Posted February 24, 2008 · Report post 4-1-2-1-2!Asta cred ca e sistemul pentru ce avem noi acum in lot!Parerea mea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post @vlad_cj Lumea e nervoasa si la cald se spun multe lucruri... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Alta situatie, alti bani in joc, alt antrenor, alt Rapid... la 7 puncte nu 2, sa stii,ma rog am recuperat 8 puncte.Nu pot sa fiu asa optimist acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Cand iti da un jucator de geniu gol de la 30m, sut in vinclu, sau gol din lovitura libera de la 40m, sau mai stiu eu ce gol caruia poti sa ii spui "realizare personala de exceptie", e ok. 1. Cand iei gol din faza fixa 2. Cand faci faulturi in preajma careului, inutile, ca sa acorzi aceste lovituri fixe 3. Cand nu executi periculos nici un corner pe care il ai 4. Cand nu inventezi nici o alta schema la loviturile tale libere decat sa-l lasi pe Dica sa bata in continuu si in continuu 5. Cand in min 88, in loc sa iti inveti portarul sa dea pasa catre fundasul central, acesta sa urce pana la centrul terenului si de acolo sa o arunce in careul advers, tu il pui pe Zapata sa execute din 6m direct o degajare gresita pana la un adversar ... ei bine cand faci toate astea de mai sus intr-un meci ... da-mi voie sa-ti spun ca incep sa am indoieli cu capacitatea unui antrenor. Asta nu inseamna ca nu il respecti, nu inseamna ca nu e un simbol al Stelei ... Si inca ceva: cand ai nevoie disperata de victorie ca sa treci pe 2 si sa te mentii la 8p in spatele lui CFR, dar joci 4-1-3-1-1 la o codasa a clasamentului ... nu stiu ce sa mai zic. Chiar nu isi da nimeni seama ca suntem ridicoli cu un singur atacant? Am tot respectul pentru Lacatus ca l-a schimbat pe Banel in min 55, cand a gresit o preluare ... macar pentru asta si sunt un mare admirator 8-} din ce insiri tu acolo singura vina a lui Lacatus e ca nu s-a dezechipat si nu a intrat pe teren impreuna cu clonele lui in locul a cel putin 9 jucatori din teren. foarte off-topic: IAR AI APARUT?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post dureros! echipa n-a fost pregatita psihic sa joace; au intarziat nepermis de mult la preluari (au asteptat mingea), lipsiti de vlaga si determinare, uneori depasiti si tehnic, oare asta sa fie ceea ce ne-am dorit? e grav! sunt suparat pentru. ca echipa din Iasi parca a jucat mai mult decat noi; cred ca tensiunea creata in jurul inceperii returului de massmedia asta de doua parale si-a facut efectul. jucatorii au fost inhibati, blocati chiar unii dintre ei si n-au jucat la valoarea lor. sper sa-si dea drumul si sa ne acorde revansa! de acum nu mai au motive, campionatul e ratat; de-ar incerca macar sa-si refaca propriul blazon si sa ne mai ofere si cate un motiv de bucurie. HAIDE Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post ca sa stiti si voi.uitati ce trebuie facut la Steaua. Lovin trebuie sa fie titular alaturi de Ov Petre. E foarte important pentru ca e unul dintre cei mai buni inchizatori din tara. Al 2lea la recuperari dupa Ov Petre si intra bine si in combinatii cu ceilalti mijlocasi ajutand atacul. ma doare in coor de toti cei care citesc ziare in loc sa se uite la meci si zic ca Lovin e slab pentru ca nu stie sa faca braziliana sau elastico-ul lui Ronaldinho! Rada trebuia sa fie titular pana cand Ghionea prindea cateva minute in meciuri oficiale.(putea fi introdus pe parcurs.15-20 min) Surdu, oricat de mult l-ati huidui e cu 10 clase peste Banel. Ultimele meciuri din tur le-am castigat fara Banel. 