Sign in to follow this  
Followers 0
Neaga88

Tineri contra batausi !!!

5 posts in this topic

"Malacii ne-au amenintat: Nu puneti bannere! Știti de ce sintem aici!. Cind am pus bannerele au venit să le ia, dar noroc cu jandarmii si cu tribuna a doua, care a protestat si atunci malacii lui Becali s-au speriat si si-au dat seama că tot stadionul e impotriva lor"

David Gorescu, suporter stelist

 

 

"Aici a fost o manevră securisto-comunista Ă‚știa care au tipat impotriva mea sunt niste vagabonzi!"

Ciobanul, patronul Stelei

 

 

Ciobanul a asistat satisfacut la demonstratia de fortei de comando trimisă impotriva propriilor suporteri. Dar reactia stadionului l-a uimit!

 

 

"Nu dorim să facem parte din marea turmă a lui Ciobanul"

 

 

Suporterii stelisti povestesc pe site-ul Gazetei ceea ce au trait pe stadion la meciul cu Bacaul. Citatele lor alcatuiesc cronica unui meci pe care telespectatorii nu l-au vazut, dar au dreptul să-l stie

 

"M-am mutat din Peluza Nord in Sud ca să pot protesta. Acolo ne-au asteptat 20-30 de malaci pe care nu-i vazusem decit la televizor, la galele de full contact!"

David Gorescu, suporter stelist

 

"Un grup de batausi platiti ne-a asteptat la intrarea in stadion. Aceste ne-au amenintat să nu protestam impotriva lui Becali. Cum nu ne-am conformat, pastilatii au venit spre noi. În acel moment, tot stadionul s-a solidarizat"

Adrian Pacurar, suporter stelist

 

"Este strigator la cer ceea ce s-a intimplat! Dacă ati fi vazut fetele bodyguarzilor, v-ati fi speriat cu totii!"

Andrei Iaco, suporter stelist

 

"Ne-am saturat de injurii, minciuni, abuzuri si cenzura Noi vrem să contestam fară să jignim. Sintem independenti si asa vom ramine"

Alexandru Tofan, suporter stelist

 

"Erau niste oameni care dintr-un singur pumn ne puteau baga in mormint. Vă rugam să luati atitudine pentru că nu vrem să ne bage nimeni pumnul in gură si nu dorim să facem parte din marea turmă a lui Ciobanul"

Adrian Pacurar, suporter stelist

 

 

I-a facut vagabonzi

"Pentru mine suporterii Stelei sunt cele 5 milioane de suporteri care mă iubesc pe mine. Ă‚știa sunt niste vagabonzi care n-o să mai strige că n-or să mai aibe ocazia. N-or să mai intre la meci!"

 

"Ei imi cer cu alte cuvinte să plec eu din Ghencea. Adică de unde să plec, de unde dau eu banii? Stau pe scaunele pe care le platesc eu! Astia, care primesc abonamente gratuite!".

 

"Dacă era vorba de suporterii Stelei, intelegeam, dar ăștia sunt niste vagabonzi, niste betivi. sunt multi fiindcă sunt ca oile. Pe mine mă cheamă Becali, nu dau nici un pas inapoi. O să rezolvam noi si problemele astea cu vagabonteala".

 

 

Jandarmii si-au facut datoria, intervenind pentru a impiedica ciocnirile intre fani si gorilele lui Becali

 

 

ÎNFRÎNGEREA GORILELOR

 

Cum a inceput totul

 

Trimisă de Becali să descurajeze, Armata sa particulară a scos publicul din minti si a fost silită să plece

 

Marius Margarit

 

Cu o oră si jumatate inaintea meciului de simbată din Ghencea, Peluza Sud, locul in care se adună de obicei factiunile din galeria Stelei cele mai vehemente impotriva conducerii, era pustiu. Pe coronamentul sectoarelor respective, aproximativ 30 de baieti cu cefe groase si tone de muschi, luptatori de wu-shu si bodyguarzi, ii asteptau pe suporteri.

 

Au intrat cu un sfert de oră inainte

Fanii de la Peluza Sud, in marea majoritate tineri de pină in 25 de ani, au aflat inainte de a ajunge la stadion de prezenta fortei de descurajare. Totusi s-au hotarit să intre in peluza dar cu numai un sfert de oră inainte de meci. Au fost intimpinati si controlati de oamenii lui Ciobanul: "Ce aveti in rucsacuri? Aveti grijă să nu provocati probleme! Doar stiti de ce sintem aici".

