MoWeed

Emerich Jenei

108 posts in this topic

La multi ani domnule Emerich Jenei!!! Sper sa va mai vad in stafful Stelei in viitor....

Edited by MoWeed

Printre puținii domni adevãrați din fotbalul românesc.

Edited by 1on

Printre singurii domni adevãrați din fotbalul românesc.

Un mare adevar....

La multi ani domnule Ienei,va uram ani cat mai multi,un om despre care nu poti vorbi de rau,un gentleman adevarat si un antrenor foarte bun.

Interesant cum azi e ziua lui Ienei,Radoi si a lui ov Petre,3 oameni importanti pentru trecutul si prezentul Stelei.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Cel mai mare antrenor al istoriei noastre. La multi ani unui adevarat domn (vorba precedentilor mei).

La multi ani nea EMY! Sa-ti ajute Dumnezeu in tot ceea ce-ti pui in gand! Iti multumesc inca o data pentru ca ai facut posibil miracolul acelui ,,7 MAI 1986"!

La multi ani domnului Emerich Jenei! Respect!

La multi ani , Maestrului.

Uitandu-ma astazi la stirile mondene de la Pro TV care au numele de "stiri din sport" am auzit cum ca 200 de fosti jucatori vor fi medaliati de presedinte inaintea meciului cu Rusia

Dar blasfemie......de pe lista acestor oameni care au facut multe pentru fotbalul romanesc lipseste Emerich Jenei. In acelasi timp "marele" Il Muce este pe lista.....

Poate sa'l "convoace " pe Mucescu oriunde, ca de stofa de tigan nu va scapa in veci.

invidia fata de nea Imi este enorma. nu uitati ca antrenorul secolului trecut a fost ales un altul, Iordanescu. desi ceea ce a realizat Emeric Jenei este inegalabil: castigarea Cupei Campionilor Europeni.

avea darul de a face echipa sa joace atat de frumos, de a face jucatorii sa se inteleaga atat de bine intre ei, incat pentru mine este si va fi cel mai bun antrenor al Romaniei.

Lucescu nu este decat un biet pomanagiu ce nu poate dormi de grija succeselor lui nea Imi. s-a vazut si la seara campionilor diferenta de stofa, cand mucea s-a milogit de adversari sa il lase sa ajunga la minge pentru a-i da pasa de gol lui sburlea...

un mare om de fotbal,un om care se pricepe cu adevarat in meseria de antrenor...doresc multa sanatate acestei legende ros-albastre,dupa mine omul cel mai important din istoria Stelei

La multi ani.

PS intr-o zi am fost in piata sa cumpar ceva fructe si cand ma uit in spate pe cine vad............domnul Ienei cumpara ceva morcovi.Simplu,modest fara figuri am stat de vorba putin chiar daca se grabea.Respect

Hei Hei Hei / Galeria lui Ienei / Hei hei hei. :steag_sah_mic:

sau gradinita :))). Una peste alta, gradinita de acum 10 ani le-a cam rupt mufa celor cae guitau chestii de genul pe-atunci!

cred ca ar merita si nea Jenei , un loc de munca la Steaua , macar pentru al sfatui pe Lacatus din cand in cand .

Eu zic ca ar veni daca i s-ar propune ceva.Dar nu stiu cat de mult ar putea sa ajute cu ceva.Jenei a iesit de mult timp din fotbalul mare.