Virgil

Despre Steaua in general.

609 posts in this topic

Ia zi!

El a batut de unul singur pe Barcelona in 86? El a dus singur echipa in finala?

Tu nici macar nu l-ai vazut pe Lacatus jucand, pustiule. Si daca l-ai prins, l-ai prins pe finalul carierei, cand mai mult rupea picioare decat sa dea goluri.

Adrian, tu esti batran rau? 22 vs 18 nu e o diferenta prea mare. sau pot sa-ti zic si eu pustiule? Si tu i-ai prins jucand pe toti? Marcel Raducanu, Hagi, Iordanescu, Stoica? Jucand pentru Steaua.

Asa... dupa logica ta, nu trebuie sa avem idoli. Sau Raducanu, Hagi, Iordanescu, Stoica jucau singuri? Ca pentru tine sunt mai idoli vs Lacatus.

Dar e idol pt astia tineri ca, daca ii intrebi pe veteranii de pe acest site, toti iti vor spune ca Lacatus nu e primul pt ei.

Inseamna ca daca veteranii site-ul zic ca Lacatus a mancat un rahat tu ii crezi?

Tata, nascut in 60, suporter stelist m-a invatat ce a insemnat Lacatus pentru Steaua. Si mi-a zis ca este simbolul Stelei. Unchiul meu, nascut in 68, suporter Steaua, imi explica acum vreo 18 ani ce inseamna Lacatus pentru Steaua pe baza unui poster cu ehipa Steaua 86. sau ei nu sunt veterani?

Las-o-n sange!

Nu sunt singurul. Sunt multi de aici care stiu de asta.

Cauta pe google. E simplu: Lacatus, dinamovist, insigna.

EU am cautat. N-am gasit nimic. Un link m-ar multumi mai mult.

Bodanele iar ti-ai lasat ochelarii acasa inainte sa citesti ce scriu eu pe aici?

Cand am zis eu ca mi-e cineva idol sau ca e mai idol ca Lacatus?

Frate,frate,frate!

Citeste bine ce scriu!

Toti fotbalistii aia au fost mai valorosi ca Lacatus!

Asta am zis eu.

Du-te tu si vorbeste cu taica-to ca sa iti spuna ce inseamna Lacatus pt Steaua.

Dar sa iti spuna toata povestea. Nu doar sutul ala puternic sub bara. Sa mai auzi si de picioarele rupte, de flegme, de tot. Ca doar, daca ti-e idol, ti-e idol cu totul, nu doar cu ce alegi tu.

Eu cred ca tie iti merge prost internetul.

Tu niciodata nu gasesti nimic negativ despre Lacatus pe internet.

Dracu stie cum se face.

Dar nu te stresa. Sigur mai apare cineva pe aici care va confirma faptul ca Lacatus, inainte sa vina la Steaua, purta insigne cu dinam0 si era un dinamuist pur sange.

tata fugea de pe santierul de la canalul dunare-marea neagra ca sa vada meciurile Stelei, era in cadrul armatei... deci stai linistit ca are ce sa-mi povesteasca. Si mi-a povestit destule.

Noi cand vorbim de Lacatus ca simbol sau idol tu ne aduci in discutie acei jucatori. Pai la ce te referi? ca fotbalisti? ca cate trofee au castigat fiecare stand la echipa? la nr de goluri date. La daruire. La plasament defensiv?

poate internetul meu e stricat.. atasez un print screen.

O sa incerc si maine la munca.. poate poate...

PS: renunta la atitudinea de superior. Nu cred ca-ti face bine.

1.JPG

Vezi ca poti?

Uita-te la aia cu "Sa-ti fie rusine nea Ovi". Clickaie acolo si citeste. Cu incredere!

Cate trofee a luat Maradona la nivel de club?

E sub Lacatus, nu?

Nu dupa cate trofee a castigat in cariera cataloghezi un fotbalist.

@Adrian

Nu stii tu toate dedesupturile carierelor lui Hagi,Iordanescu sau M Raducanu ca sa zici ca sunt mai stelisti decat Lacatus. Pe Raducanu l-a gasit acum dragostea de Steaua,cand e in Liga,nu pe vremea cand toate echipele rom. ieseau prin tururi preliminare in meciuri cu anonimi. De Iordanescu,citeste ce am scris mai sus si da-mi o explicatie daca poti.

PS Nu sunt singurul care-ti spune sa lasi atitudinea de superior.

Si stii tu dedesubtul carierei lui Lacatus ca sa iti dai cu parerea?

