Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Un altfel de Steaua - CFR

39 posts in this topic

Ghencea. Ora 20.00. Un stadion plin! Ca la marile meciuri, ca la meciurile memorabile, cele care raman in istorie, de care toata lumea isi aminteste.

Incepe meciul, este abia minutul 5 si toata lumea amuteste pentru un moment. CFR deschide scorul in Ghencea. In clipa urmatoare, 25.000 de oameni striga cat ii tin plamanii "LUPTA Steaua!". Incredibil! Peluze, tribune, intr-un singur glas ridicam Steaua de jos. Baietii simt oamenii sustinandu-i si "se urca" peste lider. Combinatii, verticalizari, 1-2-uri, driblinguri... Steaua joaca fotbal dupa mult timp! Nu, nu fotbal, Joga Bonito, cum zicea excelent cineva.

A venit golul egalizator. Autogol,de parca ar mai conta, al "portarului de Champions League", Hirchfeld. Superb. Stadionul freamata. Asta e Steaua noastra! CFR-ul nu conteaza. Ei doar se apara, sunt nepunticiosi, fara reactie in fata noastra.

Dominarea totala a Stelei se concretizeaza cu golul lui Dayro. Explodam! Probabil ca numele Moreno s-a auzit din Ghencea in toate cartierele bucurestene. Pe fetele ceferistilor am citit neputinta in acel moment. Si resemnarea. Dupa marcarea golului 2, clujenii erau la pamant, umiliti.

Cu o schimbare inspirata a lui Andone, acompaniata de, probabil, subconstientul jucatorilor nostri care voiau prezervarea rezultatului de pe tabela liderul ne domina. Ba mai mult au un penalty clar la Semedo. Nu s-a dat. Trica si Fabbiani joaca tot mai provocator. Lovesc fara minge, sar la cap cu fundasii nostri aplicandu-le de fiecare data cate o corectie subtila, totul culminand cu cotul primit de Goian! Din nou, Tudor este fara reactie.

Suntem deja in prelungiri. Asteptam fiesta de la sfarsitul meciului. Neasteptat, marcheaza Ov. Petre iar umilinta Clujului este totala. Ultimele 3 minute sunt de vis. Din nou, TOATA lumea, indiferent de locul din stadion, agita fularele asteptand fluierul de final. Care vine izbavitor. Am castigat! I-am batut. Mai mult, i-am umilit pe cei care declarau peste tot ca sunt favoriti in Ghencea.

A fost o seara magica, pur si simplu magica. S-a intamplat ceea ce TREBUIA sa se intample. Steaua nu putea fi invinsa ieri de Cluj, no matter what. Nu le dadeam voie sa piarda! Avand cel mai frumos public din Romania in spatele tau, nu ai cum sa pierzi.

Multumesc Steaua pentru 90 de minute magice!

FORZZA Steaua! SEMPER SUPERIORES!"

yo_marius

Am vrut sa fac si eu parte din publicul ala care zici ca a condus echipa la victorie. Si cu toate ca am avut abonament, cu toate ca toata saptamana m-am gandit "cand vine duminica seara?" nu am putut sa intru pe stadion. Dupa ce intr-o jumatate de ora am avansat un pas la poarta P3 de la peluza unu, am renuntat, si, cu greu, mi-am croit drum spre iesire, si am parasit Templul cu un gust amar. Am preferat sa plec acasa, pentru ca nu suport sa fiu injosit. Am preferat sa plec, stiind ca pana acasa fac circa 45 min. (sunt din Ilfov) si astfel voi pierde aproape toata repriza intai. Asta e situatia. Dupa seara trecuta m-am cam scarbit si nu cred ca voi mai veni prea curand la stadion. Ma pis pe el de abonament. Nu se merita. Deocamdata. Poate copiii mei vor avea parte de un altfel de tratament, asta peste vreo 20 de ani.

Ilie si Argaseala trebuia sa intre pe la poarta pe la care am incercat eu sa intru. Pentru ca sunt stelisti adevarati.

Daca cineva citeste mai sus si gandeste "asta nu e suporter sa-l f** in g****".

Si nu am umilit CFR-ul. Am jucat mai bine, am beneficiat de 5% din partea arbitrului, si am terminat 3-1. Atata tot.

Oricum tot NOI luam titlul.

Am vazut aseara o echipa Steaua care a jucat excelent, care a dominat copios in unele momente. Fara niciun dubiu, in acest moment Steaua are echipa.

Rezultat viciat insa, CFR-ul a avut 2 penaltiuri clare ca lumina zilei. Imi este tare greu sa cred ca un arbitru de talia lu' Tudor nu le-a vazut.

Felicitari lui Becali. A cumparat jucatori, a cumparat si arbitrii.

ps. mi-a placut de Adi Ilie, cand a fost intrebat daca a fost penalti. a declarat ca din loja nu s-a vazut prea bine. Carnatule, in loje aveti televizoare!!!

Pacat ca aceste erori de arbitraj pune sub semnul intrebarii victoria. Iar Steaua la cum a jucat, a meritat victoria cu varf si indesat.

un meci unic, un public unic. a fost de vis.