3-0 cu faru. tineti minte? Neaga e peste Dica! Dayro Moreno e cu mult peste Dica! Dica a abandonat fotbalul. se complace. se crede vedeta. si a demonstrat asta prin acel raspuns dat in aceasta iarna: "nu inteleg de ce ma huiduie pe mine pentru ca eu am dat 7 goluri si deci cele mai multe in campionat." mendoza trebuie folosit atacant central. pentru ca ala e postul lui. nu mijlocas. Cristocea trebuie adus inapoi.e printre putinii pasatori. Nesu a dat cele mai multe centrari bune in tur!!! Zapata=Golanski,Goian,Ghionea(Rada),Emeghara(Nesu)-Lovin(Radoi),Petre,Plesan-Dayro(Neaga)-Pepe,Mendoza Edited February 24, 2008 by AdrianUltras25 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post mai duffyduck, trebuia sa zici neaprat ceva si impotriva lui Protasov, nu? Si ce-ar trebui sa facem? Ca in comunism, sa luam trecutul si sa-l falsificam, doar pentru ca mi-a placut de Protasov? Daca te-a batut Poli Iasi in Ghencea cu 1-0, desi tu ai jucat frumos, inseamna CA SPUI CEVA IMPOTRIVA LUI Protasov? Doamne fereste, ce am ajuns ... Real Madrid pierde acasa cu Getafe, 0-1 ... asta ce inseamna? In fotbal mai si pierzi. Barcelona are super vedere si era la 8p in spatele lui Real. Acum s-a apropiat la doar 2p ... asa e fotbalul, cand se joaca in teren si e spectaculos ... Trebuie sa scapam de perioada aia in care Steaua si Dinamo castigau pe linie toate meciurile si campionatul se decidea in meciul direct dintre ele ... trebuie sa acceptam concurenta, trebuie sa invatam din greseli ... Spuneti ceva constructiv, nu injuraturi ... ceva constructiv este sa te gandesti de ce ai pierdut jocul, nu sa-l injuri pe Dica ... s-a pierdut jocul din autogolul lui Banel care i-a cam demoralizat pe jucatori, s-a pierdut din ziua de gratie a lui Branetzu vietii, s-a pierdut si pe niste mici greseli de asezare in teren si de alegere a primului 11, s-a pierdut si pe greselile individuale ale fundasilor centrali (au mai balbait Ghionea si Goian in seara asta vreo 3 mingii ... daca vrei iti zic si fazele exact) ... asta e, cauti cauzele esecului si incerci sa le indrepti ... daca doar intram pe aici si injuram care pe cine apucam ... nici eu nu trebuia sa spun ce am spus in prima mea postare ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Steaua trebuie sa joace pe jos, in viteza, pe centru. nu pe benzi, cu centrari si mingi lungi aeriene. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Del Piero Mendoza e atacant. nu mijlocas stanga nu mijlocas dreapta. ATACANT. sitemul folosit de Lacatus e de CAKAT!!!! un singur varf, 4 mijlocasi ofensivi care se calca pe degete dintre care 1 nu stie fotbal iar al2lea nu are chef sa joace si un inchizator care trebuie sa faca fata tuturor mijlocasilor echipei adverse. E o prostie ca Steaua sa joace doar cu un varf. Aici ai dreptate Adrian . Din pacate e o alta reminiscenta a oliGOFRENULUI , gen ce a invatat el la Coverciano. Protasov facuse ceva pentru Steaua . Sa ne ia dreaq pe toti , dar din atata lot nu putem sa facem un sistem cu 2 atacanti ? Cineva isi bate joc . Si stim cine. Si mai e ceva . Cine dreaq e Argaseala asta ? Ce conducatori de 2 lei avem ! Pai toata Liga 1 are numai harsiti , noi pe Argaseala si Adi Ilie . Adi ar putea fi conducator in Spania , in Anglia , Italia dar nu aici unde sobolani precum muresan si Andone pot castiga un campionat ... si sa nu uitam de prietenul lor pulescu Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post E normal sa refulam dupa un meci cu miza importanta pierdut de Steaua. Asta e faza 1. In faza 2 esti deja mai linistit si incerci sa-ti explici cum de a fost posbil. Si iti zici probabil ca: - terenul a fost prost si baietii nu au putut sa-si faca jocul - Banel le-a turnat plumb in ghete coechipierilor si nou amaraciune in suflet - politehnistii au facut jocul lor distructiv obisnuit, au intrat la intimidare, au simulat ca ar fi fost loviti si au ramas minute bune din meci cazuti pe gazon, au fragmentat jocul - arbitrul... arbitrul a contribuit cu ceva la infrangere? Nu prea cred - pana si Goian, ministrul apararii Stelei si al echipei Nationale a comis-o - am inceput cu stangul si