 

Bodyguarzii au tras de primul mesaj

În minutul 8 al meciului, cei din Peluza Sud au decis să scoată primul mesaj: "Walter... Ati executat singurul nevinovat. Rusine!". Luptatorii si bodyguarzii au intervenit, tragind de banner, incercind să oprească afisarea acestuia. Au fost citeva zeci de secunde de confuzie si panica

Fanii au fost aparati de jandarmi, care au facut un cordon intre ultrasi si cei trimisi de patronul Stelei. Și de reactia stadionului. Din acel moment, mesajele au inceput să curgă:

 

"Mindrii de fularele pe care le purtam si de peluza in care stam. Atit"

"Pumnii si ura nu ne vor inchide gura"

"Ne-am saturat să traim din amintiri, vrem rezultate, nu dezamagiri!"

"Sacrifiu, unitate, demnitate...Aceste idealuri mai presus de toate".

 

Toti cei din stadion, care stiau că pustii de la Sud stateau sub amenintarea luptatorilor lui Ciobanul, au reactionat, aplaudindu-le curajul. La inceput timid, vuietul revoltei a aprins pentru citeva momente tot stadionul: "Gigi, Gigi, Gigi, lasă-ne, lasă-neeee!". S-a scandat numele lui Lacatuș si al lui Walter Zenga.

 

Retragerea

La două minute după inceputul reprizei a doua, in urma interventiei liderilor de la Peluza Nord, Ciobanul a decis să retragă oamenii. Masivii luptatori au plecat in sir indian, urmariti de aplauzele ironice ale pustilor de la Ultra, Vacarm si Hunters. Pierdusera

 

 

Galeria mare a protestat si ea

Profitind de absenta sefilor, care se deplasaseră in Peluza Sud ca să asiste la plecare bodyguarzilor, galeria din Peluza Nord a inceput să strige iar: "Gigi, lasă-ne!" sau "Becali, pleacă din Ghencea!". Tot stadionul a preluat mesajul. Încercarea lui Gheorghe Mustață de a-i face pe cei din Peluza Nord să cinte s-a stins sub huiduielile generale de la tribuna a II-a si tribuna I.

 

 

CUM A REACȚIONAT Becali

 

Becali amenință că cine-l constestă n-o să mai intre pe stadion!

 

Întii convins că e iubit...

Cu citeva minute inaintea inceperii partidei, Ciobanul a iesit pe jumatate din loja sa si a inceput să strige la suporterii de la tribuna oficiala Zimbea: "Vreti voi să-mi dau demisia? Să plec? Nu cred!". N-a primit nici un raspuns, clipă in care a inceput să se adreseze jurnalistilor: "Ati vazut? N-are nimeni nimic cu mine".

 

... apoi mirat

Au trecut doar 10 minute pină cind Peluza Sud a afisat un banner care ii critica pe sefii din Ghencea. În scurt timp stadionul a inceput să trepideze si 10.000 de oameni strigau: "Gigi, lasă-ne!", "În Ghencea e dictatură", "Demisia" sau "Ceausescule, lasă-ne!". În prima fază Becali a ramas tintuit.

 

... a dirijat publicul in zeflemea

Apoi, vazind că toate camerele de luat vederi de la masa presei sunt focalizate pe el, s-a ridicat si a devenit brusc dirijorul miilor de voci care-i cereau să parasească Steaua. I-a inginat pe suporteri cu gesturi largi, zimbete si un dans de pe un picior pe altul.

 

... iar la final s-a dezlantuit

La sfirsitul jocului, Becali si-a pierdut cumpatul. A facut declaratii ofensatoare la adresa publicului. Pe masură ce-l lua valul in fata camerelor TV, nu mai facea nici o distinctie intre cei de pe stadion, tratindu-i la fel: "vagabonti!".

 

 

Cu 15-20 de minute pină la finalul meciului, in semn de protest, mii de suporteri stelisti au parasit stadionul

 

 

23 mai 2005

 

sursa : www.gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

intr-un sfarsit au scris si ei aproape exact despre lucrurile care s-au intamplat la stadion. Gigi Lasa-ne!

Share this post


Link to post
Share on other sites

atata timp cat el se crede iubit de 5.000.000 de suporteri e foarte greu... dar cum cineva zicea... si Ceausescu se credea iubit de 23.000.000 de oameni. speranta moare ultima... Gigi lasa-ne

Share this post


Link to post
Share on other sites

bravo fratilor, nu mai pot sa l sufar pe mitocanu asta, m am saturat sa l vad la televizor forbind de Steaua SI DE "VAGABONZII" din tribune. Hooooooooo parvenitule, sa te duci draq cu tot cu gorilele tale intoarcete la pastorit, pentrru ca acolo nu i pasa nimanui de cat de prost esti.De ce spun asta? PENTRU CA NOUA NE PASA DE Steaua, IAR LUI IIPASA DE EL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0