Pai ce a zis ma Iordanescu?

Ca vrea sa castige aia? Si?

Care e problema.

Uite aici! Daca Steaua ia locul 2 si joaca din nou in preliminariile CL, eu o sa fiu primul care isi va dori ca Steaua sa piarda. Ma intelegi?

Pai daca e dupa ce a zis ala si alalalt, atunci Lacatus ar trebui sa fie dat afara din Ghencea in suturi.

Nu de alta, dar "Sa-mi bag p**a in Steaua voastra" e mai naspa ca "Voi tine cu Panatinaikos".

Vezi ca poti?

Uita-te la aia cu "Sa-ti fie rusine nea Ovi". Clickaie acolo si citeste. Cu incredere!

Scuza-ma dar m-ai facut sa zambesc. Pai aia e dovada? Pe site-ul suporterilor stelisti vine un user si spune ca Lacatus a purtat insigne cu Dinamo.

AICI

suficient pentru tine nu?

Pot sa-mi fac si eu un blog in care sa zic ca userul Adrian e gay? cine ma crede? mai am alte surse?

Deci tu crezi tot ce zboara? pai scuza-ma, nu te deosebesti cu nimic de presarii de 2 lei!

Legat de "Sa-mi bag **** in Steaua voastra" vine si o zice Cica Chioru. Ok, stelist vechi, fost redactor al site-ului, dar atat, actual banat pentru jigniri. Eu nu`l cred. Inca 2 surse si e suficient pentru mine ;)

Si am incheiat aici!

PS: sunt cu ochii pe tine :D

Edited by bodanelu

Bai - ce e drept, e drept.. Lacatus a fost dinamovist pe cand era pusti. La fel era si Bratu stelist - tot cand era pusti.

O fi fost el dinamovist cand era tanar(si eu stiam ca a fost dinamovist, dar nu am auzit niciodata ca ar fi purtat insigne sau ca ar fi fost implicit antistelist), dar acum este stelist. Asa cred, indiferent cat de tare incearca unii sa nege asta...

Apropo, si Il Muce tinea cu CCA in tinerete si acum este unul din cei mai mari antistelisti in viata.

Edited by MoWeed

Bodanelule stai calm.

Or sa mai vina si alti utilizatori si vor citi ce scrie aici si vor confirma si ei.

Pana acum ai gasit o confirmare acolo.

Eu am vazut acel interviu cu Lacatus, cand a recunoscut ca "da...eram dinamovist...aveam insigne si tot". Nu am nevoie de nimeni sa vina sa imi spuna. Ca nu sunt orb.

Ziaristii zic, cica, ca trebuie tot timpul sa te informezi din 3 surse distincte inainte de a da o stire, ca sa fii sigur ca nu e prostie si sa nu te faci de rahat.

Deja ai 2 surse distincte. O vei gasi si pe a 3a. Te asigur.

Si pe a 4a si pe a 5a si tot asa.

Gica Chioru a fost banat pt ca a spus niste lucruri despre Lacatus, lucruri adevrate. Dure dar adevarate.

Regulile acestui site zic clar ca nu ai voie sa injuri fosti stelisti.

Asta nu inseamna ca nu avea dreptate.

Si nu cred ca ce a spus e fabulatie.

Dar noa, in ce paranoia exista pe aici, nu ma mira faptul ca toate ideile care nu convin sunt excluse din start.

Si aici nu ma refer la moderatori.Ma refer la majoritatea utilizatorilor pe care ii doare in cot ca Steaua a ajuns unde a ajuns si se multumesc sa faca "he he he" cand vine Lacatus sa dea cu mana.

Mai sus a zis unu' ca Protasov e un antrenor mai slab ca Lacatus.

Altul a zis ca Lacatus e cel mai mare stelist, mult mai mare ca Ion Alecsandrescu sau Hagi sau Ilie Savu sau alti oameni mult mai mari.

Altul a zis ca Lacatus a fost cel mai mare jucator care a calcat in Ghencea.

Altul ca Lacatus e indispensabil.

Pacat ca voi nu vreti sa vedeti cum stau lucrurile.

Si eu am fost ca voi si nu am crezut ce se zicea despre Fiara.

"Lasa, ca a rupt piciorul aluia din daruinta."

"Lasa, ca l-a scuipat pe ala ca a zis de Steaua."

"Lasa ca vine Laca si ii da un cap in gura lui becalii."

Si a venit Laca si ce a facut?

A confirmat tot ce ziceau ceilalti despre el.