dupa cum bine spunea Ed Murphy, un lucru inceput prost, se termina si mai prost. A avut dreptate. Sigur, nu mai avem sanse la titlu, iar sansele pentru locul 2 au scazut. Totusi e echipa noastra si credem in continuare in ea si o iubim. Asta e faza a 3-a. Pasarea Phoenix a renascut din propira cenusa. Steaua poate renaste printr-o victorie impotriva CFR-ului in Templul Fotbalului Romanesc. S-au mai vazut cazuri. Edited February 25, 2008 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post parerea mea: Banel,Dica,Goian,Ov.Petre out. Aere de vedete si fotbal zero de la un timp. Fara ei inca mai sunt sanse. De pe banca de rezerve Surdu si Lovin.Imi sta inima cand intra in teren. Trist e ca la vara o sa vedem Romania la Euro cu Banel si ov.Petre titulari. DEZASTRU Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post @THREAT Cel mai tare post al serii acesteia ... =)) Intr-adevar, Mendoza si Pepe Moreno au aratat ca au nevoie de 0.3 faza ca sa faca din ea o faza de gol ... bravo lor ... pacat de conjunctura nefericita in care au nimerit la Steaua. Cat despre antrenori, nu am nici un drept sa zic ceva despre Lacatus acum. Pitzi a stat 5 ani si n-a facut mare lucru, sa zicem, de ce nu ar merita si Laca? Deci nu am nimic cu Lacatus ca antrenor, sunt de acord sa fie antrenorul Stelei 10 ani de acum inainte. Dar ca o paranteza, un antrenor mare se vede repede: Ramos s-a dus la Tottenham si din niste anonimei asa, a luat cupa Angliei cu ei ... invingand Arsenal cu 5-1 si Chelsea in finala ... Protasov s-a dus la Dnepr si dupa ani de suprematie Dinamo Kiev si Shaktior, a ajuns pe primul loc cu Dnepr ... Capello s-a dus la Real dupa 4 ani fara trofee si a luat titlul din prima ... Rafa Benitez a jucat doua finala CL in 3 ani, din care una a castigat-o ... eliminand echipe ca Barca sau Chelsea ... dupa parerea mea, ACESTIA SUNT ANTRENORI ... judecati voi singuri daca noi avem asa ceva sau nu prin Romania si care sunt ei ... P.S.: Bravo si Virgil, al doilea cel mai tare post al serii ... Edited February 24, 2008 by radutheodor Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Nu am obiceiul de a posta pe forum f des. Din pacate nu am reusit sa sustin echipa de pe stadion, asa ca am urmarit meciul intr-un bar. Toata lumea din acel bar a observat maniera de arbitraj haotica/partinitoare a lui Teo Craciunescu. In momentul cand am ajuns acasa am deschis firefoxul ca sa citesc presa sportiva - am vazut o gramada de aberatii, ciobanul si sampania de la Cluj - nimic despre arbitraj. Super ofticat am deschis site-ul fcsteaua.ro, fiind convins ca aici voi gasi un articol sau o gramada de posturi care sa faca referire la arbitraj. Cand colo, surpriza!!! O gramada de "ultrasi de tst" isi dau cu parerea despre FIARA si despre jucatori importanti din actualul lot. Ma simt complet dezgustat de asemenea specimene, care nu au nici macar o legatura cu adevaratii sustinatori ai Stelei! Sper ca moderatorii acestui site sa faca putina curatenie, si sa numai permita posturi de genul am x bilete la meciul cu CFR si vreau sa le vand pentru ca ma simt dezgustat bla-bla Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post am picat de la meci acum......nu am jucat rau.......Nesansa? Norocul celor din Iasi? Lipsa claritatii.....precipitare........ Banel? mi-a stricat saptamana.... Asa nu mai merge. Mai asteptam sa vedem ce e cu Lacatus. In rest, cateva poze de la meci pe album Iasi-steua 2008. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post AdrianUltras25 Nu cred ca ar fi un lucru bun sa revenim la sistemul cu 2 mijlocasi la inchidere. Ar fi 6 oameni defensivi pe teren fara nici un ajutor pe faza ofensiva(Lovin si Ov Petre sunt 0 cand ataca Steaua) si in contextul crizei ofensive a echipei si subtirimii lotului cand vine vorba de mijlocasi laterali ar fi pura sinucidere. Sistemul propus de DelPiero10(4-1-2-1-2) mi-se pare si mie cel mai potrivit Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Si ce-ar trebui sa facem? Ca in comunism, sa luam trecutul si sa-l falsificam, doar pentru ca mi-a placut de Protasov? Daca te-a batut Poli Iasi in Ghencea cu 1-0, desi tu ai jucat frumos, inseamna CA SPUI CEVA IMPOTRIVA LUI Protasov? Doamne fereste, ce am ajuns ... Real Madrid pierde acasa cu Getafe, 0-1 ... asta ce inseamna? In fotbal mai si pierzi. Barcelona are super vedere si era la 8p in spatele lui Real. Acum s-a apropiat la doar 2p ... asa e fotbalul, cand se joaca in teren si e spectaculos ... Trebuie sa scapam de perioada aia in care Steaua si Dinamo castigau pe linie toate meciurile si campionatul se decidea in meciul direct dintre ele ... trebuie sa acceptam concurenta, trebuie sa invatam din greseli ... ................................................................................ .......................... Ai mare dreptate. Dar nu uita ca marile suparari provin din frustrari generate de lipsa solutiilor. Ori, in meciul cu Iasiul am dovedit inca o data ca suntem fraierii campingului. Am cazut in plasa celor de la CFR care ne acuzau voalat de o anume "motivare" a Craiovei. Si dupa cum ai vazut motivarea era in alta parte. As vrea sa vad aceeasi determinare si la meciul CFR-Iasi, dar fac pariu cu tine ca CFR castiga fara probleme, cu un scor de la 3 in sus. Ce zici? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post MoWeed bai dar voi ori nu stiti fotbal, ori sunteti indoctrinati. DOAR pentru CA JOCI CU 2 INCHIZATORI NU INSEAMNA CA JOCI DEFENSIV!!!! BAGAT-VA ASTA IN CAP!!!! Uitati-va la Barca. Joaca cu Yaya Toure si Xavi inchizatori si Deco in fata lor. E normal sa joci cu 2 inchizatori cand joci cu 3 mijlocasi. trebuie sa recpuereze cineva mingile. daca joci pe centru e foarte normal sa fie asa.iar mijlocasul central Plesan are rolul de a ajuta atacul prin pase sau intrari in combinatii cu mijlocasul ofensiv sau cu cei 2 atacanti. JOC DEFENSIV SE NUMESTE JOCUL CU UN ATACANT SI CU AGLOMERAREA MIJLOCULUI DEGEABA. P.S. IN NICI UN CAZ SISTEMUL 4-1-4-1 NU E MAI OFENSIV DECAT UN CLASIC 4-4-2 SAU UN 4-3-3 JUCAT PE CENTRU SAU PE BENZI CU EXTREME. Edited February 24, 2008 by AdrianUltras25 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Nu am obiceiul de a posta pe forum f des. Din pacate nu am reusit sa sustin echipa de pe stadion, asa ca am urmarit meciul intr-un bar. Toata lumea din acel bar a observat maniera de arbitraj haotica/partinitoare a lui Teo Craciunescu. In momentul cand am ajuns acasa am deschis firefoxul Te rog sa comentezi arbitrajul lui Craciunescu. Mie personal nu mi s-a parut ca ar fi tras cu Poli. Singurele faze pe care i le pot imputa au fost cele in care juctorii polisti au simulat ca ar fi loviti si au fragmentat jocul. Parerea mea e ca am avut multa nesansa. Nu in ultimul rand nesansa a fost forma de exceptie a lui Branet. @ radutheodor Multumesc domnule... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post Adriane,fratioare,hai sa nu comparam noi pe Barca cu Steaua!Pai ce extreme avem noi si ce extreme au ei!Practic,noi n-avem!Din cate stiu,Milan joaca sistemul ce l-am zis eu!Eu zic ca acel sistem e potrivit pentru Steaua!Repet,la ce jucatori avem noi in lot... P.S.Ce bine era daca ramanea Bicfalvi... P.S.E vorba de 4-1-2-1-2!Doi atacanti sunt,nu unul... Edited February 24, 2008 by DelPiero10 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/ar..._nicolita_.html VEZI ULTIMA CAPODOPERA A LUI Nicolita! Banel, AUTOGOL MAI FRUMOS DECIT PE "BERNABEU"! CEL MAI FRUMOS GOL DIN CARIERA LUI Nicolita... Banel Nicolita a depasit in frumusete autogolul marcat pe “Santiago Bernabeu”, in Liga Campionilor cu Real Madrid. De aceasta data, Nicolita a marcat cu stingul, printr-o executie superba, la