Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Noi Inscrieri

42 posts in this topic

FCSteaua.Ro declara deschisa sesiunea de inscrieri pentru campionatul de fifa, editia aprilie-iunie 2008:

Cerinte:

1. Suporter Steaua Bucuresti;

2. Jocul FIFA 2008 instalat curat (fara patch-uri, addon-uri, etc). Nu este obligatoriu sa detineti jocul original. Este totusi de preferat ;)

3. IP rutabil, fix. Presupune posibilitatea de a face host (serverul) fara softuri suplimentare. La momentul inscrierii, toate ip-urile vor fi verificate pentru a elimina posibilele suspiciuni.

4. Varsta minima 16 ani;

5. Disponibilitate de timp, seriozitate. In mod normal, intr-o saptamana se disputa 4-5 etape de campionat + maxim un meci de cupa.

6. Yahoo Messenger. Este foarte important sa aveti user de YM, programul instalat, etc pentru a comunica cu adversarii

7. Conexiune buna la net, joc acceptabil. Sunt conditii esentiale in acordarea notei pe care o veti primi la testare.

8. Exclusivitate. Asteptam inscrieri de la useri FcSteaua care nu joaca in alte campionate de fifa, pe site-uri mai mult sau mai putin anonime.

9. Vechimea pe forumul FcSteaua si participarea activa la alte sectiuni decat cea de fifa constituie un avantaj;

:thumbsup: Este suficient sa postati aici ID-ul vostru de messenger. Veti fi contactati de operatori FcS la sfarsitul perioadei de inscrieri, in jurul datei de 15 aprilie.

@blindica: tu ori nu stii sa numeri, ori nu stii sa citesti, ori ambele. Te-ai retras in prima saptamana a lui februarie, deci fix la sfarsitul sezonului trecut. De atunci s-a jucat un singur sezon, ori regulamentul spune clar ca userii retrasi nu au drept de reinscriere in urmatoarele 3 sezoane. Te asteptam prin august-septembrie !

@ionutz : De parca as fi parasit competitia de placere. F bine ! Va urez succes si multa distractie. Si spor in gasirea de useri care pleaca dupa 2 etape. |9. Vechimea pe forumul FcSteaua si participarea activa la alte sectiuni decat cea de fifa constituie un avantaj; |

Edited by blindica

as dorii sa inscriu si eu un prieten ... ID: exp3rim3nt3z69 ... probabil ca o sa posteze si el... dar am zis sa fie si el pe lista... ms mult

ma bag si eu la testari,sa nu mai prind qwisti :D

m@r3 b0$$ e n0ul m3u !d =)))

Edited by mihai1411

as dorii sa inscriu si eu un prieten ... ID: exp3rim3nt3z69 ... probabil ca o sa posteze si el... dar am zis sa fie si el pe lista... ms mult

daca joaca ca tine sigur il primim

bah tie nu iti e bine dak nu te certi cu cineva ? vezi-ti de viata ta, dar defapt ce viata sa ai, viata ta e forumu asta, numai pe el stai... :| tac-pac, cearta... tac-pac aroganta... daca erai vreun smeker rau la FIFA, as mai fii zis, dar adu-ti aminte in primu meci ti-am dat-o cu 2-0 ;) Hai vezi-ti de viata ta ... numai cauta cearta aiurea ... de unde stii tu cum joaca omu ? :|

Edited by EMPORiO

:naughty: daca n-am ce face toata ziua stau pe forum ca e viata mea ca si fifaaaa :)))

@ marseillais : pai, probabil ca nu urmaresti forumu`, ca daca nu m-a lasat pe mine, nu cred sa te lase nici pe tine.

Sign in to follow this  
Followers 0