A confirmat ca nu are coloana vertebrala. A confirmat ca interesele lui sunt pe primul loc.

A confirmat ca nu are un caracter asa frumos cum crede lumea. A confirmat tot.

Becalii ii face echipa. Becalii ii face transferurile. Becalii il foloseste ca scut.

Si Lacatus sta ca doar e cald si bine.

Bani sunt. Imagine are. CV-ul creste.

Cand trebuie ii baga pumnul in gura oricarui fost mare stelist care crede ca Steaua e varza.

Cand trebuie calmeaza suporterii.

Cand trebuie gaseste scuze si da vina pe ghinion.

Actiunile lui din ultimele luni ar fi trebuit sa fie destul pt voi ca sa va dati seama ce fel de om e.

A facut Steaua varza si, dupa 7 meciuri consecutive fara victorie(printre care meciuri cu Sportul si Buzaul), a plecat.

Ca, vai Doamne, nu se poate lucra cu becalii si ca se simte jignit.

A plecat "saracu'" Laca fix inaintea meciurilor grele. Si a venit un fraier in locul lui: Dorinel.

Asta a facut ce a putut mai bine si a obtinut din meciurile cu echipele mari rezultate destul de bune.

Dar, dupa cum am zis mai sus, a fost fraier. Si becalii s-a scapat de el.

A scapat de el pt ca Lacatus sa se poata intoarce triumfator.

Lacatus a scapat astfel de meciurile grele si putea sa pregateasca returul avand vreo 2 luni de pauza si liniste.

Vi se pare normal?

Voi, in locul lui Lacatus, v-ati fi intors?

Voi, in locul lui Lacatus, v-ati fi intors dupa ce ati vazut ce s-a intamplat cu Dorinel?

Dupa toata nedreptatea aia?

Dupa ce ati pleca declarand ca nu se poate lucra cu pavianul, v-ati mai intoarce ca sa ziceti ca de fapt se poate lucra?

Zi-mi Bodanelule, tu asa ai face?

Asta e Lacatus. Fie ca va place sau nu. Asta e!

p.s.

Am prietena asa ca poti sa fii cat vrei tu cu ochii pe mine, nu sunt interesat. ;)

Cat despre blog, fa-l linistit. Eu am sufletul impacat ca macar nu sunt cu ochii pe alti baieti.

@Adrian

Gica Chioru a fost banat pt ca a spus niste lucruri despre Lacatus, lucruri adevrate. Dure dar adevarate.

Gica Chioru a fost banat pentru modul in care a ales sa-si prezinte ideeile si pentru limbajul folosit. In nici un caz nu a fost banat pentru ca era impotriva lui Lacatus

nu stiu ce a fost Lacatus inainte de a veni la Steaua. stiu insa cate ceva din ce s-a intamplat la Steaua dupa ce a venit el.

a avut sansa sa fie titularizat de Jenei. a avut sansa sa aiba coechipieri pasatori extraordinari ca Stefan petcu, Tudorel Stoica, loti Boloni. a avut sansa sa joace intr-o echipa foarte unita, careia Maestrul Jenei i-a insuflat increderea ca poate bate pe oricine de pe planeta asta! mai mult chiar, ca poate calca in picioare orice echipa din lume!

odata cu Lacatus adversarii nu prea au mai indraznit sa ne loveasca jucatorii asa de rau

odata cu Lacatus s-a descoperit strategia "jucati, combinati, pasati, cand nu mai stiti ce sa faceti cu mingea sau nu e nimeni demarcat, dati-o in fata pe dreapta, ca fuge Lacatus"

odata cu Lacatus echipele au descoperit ca pot primi gol dupa numai 13 secunde de joc. atat i-a trebuit lui Lacatus sa marcheze cel mai rapid gol al lui

odata cu Lacatus chiar si o vedeta precum camacho a descoperit ca poate fi scuipat in fata in fata intregii lumi

odata cu Lacatus s-a terminat hegemonia killerilor moraru si irimescu in divizia A. spaima tuturor devenise un pusti rau al dracului!

odata cu Lacatus s-a redescoperit altruismul atacantilor

Lacatus a insemnat multe pentru fotbalul romanesc, si pentru Steaua in special.

din pacate insa prin ceea ce face acum ca antrenor mi-e teama ca... dar hai sa vedem ce poate acum, dupa o prima experienta nereusita!

MoWeed

Stiu foarte bine de ce a fost banat.

A fost banat pt ca a zis despre Lacatus.

A zis: "Lacatus este un **** si un **** si **********". Ma intelegeti voi.

