! Se pare cã de fapt grupul care a atacat suporterii steliști din tramvaiul 41 în cartierul Crângași era format din suporterii echipei U Cluj, alãturi de care se aflau și câteva zeci de suporteri dinamoviști. În aceastã searã, U Cluj a fost încurajatã de câteva zeci de suporteri clujeni, cãrora li s-au adãugat câteva zeci de dinamoviști. Cele douã specii de suporteri au reușit sã se afirme pe deplin venind la meci în minutul 60 și înjurând tot meciul Steaua, dar și pe Marius Lãcãtuș și pe Mirel Rãdoi! Dupã meci, aceiași suporteri se pare cã au fost la originea incidentelor violente din cartierul Crângași. fcsteaua.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 (edited) · Report post ooooooo bagami-as **** in ****** vostrii de milogi infecti .... iar bateti copii ... babe.. mosi.... femei .... ******LOR Edited April 14, 2008 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post O singura mentiune....nu erau rapidisti!erau dinamovisti stransi sa sprijine U Cluj.Au fost impreuna la meci.Rusineeeeee dINMO!!ma asteptam la astfel de atitudine din partea celor de la rapid dar si cainii au ajuns la asa ceva.RUSINOS!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 (edited) · Report post Sa vedem reactiile gazetarilor la aceasta intamplare terifianta. Ehei dragii nostri chiotei ,buzarini si tolontei!!! Ati ridicat la rang de virtute gestul suporterilor colorati. Ati condamnat gestul jucatorilor Stelei ca au fugit la cabine. Si eu am trait momente din acestea,cand 4 burtosi au coborat dintr-un taxi si m-au amenintat cu un pistol,pentru ca eu nu am fugit si am fost barbat si nu femeie ca Deaconu! Barbatii dracului ce sunteti voi,stati in spatele unui ziar si va folositi de acest privilegiu pentru a murdari istoria unei echipe! Sper ca cei care a savarsit aceasta fapta,penala indiscutabil, sa fie prinsi si sa raspunda in fata legii,chiar daca barbatii gazetari vor scrie ca au facut-o in spiritul haiduciei! Mi-e scarba de colorati! Edited April 14, 2008 by vlad75 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post ce potzi sa ceri de la niste tziganii , daca altceva nu pot sa bata , se razbuna pe cetatenii care merg cu tranvaiu 41 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Nu exista cuvinte pentru gestul asta... deci... nu credeam ca (mai) exista zdrente de oameni... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Morti lor de milogi spurcati!!!Ma intreb oare unde era politia din capitala noastra europeana?CRED CA ERAU FUSTRATI DE JOCUL BUN AL Stelei CA RRAPIDUL LOR MIMEAZA FOTBALUL PE LA Cluj. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post As prefera sa nu ne scandalizam pe teme nesuferite pana nu se afla mai multe detalii. Aproximativ 100 de suporteri rapidisti suna destul de vag. Asta nu inseamna ca aprob, incurajez sau tolerez astfel de manifestatii cu adevarat huliganice. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Da aici macar se contrasteaza informatiile! As fi prefrat sa fi fost rapidisti dar ma bucur ca suntem corecti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post SUNT CURIOS SI EU SA VAD CE SPUN stucan SI GAZETARII LUI INPUTITI DESPRE ACEST EVENIMENT,VOR SPUNE PROBABIL CA A FOST BLAT!!! MI-E SCARBA DE PRESA SPORTIVA DIN Romania.....O PRESA DE SCANDAL SI DE SPECULATII.........RUSINEEEEE!!! DEABIA ASTEPT SA I-A Steaua CAMPIONATUL SA-I VAD PE TOTI CU STREANGUL DE GAT!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post indiferent ca sunt rapidisti, dinamovisti sau ce neamu' lor or fi, pe mine ma lasa rece. astfel de oameni nu merita sa traiasca in libertate. e un gest josnic sa bati oameni nevinovati, sincer va spun ca i-as calca in picioare pe urangutanii care au facut asa ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 (edited) · Report post Aceste evenimente in zona de dupa podul Ciurel se intampla mai mereu dupa un meci al Stelei , asa ca nu ar trebui sa ne mire nimic . Mai mereu statia tramvaiului 41 de langa Tip-Top Crangasi era locatia perfecta pentru mailați . Din pacate "țiganiada continua" . Edited April 14, 2008 by I.N.Money Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post In tramvai au fost dinamovistii care i-au insotit pe cei de la U Cluj la meciul de pe Ghencea. Nu a fost niciun rapidist in zona. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 (edited) · Report post As fi vrut ca in locul crainicului sa fi fost SMARANDESCU sa le explice LEGEA TACERII CU CATE O BUCATA IN NAS!!! Sa ma p-s pe ei DE RATATI SI RETARDATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited April 14, 2008 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Si brigazile noastre ce pana mea pazesc? Retardatii naibii de clujeni idioti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Si brigazile noastre ce pana mea pazesc? Propun ca "brigazile noastre" sa faca planton in 41. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post @joga bonito pacat ca nu erai si tu in tramvaiul ala.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Mama si cand ma gandesc ca la 22:50 eu eream in Crangasi , m-am dat jos din 41 sa iau metrou...mersi Doamne Oricum huliganii astia merita bagati in puscarie ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Din pacate pentru tine, nu eram... Speram sa te gasesc eu pe tine. Tu ai fost? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post @recoba @joga @axl Eu zic s-o lasati mai moale, mai ales ultimul. S-au intamplat si-asa destule in seara asta, am avut parte de un meci frumos, sa ramanem cu amintirea asta, nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Frate io mi-am luat pistol cu aer comprimat...e cel mai sigur...care cum face pe grozavul il mutilez si apoi n-are decat sa-si planga de mila.In ziua de azi nu stii la ce sa te astepti;pe drum,in masina,in tren...dai de o garamada de lichele,tre sa te aperi cumva...si decat sa-l injunghii sa-l omor,D-ne feri,mai bine il schilodesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post @CaTaLiNsm StElIsTu Daca sunt 100 de nebuni,tu cu 1 pistol nu faci nimic Cate gloante sa ai si tu ? Si sa zicem ca dai in 1,2 , apoi restu te zapacesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post Si brigazile noastre ce pana mea pazesc? fiecare brigada sa pazeasca cate o usa de la tramvai Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2008 · Report post la un moment dat te saturi in a citi mereu aceleasi aberatii postate de toti parveniti care vb din auzite..joga bonito...din pacate pentru pana ta , "brigazile noastre" nu erau acolo...asa ca poti sa plangi si sa adresezi o scrisoare deschisa in care iti expui nemultumirile vis a vis de neprezenta "brigazilor noastre" inca odata observ constanta ta de a posta pe forum mereu in acelasi timp cu meciul...esti mereu prezent.. in fine are dreptate axl trebuie sa ramanem cu amintirea unei seri frumoase exact cum a fost golul lui pawel... Share this post Link to post Share on other sites