Posted March 3, 2008 · Report post n-am citit posturile anterioare...scuze, de-abia am intrat si TREBUIE neaparat sa spun ca: -aseara, cu cinci minute inaintea debutului de meci, cand echipele se pregateau sa iasa de la vestiare, am avut o disputa cu anumiti ''domni'', cetateni etc care erau foarte suparati din cauza faptului ca stateam in picioare(eram la tb aII-a-antepenultimul rand...) si ''dumnealor'' sunt in imposibilitatea de a privi meciul...; -aceste persoane nu erau deranjate in schimb de zgomotul asurzitor produs de renumitii gornisti, unii dintre ei aflati cateva randuri mai jos si avand o bucurie nemaintalnita sufland in acele obiecte... -cred ca mare le-a fost mirarea cand au vazut la inceputul meciului ca TOATA TRIBUNA A II-a s-a ridicat in picioare si nu s-a mai asezat decat la finalul reprizei... -acestia sunt unii dintre ''suporterii'' Stelei cu care se mandresc conducatorii... -e drept, nu au cantat toti, dar atunci cand se striga si se canta era o atmosfera frumoasa; -cred ca o sa treaca din nou cateva zile pana imi voi drege vocea, ca si dupa alte meciuri, insa a meritat...Pentru Steaua merita oricand sa ai astfel de probleme!!! -sigur, au fost meciuri in trecut care au depasit cu mult ceea ce a fost aseara la nivel de atmosfera, insa am vrut sa evidentiez ca prefer infinit mai mult 5.000 de stelisti in tribune care sa fie TRUP si SUFLET decat 25.000 de samantari, gornisti sau oameni care vin ca la teatru... -un sincer BRAVO celor care au incurajat echipa din min. 1( mai ales dupa min 4 !!!) pana in min.90 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post n-am citit posturile anterioare...scuze, de-abia am intrat si TREBUIE neaparat sa spun ca: -aseara, cu cinci minute inaintea debutului de meci, cand echipele se pregateau sa iasa de la vestiare, am avut o disputa cu anumiti ''domni'', cetateni etc care erau foarte suparati din cauza faptului ca stateam in picioare(eram la tb aII-a-antepenultimul rand...) si ''dumnealor'' sunt in imposibilitatea de a privi meciul...; -aceste persoane nu erau deranjate in schimb de zgomotul asurzitor produs de renumitii gornisti, unii dintre ei aflati cateva randuri mai jos si avand o bucurie nemaintalnita sufland in acele obiecte... -cred ca mare le-a fost mirarea cand au vazut la inceputul meciului ca TOATA TRIBUNA A II-a s-a ridicat in picioare si nu s-a mai asezat decat la finalul reprizei... -acestia sunt unii dintre ''suporterii'' Stelei cu care se mandresc conducatorii... -e drept, nu au cantat toti, dar atunci cand se striga si se canta era o atmosfera frumoasa; -cred ca o sa treaca din nou cateva zile pana imi voi drege vocea, ca si dupa alte meciuri, insa a meritat...Pentru Steaua merita oricand sa ai astfel de probleme!!! -sigur, au fost meciuri in trecut care au depasit cu mult ceea ce a fost aseara la nivel de atmosfera, insa am vrut sa evidentiez ca prefer infinit mai mult 5.000 de stelisti in tribune care sa fie TRUP si SUFLET decat 25.000 de samantari, gornisti sau oameni care vin ca la teatru... -un sincer BRAVO celor care au incurajat echipa din min. 1( mai ales dupa min 4 !!!) pana in min.90 ! Ai dreptate cu gornistii; suntem cumva in Ucraina????eu cred ca suntem latini si se potriveste mai bine si mai fumos un cantec oricum Steaua YOU NEVER WALK ALLONE Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post Un articol bun , in care un suporter stelist gandeste cu Steaua in gand. Nu sunt de acord cu articolele impartiale. daca vrei sa publici articole impartiale dute fra la gazeta sau la prosport dar nu pe un site a celei mai bune si iubite echipa din Romania. Un mesaj pentru Muresan: Bah tarane, nu mai comenta de Steaua ca va suntem superiori cat ar exista Steaua pe pamant!