Nu am zis ca a fost banat pt ca era impotriva lui Lacatus. A fost banat pt ca s-a exprimat intr-un limbaj foarte dur cand a vorbit despre Lacatus, despre caracterul lui, despre rasa lui, etc.

Si ar fi primit aceeasi sanctiune daca era vorba de oricare alt fost jucator al Stelei.

Stiu ce a zis, eu i-am sters acel post...

Citeste ce a scris mountytoma si vei intelege de ce e considerat Lacatus un idol. Doar pentru ca a fost dinamovist in tinerete nu inseamna ca automat asta il face mai putin stelist. Mergand pe rationamentul asta, Lucescu nu ar fi cel mai mare antistelist in viata pentru ca a fost fan CCA in tinerete. Crede-ma si eu sunt dezamagit profund de ultimele decizii ale lui Lacatus. Stii prea bine ca i-am luat apararea de fiecare data si, probabil, decizia de revenire la Steaua m-a afectat mai mult decat te-a afectat pe tine. Parca m-am simtit tradat.... dar asta nu inseamna ca imi voi schimba parerea si nu-l voi mai considera pe Laca un stelist adevarat. Unul din marii stelisti, nu neaparat cel mai mare

Adriane, ceea ce spui despre antrenorul Lacatus e adevarat. Dar nu te lega de jucatorul Lacatus. Eu l-am vazut pe Lacatus atunci cand a jucat primele meciuri la Steaua. Acum, dupa 20 de ani, se crede ca Lacatus a fost apreciat pentru ca 'a marcat la Sevilla'. Aiurea. Lacatus a fost idolatrizat din doua motive : avea curaj si avea 'cu ce'. Lua mingea, facea jaloane din 3 fundasi adversi si-i punea mingea pe linia portii lu' Piturca, numai bine sa marcheze. Si asta nu-i nimic. In '83 (cand a venit Lacatus la Steaua) echipa nu mai participase de vreo 3 ani in cupele europene. Potaile tot luau campionate in serie, Craiova ajungea in semifinalele UEFA, noi ... ne clasam pe locu' 5 si ziceam mersi. Apoi dintr-o data Steaua a explodat. A inceput sa castige in serie, iar golgeterul turului de campionat 83-84 a fost un pusti de 19 ani juma, unu' Marius Lacatus. Mai mult, prin septembrie dhinamo zdrobea la Bucuresti pe Hamburg, castigatoarea CCE cu 3-0. Iti dai seama, a fost o isterie intreaga. Cat era regimu' ala comunist de incuiat si tot se organizase sarbatoare nationala. La vreo 4 zile urma meciul dhinamo - Steaua. Parca-l tin mine si-acu pe taica-miu (stelist de 50 de ani) cum socotea ca 'daca ne bat astia la limita ne-am scos, e rezultat mare'. Cred ca-i singura data cand l-am auzit pe taica-miu zicand c-ar fi multumit daca am pierde onorabil cu potaile. Stii cat a fost scorul ? dhinamo - Steaua 0 - 3. Iar numarul 1 a fost Marius Lacatus. N-am sa uit vreodata meciul ala. Dupa aia am inceput sa ne scriem cu creta pe geci numarul 7 si ne alergau potaile pe strazi. Mureau de oftica. Daca zicei 'Lacatus' langa un grup de dhinamovisti ti-o luai, deja era cea mai grava injuratura la adresa lor. Du-te acum si zi 'Banel'. Sau inscriptioneaza-ti toalele cu numarul 16. Poate or sa te-njure dar sigur or sa se tavaleasca pe jos de ras.

Edited by DanStan

Si eu am auzit aceleasi lucruri urate despre Lacatus...chiar de la tata si bunicul..amandoi stelisti...cand povesteau despre Steaua din vremea lor...

Eu deja am scris in multe topicuri ca nu-mi place Lacatus nici ca antrenor, nici ca jucator nu mi-a placut..tot ce facea era sa scuipe, sa sara la bataie si sa injure...ah, si sa rupa picioare... a ajuns iubit tocmai pentru aceste lucruri, ca fotbal a jucat mai putin... dar si inainte era rivalitate mare intre galerii, iar cand Lacatus ii rupea picioarele unui jucatori si il scupia sau il injura, publicul il incuraja... n-am vrut sa vorbesc despre asta pentru ca nu stiam ca e sigur..dar vad ca nu numai eu stiu despre asta... (ca Lacatus a fost dinamovist si ca injura Steaua)... si am mai inteles ca Lacatus a vrut sa joace la Dinamo, dar antrenorul de atunci nu l-a vrut tocmai pentru ca era prea golan...