vinclu, tot in proprie poarta. Edited February 24, 2008 by ultras78SB Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Teo Craciunescu nu a arbitrat rau... A avut mici greseli de ambele parti si i-a fost frica sa dea cartonase, dar nu a influentat deloc meciul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post DEL PIERO DIFERENTA DE VALOARE INTRE INCHIZATORII BARCEI SI CEILALTI MIJLOCASI AI ECHIPELOR DIN CL NU E ASA DE MARE CA DIFERENTA DE VALOARE INTRE INCHIZATORII Stelei SI CEI AI CELORLALTE ECHIPE DIN Liga 1. ASA CA DA.AI DREPTATE.NU SE MERITA COMPARATIE. Steaua AR TREBUI SA DEPASEASCA CLAR ACEST HOP pentru CA DIFICULTATEA E MULT MAI MICA! P.S. DIN CATE STIU EU Milan JOACA TOT CU 2 INCHIZATORI. ABROSINI SI GATUSO. Edited February 24, 2008 by AdrianUltras25 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post Mi-a placut conferinta de presa a lui Lacatus. Macar am pierdut cu demnitate si respect, spre deosebire de Oli sau Hagi care fie lipseau de la conferinte, fie intrau in polemici cu ziaristii. Mandru ca sunt stelist! Mda....vad ca noua noastra deviza este:"stim sa pierdem cu mandrie"..... :-| Hai sa fim obiectivi...nu vreau sa fiu unul din cei care arunca cu piatra,insa Lacatus a facut greseli impardonabile la acest meci.Pe Goiam sincer l-as tine pe banca la meciul cu Cluju,pe Dica si Nicolita la fel....Oricum locul 1 e pierdut,macar asa poate s-ar mai trezi si ei(inafara de Banel pe care l-as transfera la sectia de atletism).Nu se poate ca la pretentiile pe care le emite Steaua tu sa faci un fault gratuit la coltul careului de16,cand mingea mergea in tusa,iar dupa aceea sa stai sa privesti cu Zapata sare din bara in bara dupa mingi...sau Dica care mimeaza fotbalul...la el daca are doua incursiuni bune intr-un meci e multumit,in rest sprijina iarba.....de la Nicolita nu ma astept la mai mult,asa ca astept sa-l vad si pe el pe banca. Nu stiu daca am dreptate sau nu dar eu asa vad lucrurile! Si ca tot veni vorba de arbitru....acestuia nu am ce sa-i reprosez decat faptul ca in prima repriza la ultima faza Ghionea a fost luat realmente pe sus de un jucator al iasului si scos inafara terenui,deci lovitura de la punctul cu var...faptul ca portarul a respins mingea nu este o scuza pentru ca intentia lui Ghionea era de a ataca mingea,fiind si foarte aproape de aceasta. Edited February 24, 2008 by CaTaLiNsm StElIsTu Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post DEL PIERO DIFERENTA DE VALOARE INTRE INCHIZATORII BARCEI SI CEILALTI MIJLOCASI AI ECHIPELOR DIN CL NU E ASA DE MARE CA DIFERENTA DE VALOARE INTRE INCHIZATORII Stelei SI CEI AI CELORLALTE ECHIPE DIN Liga 1. ASA CA DA.AI DREPTATE.NU SE MERITA COMPARATIE. Steaua AR TREBUI SA DEPASEASCA CLAR ACEST HOP pentru CA DIFICULTATEA E MULT MAI MICA! P.S. DIN CATE STIU EU Milan JOACA TOT CU 2 INCHIZATORI. ABROSINI SI GATUSO. Juca!Acum joaca intr-adevar cu doi inchizatori! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 (edited) · Report post Teo Craciunescu nu a arbitrat rau... A avut mici greseli de ambele parti si i-a fost frica sa dea cartonase, dar nu a influentat deloc meciul. Altfel spus a tras cu Steaua cat a putut. Cel putin asa s-a vazut din peluza... E rusinos cum am jucat azi. Si paradoxal nu-mi pare rau ca am pierdut ci ca promovam cu "o determinare demna de o cauza mai buna" jucatori penibili gen Nicolita sau Ov. Petre... Ce sa mai vorbim de tactica, ideei de joc, etc cand am bubuit mingea la intamplare mai rau decat Iasiul, am jucat de-a latul... + preluari de 3m si pase trimise direct la adversar... E primul meci al Stelei care-l vad live dupa mult timp si zau ca mi-a lasat o impresie deplorabila. E trist... Sa avem rabdare cu ei, normal. Dar sa scapam de cei cu care am avut prea multa rabdare. Edited February 24, 2008 by Motanu D Share this post Link to post Share on other sites