...Rezultat viciat insa, CFR-ul a avut 2 penaltiuri clare ca lumina zilei. Imi este tare greu sa cred ca un arbitru de talia lu' Tudor nu le-a vazut.

................................................................................

.........................................................

Pacat ca aceste erori de arbitraj pune sub semnul intrebarii victoria.

Noi am fost in peluza iar iesirea lui Zapata s-a petrecut la 10-15 m in fata noastra! Daca ne intrebi pe noi ti-am raspunde ca nu a fost penalti poate doar o iesire "riscanta" a portarului. Deci nimeni nu "pune" supt semnul intrebatrii victoria! Cotul in fata (de rosu!) al lui trica l-ai vazut? Cum ti s-a parut, discutabil?

Nu am vazut niciodata un public ca acum. Se simtea o ura impotriva CFR-istilor, o ura pe care nu am simtit-o nici impotriva lui Dinamo. Si o sa termin cu un mesaj foarte inspirat din peluza: "Autonomie + Campionat!?! Treziti-va din visat!"

Edited by Sherginio

La Semedo a fost fault....dar la cadu Pepe Moreno a atins mingea....deci sa ne mai lase cu 2 penalty-uri.....sa nu mai vb de coate si alte intrari mai dure....victorie meritata....joc excelent timp de 65 de min.....suntem intr-o crestere atat ca joc cat si ca implicare si concentrare....BRAVO BAIETZI >>>BRAVO Laca>>>>BRAVO CELOR DIN TRIBUNA

pe 8 martie jucam la tg Jiu,Steaua,asteptam un martisor din partea ta:3 PUNCTE! multumim,de acum...

hai ca suntem circotasi!clujenii au avut un penalty,la Semedo,atit!moreno i-a suflat mingea la al doilea,dupa aceea l-a agatat!mare smecherie,pina acum cite meciuri au cistigat meltenii astia cu ajutorul arbitrilor???tot meciul au jucat la provocare si intimidare,in afara de ultimele 30 de minute n-au jucat nimic,ce tot despicam firul in patru??azi-noapte am vazut si eu fazele la TV,din PN nu s-au vazut fazele clar!

atmosfera fara steaguri mari si bannere e de tot cacatul+plus ca m-au disperat aia cu goarne!daca pina acum n-am zis nimic,de aseara ma simt surd,frate!parca sunt cretini cu goarnele alea!

si ce mama dracu' facem cu leprele de la bgs?toti taranii pocniti au fost adusi pe Ghencea,aseara m-am luat cu ei in gura din cauza unui prieten!ai dracu' se vad buricul pamintului,sclavii dracu'!

Asa cum CFR a avut un penalty neacordat ..asa a fost si faza cu cotul in gura aplicat lui Goian(poate si lui Dica) si injuraturile lui trica (cel mai gretos jucator din Liga 1 ) care au fost de rosu clar

Am vrut sa fac si eu parte din publicul ala care zici ca a condus echipa la victorie. Si cu toate ca am avut abonament, cu toate ca toata saptamana m-am gandit "cand vine duminica seara?" nu am putut sa intru pe stadion. Dupa ce intr-o jumatate de ora am avansat un pas la poarta P3 de la peluza unu, am renuntat, si, cu greu, mi-am croit drum spre iesire, si am parasit Templul cu un gust amar. Am preferat sa plec acasa, pentru ca nu suport sa fiu injosit. Am preferat sa plec, stiind ca pana acasa fac circa 45 min. (sunt din Ilfov) si astfel voi pierde aproape toata repriza intai. Asta e situatia. Dupa seara trecuta m-am cam scarbit si nu cred ca voi mai veni prea curand la stadion. Ma pis pe el de abonament. Nu se merita. Deocamdata. Poate copiii mei vor avea parte de un altfel de tratament, asta peste vreo 20 de ani.

Ilie si Argaseala trebuia sa intre pe la poarta pe la care am incercat eu sa intru. Pentru ca sunt stelisti adevarati.

Si nu am umilit CFR-ul. Am jucat mai bine, am beneficiat de 5% din partea arbitrului, si am terminat 3-1. Atata tot.

Dar de ce ai vrut sa intri asa tarziu?

Eu am intrat la 19 si nu a fost nicio aglomeratie

O atmosfera in stilul ucraina, georgia cu multe goarne si gloata admiratoare de Becali, otv, libertatea. Pro TV. Asta nu e spiritul stelist, doar fotbalul modern cu un derby creat de mass-media.

Atmosfera buna pacat de goarnele alea. Ma durea capul si auzindu-le la televizor nu pot decat sa imi inchipui cat de enervante erau pentru cei de pe stadion

Fundalul sonor a fost bun spre foarte bun, insa departe de alte reprezentatii "de gala" pe care le-am trait pe Ghencea. Multe goarne insa.

In ceea ce priveste culorile, s-a vazut efectul legii Dragomir : ne intoarcem spre era comunista a galeriilor, cu precizarea ca acum 2 din 3 suporteri au un fular, o esarfa sau un tricou.....