Deci pentru asta e iubit Lacatus in mare parte...pentru rautatile facute impotriva jucatorilor de la echipa adversa... nu pentru performanta...

Am scris in mai multe posturi, ca idolul meu este Tudorel Stoica..un adevarat stelist.. si cand am zis ca Lacatus nu este si idolul meu, ati sarit toti pe mine...

Acum pentru ce il veti mai iubi pe Lacatus? De scuipat, injurat, si rupt picioare..nu mai poate... il veti iubi pentru ca va bate jucatorii? pentru ca ii va injura cand merita? sau pentru ca va face mult rau Stelei?

DanStan

Nu am zis niciodata ca Lacatus nu a fost un fotbalist foarte bun. Niciodata nu m-am legat de acest lucru.

Insa nu a fost in nici un caz cel mai bun care a calcat in Ghencea.

...Lucescu nu ar fi cel mai mare antistelist in viata pentru ca a fost fan CCA in tinerete.

prieteni, va rog eu, nu mai credeti chestia asta cu Lucescu stelist in tinerete! javra asta ordinara nu avea cum sa tina cu CCA! a fost mereu invidios pe Steaua, a urat mereu Steaua! cat a fost antrenor la nationala jucau acolo nulitati de la hunedoara, iar de la Steaua nu il convoca decat pe Balint, care era de fapt rezerva la Steaua! unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei din toate timpurile, Belodedici, nu avea loc in nationala lui Lucescu de Andone, iorgulescu, si alti asemenea ...

Lucescu este senil deja, acum ar spune orice doar-doar mai pica ceva acolo in cont, sa nu moara de foame la batranete!

@mountytoma

A fi antistelist nu inseamna a fi o javra.Lucescu a spus si lucruri frumoase despre Steaua. Si totusi vorbesti de Lucescu...

il muce e antistelist convins fratilor.

Asta a fost in tinerete in probe la CCA si cei de acolo nu l-au dorit. De atunci are boala pe Steaua.

Il muce are niste frustrari cu Steaua ca, daca ar durea, cred ca l-am auzi din ucraina.

A fi antistelist nu inseamna a fi o javra.Lucescu a spus si lucruri frumoase despre Steaua. Si totusi vorbesti de Lucescu...

Tot mai mult tind sa cred ca tu esti dinamuist.

Pe cuvant.

Intai m-ai luat la rost ca scriu dinam0, acum lauzi dinamuisti.

il muce a spus lucruri frumoase despre Steaua doar de ochii lumii. ATAT!

Si totusi, ce daca vorbim despre jegul de Lucescu?

Edited by Adrian

Marius Lacatus a fost un mare jucator dar cam atat,ca antrenor e un dezastru,spunea acum cateva zile ca o sa joace la fel de ofensiv ca in tur adica la fel ca in meciul cu otopeniul de acasa cu 2 mijlocasi defensivi si un singur varf sau ca in meciul de la galati cand am reusit peformanta unica sa jucam cu 3 mijlocasi defensivi,observ pe multe siteuri din sport multi suporteri stelisti care prefera la mijloc formula ov Petre,Lovin,Nicolita,toja care dupa umila mea parere nu poate decat se ne aduca un loc 5-6,noi ne certa aici degeaba dar nu observam ca nu avem echipa de niciun fel si l mai avem si pe Lacatus antrenor

DanStan

Nu am zis niciodata ca Lacatus nu a fost un fotbalist foarte bun. Niciodata nu m-am legat de acest lucru.

Insa nu a fost in nici un caz cel mai bun care a calcat in Ghencea.

Ce inseamna 'cel mai bun' ? Stii ce lipseste Stelei de azi ? Un Lacatus. Un jucator cu tupeu care la prima jumatate de sezon in Ghencea sa marcheze 10 goluri, sa dea cateva pase de gol, sa faca zdrente apararea campioanei si sa bage frica in apararile adverse.

DanStan

Cel mai bun inseamna cel mai bun!

Lacatus a fost un atacant foarte bun dar am avut altii mult mai buni ca el.

Este?

Acum, ca ar fi bun unul ca el in acest moment la Steaua, asta nu Neaga nimeni.

Ar fi bun si unul ca Hagi. Si unul ca Iovan. Si unul ca Tudorel Stoica.

Problema e ca, daca un astfel de jucator ar veni acum la Steaua, antrenorul l-ar reprofila si l-ar termina.