Sign in to follow this  
Followers 0
suavesito

uimire!!!

15 posts in this topic

Ce nu inteleg este , de ce sunt atat de putini utilizatori?...de ce nu se discuta mai mult, chiar nu mai sunt fani ai Stelei capabili sa poarte o dicutie, civilizata despre fotbal??? :evil: :evil: :evil: :?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut suavesito,

Ce nu intelegi tu e oarecum destul de usor de explicat. Site-ul asta a aparut pe net acum mai putin de o luna. E normal ca acest forum sa nu fie atat de populat deocamdata dar facem tot posibilul sa il facem cunoscut pentru ca altfel nu isi are rostul. Cred ca suntem pe drumul cel bun.

Fac parte din cei care se ocupa de site, adica, ca sa te citez "ne batem joc". I-mi pare rau ca, crezi asta, si chiar te rog sa ne ajuti cu propuneri concrete pentru a realiza ceva mai de calitate

George

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiu ce te-au deranjat remarcile mele, poate am exagerat un picutz, dar bineinteles si tu te gandeste la binele echipei, nu te vei supara si vei cauta sa imbunatatesti imaginea, care oricum are de suferit.

Daca fcsteaua, este un site oficial, cu atat mai mult.Am obs. ca logo-ul de sus este diferit.Sa inteleg ca se schimba in functie de evenimente???

Nu te critic, doamne fereste, stiu ca stau de vb cu un pro, dar eu in nestiinta mea , ca un fan ce sunt vreau sa vad o imagin imbunatatita a Stelei, macar si virtual.

1.Mi-ar place sa vad pe site date mai multe despre jucatori, poze, detalii despre ei, nu numai

2.Mi-ar place sa vad pe site ceva mai diferit de ce vad de obicei.

Sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau, si daca da imi cer mii de scuze. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

si inca ceva, poate ar fii o idee mai buna sa se realizeze ceva in flash de ex...:P

Ceva animat, nu ar fii mai cool??? :wink: :wink: :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

- nu fcsteaua.ro NU este un site oficial. Site-ul oficial este steauafc.ro, steauafc.com. Site-ul oficial este excelent, tocmai de aceea nu vreau ca fcsteaua.ro sa-i faca concurenta (nici nu poate). Ideea noastra e sa ne bazam pe cati mai multi redactori pentru a putea avea o imagine de ansamblu a atitudinii suportrilor. Site-ul oficial are tehnologie, meciuri live audio etc insa noi vrem sa avem mai multi oameni, mai multe articole etc.

- da, partea de sus se schimba in functie de evenimente, acum de exemplu e ceva cu "se apropie Steaua - Dinamo". Logoul nu se schimba, e pur si simplu logoul siteului nostru. Pentru partea care se schimba lucram la tot felul de imagini de calitate, imagini simbol, ceva prelucrari etc. Daca vrei, chiar si tu ne poti trimite una (h=120px si sa se incadreze cat de cat)

- poze cu jucatorii mai multe si mai bune vor fi atunci cand vom reusi sa le facem singuri. Exista copyright si desi marea majoritatea site-urilor in inacla flagrant noi preferam sa il incalcam mult mai putin, cred ca iti dai seama. Daca totul merge bine, vom reusi in curand sa facem rost de o metoda pentru fotografii.

- ceva in flash va fi sigur, dar nu ceva ce tine de interfata, fiind un site orientat spre continut nu vrem sa incurcam utilizatorii cu flash. Stiu ca iti place, si mie ca web-designer imi place, iti ia ochi e frumos si spectaculos insa rolul lui cand e vorba de informatie e foarte mic. Ma gandeam la un joc in flash sau asa ceva.

- bineinteles ca nu m-am suparat, nu as avea de ce, e foarte bine ca lumea se preocupa, In ideea asta, chiar te rog sa ma contactezi la [email protected] daca vrei sa colaborezi in vreun fel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

are dreptate s.... ca e greu sa retin nick`u ...in flash sau in css are iesi ceva mult mai mishto ..daca pot sa te ajut cu ceva ..spune`mi

Share this post


Link to post
Share on other sites
in flash sau in css are iesi ceva mult mai mishto

 

Si acum explica. Cum faci tu site-ul asta in flash? Si nu ma refer la vreun intr-o sau la cine stie ce ci la TOT siteul. Te rog sa tii cont ca are in spate o baza de date si un sistem de indexare/cautare. Stiu ca se poate insa este ceva cu totul si cu totul iesit din comun.

Forza Steaua !

Share this post


Link to post
Share on other sites

bah si eu pot sa va ajut ca ma pricep........ am si eu un site in constructziie!!da ma mira de ce nu sunt moderatori pe forum.......dak avetzi de gand sa punetzi bagatima si pe mine ca mai sunt mod pe 3 forumuri: level , cnr , doggysnep

Share this post


Link to post
Share on other sites

hai bah sa bagam femei in tricourile lu Steaua sa faca streaptese aici pe site......ca si asa fura romanii la cc-uri in prostie.......sa ii trecem internetu pe numele lu Becali 8O

Share this post


Link to post
Share on other sites

SE PARE CA INTR-ADEVAR NU MAI SUNT MULTI CEI CARE TIN SI IUBESC Steaua CARE SA MAI POARTE SI O DISCUTIE DESPRE PROPRIA LOR ECHIPA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0