Edited by alpopa

Orice s-ar spune,Tudor a arbitrat aseara intr-o maniera ,,englezeasca",iar jocul dur al ,,cheferistilor"s-a intors impotriva lor de aceasta data!Nu se putea acorda penalty pentru faptul ca ZAPATA i-a sters gheata lui Semedoo.La cealalta faza,a fost clara intentia lui PEPE de a juca mingea!

Meciul de aseara mi-a amintit de cele doua intalniri cu Bastia(supranumiti ,,bestiile"in Liga franceza).Si atunci ca si acum noi am avut castig de cauza! Sa fie doar o intamplare? Eu cred ca nu.Pana la urma,tehnica invinge ,iar stilul isi arata superioritatea in fata oricarei forme brute.

hai ca suntem circotasi!clujenii au avut un penalty,la Semedo,atit!moreno i-a suflat mingea la al doilea,dupa aceea l-a agatat!mare smecherie,pina acum cite meciuri au cistigat meltenii astia cu ajutorul arbitrilor???tot meciul au jucat la provocare si intimidare,in afara de ultimele 30 de minute n-au jucat nimic,ce tot despicam firul in patru??azi-noapte am vazut si eu fazele la TV,din PN nu s-au vazut fazele clar!

atmosfera fara steaguri mari si bannere e de tot cacatul+plus ca m-au disperat aia cu goarne!daca pina acum n-am zis nimic,de aseara ma simt surd,frate!parca sunt cretini cu goarnele alea!

si ce mama dracu' facem cu leprele de la bgs?toti taranii pocniti au fost adusi pe Ghencea,aseara m-am luat cu ei in gura din cauza unui prieten!ai dracu' se vad buricul pamintului,sclavii dracu'!

Eu n-am vazut primele 20 de minute din meci pentru ca nu am putut sa intru pe stadion...organizarea la meci a fost penibila!Bataie de joc!

Felicitari pentru articol !!!

Eu unul, ca suporter, astfel de materiale imi doresc sa citesc pe site. Articole care freamata, care traiesc spiritul stelist. Sunt suporter si asta implica subiectivism ! Nu vreau sa citesc analize obiective...Vreau sa citesc sentimente, mandrie ... si de aceea te felicit inca odata. Sunt multi carcotasi care neagã aceasta victorie. Din pacate chiar si pe site. Sunt si ei stelisti, nu am eu dreptul sa neg asta, dar nu inteleg de ce trebuie sa gasim mereu nod in papura? De ce sa cautam raul unde nu este? Haideti sa ne bucuram impreuna de aesta frumossa victorie.

Asa cum ne indeamna acest articol.

Edited by Azazello

Nu numai ca a fost un meci mult asteptat, dar si jocul Stelei a fost pe masura. :steagcruce:

Atmosfera a fost frumoasa, dar, dupa cum vorbeam cu un prieten, ganditi-va doar ce ar fi fost daca si peluzele ar fi cantat! Si daca ar fi existat steagurile... Pe stadionul de aseara a existat o singura imagine memorabila: la sfarsit cand s-au fluturat fularele. Peluzele ne-ar fi oferit mult mai mult.

Goarnele au fost insuportabile (chiar daca, personal, ma asteptam la ceva mai rau) si presimt ca vor deveni o problema de durata in Ghencea. Toti taranii vin sa-si sufle plamanii in goarnele alea nenorocite.

Aseara atmosfera a fost frumoasa pentru ca Steaua a jucat superb 60 de minute si pentru ca miza a fost ridicata (iar ostilitatea la fel). Lipsa peluzelor se va simti la meciurile obisnuite, cu Mioveni, cu Urziceni, cand vom auzi doar goarnele si semintele.

fular-campionii suntem adevarati asta e STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fularsteaua2 fularsteaua2 fularsteaua2 fularsteaua2 OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

salutare

azi nici nu m-am dus la servici de fericit ce am fost

in legatura cu vicierea aia de rezultat, cum sa fie viciere cand nici nu s-a marcat?

de unde se stie ca nu se rata, ca doar si la Cluj au ratat penalty??

cum se simt saracii acuma cand sa zicem ca nu au primit 2 penaltyuri??

iar fabiani de acu incolo isi va primi portia de la arbitrii!!

in rest numai bine:)

Eu n-am vazut primele 20 de minute din meci pentru ca nu am putut sa intru pe stadion...organizarea la meci a fost penibila!Bataie de joc!

Nu e vorba de organizare, e vorba de TARANI. Da, multi tarani care inca nu s-au civilizat. Idioti care se impingeau la porti. Daca ar fi stat linistiti am fi intrat toti mult mai repede.

Cel mai trist meci castigat de Steaua. Asta a fost pentru mine. Goarna e la putere.

este si vina conducerii dar este si vina ta. eu am venit de la ora 7:30 la stadion, si in 2 min eram in peluza....eu te sfatuiesc ca data viitoare sa vii mai devreme

Sign in to follow this  
Followers 0