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 (edited) · Report post .. eu si acum le aud... bodanelu asa in poza par nevinovate ... la fel si "suporterul" (mai avea una in punga ... colorata ros/albastru!) Edited March 3, 2008 by novac Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post da da da omu, suparat ca nu`i merge prima goarna, si-a mai scos una (cum zicea novac, colorata ros-albastru) si a inceput sa ne termine timpanele Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post @ bodanelu cu cateva randuri mai jos de locul in care stateam, era un ''ultras'' cu vreo 3-4 goarne in mana( si nu erau ale celor de langa el, acestia avand de asemenea cate una...) care incerca sa ''cante'' la toate odata ! INCREDIBIL !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post Aseara a fost seara campionilor....deci a noastra!!!Si asta sa vazut pe teren si se vede si pe statistica...i-am dominat..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post accesul stadionului a fost permis cu ora 18:00 ...adica 2 ore jumatate inainte de inceperea partidei..nu cred ca e vina conducerii ca 10 000 de oameni au venit la stadion la si 20..probabil vroiati si locuri pe scaune...sau cate un angajat bgs pentru fiecare suporter...sau cate o poarta de acces pentru fiecare suporter... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post Daca vrei cu adevarat sa fii sigur ca esti din primul minut pe stadion si ca nu pierzi din meci la poarta sau ca nu ai un scaun pe care sa stai (in picioare) trebuie sa vii macar cu 45 minute pana incepe meciul! Eu ieri la 7.00 am ajuns la stadion si la 7 si 10 minute am reusit sa intru! nu dureaza chiar asa mult daca vii mai devreme si nu te inghesui cu jumate din suporteri cu 5 minute inainte sa inceapa meciul! Cei care chiar nu au putut veni cu 40 ,50 min inainte de meci au o scuza ceilalti nu au scuze ca au pierdut din meci! Nu ca nu ar fi de vina si conducerea sau organizarea dar unii din noi o facem sa Para si mai proasta decat este!! CU RESPECT NORD!! Felicitari echipei pentru joc,daruire si mai ales pentru victorie. Am aratat ca Steaua tot Steaua ramane indiferent de locul ocupat in clasament Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post Nu e vorba de organizare, e vorba de TARANI. Da, multi tarani care inca nu s-au civilizat. Idioti care se impingeau la porti. Daca ar fi stat linistiti am fi intrat toti mult mai repede. Si eu am intrat din min 20 dar oricum si dak nu se inghesuiau unii tot pierdeam o mica aprte din meci. Organizare ff proasta ca sa nu mai vb d steaguri bannere etc care au fost excluse din start Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2008 · Report post Si eu am intrat din min 20 dar oricum si dak nu se inghesuiau unii tot pierdeam o mica aprte din meci. Organizare ff proasta ca sa nu mai vb d steaguri bannere etc care au fost excluse din start Eu am venit putin mai devreme (pe la 8 fara un sfert eram la stadion) si am intrat relativ repede. Singura problema a fost cand un grup de taranoi incerca sa se bage in fata ca ei e smecheri. In rest pace si bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2008 · Report post Totusi parca sistemul de acces era cel mai tare din Romania, asemanator cu cele de la stadioanele vest-europene. Pai in afara lumea vine cu 10-15 minute inainte sa inceapa meciul si reuseste sa intre.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2008 · Report post Sa stii ca e acelasi sistem ca pe Emirates Stadium. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2008 · Report post Prieteni , va salut ! De evitat venirea tarzie la meci fiindca asa se pateste.....stai la porti si innebunesti. Am ajuns la 7 in peluza si a fost ok. Ce daca am stat o ora jumate ? Am evitat aglomeratia. Maimuta de Semedo s-a aruncat ca in bazin inainte ca manusile lui Zapata sa ajunga jos. A fost chitit pe 11 m. Faza s-a petrecut sub ochii nostri la 10-15 metri , cei din Peluza Sud. Fotbal bun,echipa joaca altceva. Inca avem plumbi in echipa , dar nu avem ce face deocamdata. Atmosfera de nedescris. Ma spanzuram daca vedeam la TV. De fapt nu cred ca as putea sa stau la TV sa vad meciurile Stelei in Ghencea. Bravo echipei , felicitari tuturor celor din tribuna . Am fost trup si suflet pentru culori cu adevarat. Gornistilor , sunteti niste mascarici frustrati ! Share this post Link to post Share on other sites