fcsteaua.ro

Poli Iasi - Steaua 2 - 1

386 posts in this topic

Poli Iasi:

1. Cristian Branet - 5. Andrej Pecnik - 28. Cristi Munteanu - 3. Bogdan Onut (cpt) - 19. Sergiu Homei - 14. Sebastian Sfarlea - 21. Leonard Naidin - 23. Adrian Ilie - 7. Dominik Bersnjak - 9. Ionut Balba - 10. Andrei Cristea

Antrenor: Ionut Popa

Steaua Bucuresti:

1. Robinson Zapata - 13. Ifeanyi Emeghara - 24. Sorin Ghionea - 3. Dorin Goian - 4. Pawel Golanski (Mihaita Nesu '80) - 29. Andres Mendoza - 23. Mihaita Plesan (Dayro Moreno '62) - 8. Ovidiu Petre - 16. Banel Nicolita (Romeo Surdu '54) - 10. Nicolae Dica (cpt) - 22. Pepe Moreno

Antrenor: Marius Lacatus

In minutul 3 AUTOGOL Banel ! Cristea centreaza de pe partea dreapta, Nicolita reia in poarta proprie de la mica distanta!

In minutul 47 peruanul Mendoza egaleaza cu un sut puternic la coltul scurt.

In minutul 60 Onut aduce Iasul in avantaj. Zapata a scos in 2 randuri dar nu a putut evita golul.

Scor final: Poli Iasi - Steaua Bucuresti 2 - 1

Click aici pentru clasamentul Ligii 1

Se anunta o victorie in stil de mare echipa....Iasul e doar prima"victima"din cele15.......

Speranta moare ultime,nu?

Forza Steaua!

MEREU SUPERIORI!!!!

Frumos! Banel.. iar ai incurcat poarta!!!

Cum i-a sarit mingea din teren, frate...

Ãsta-i

atat a mai ramas din acest post. editat horse37

Edited by horse37

avem golgeter. Baneleee du-te si nu te mai intoarce.

Oricum in ritmu in care nu jucam in primele 10 min .... cam greu meciu

Esteeeeeeeeeeeeee! Avem 1-0! A dat Banel! Bravo, baie.....! Ooooops, a dat-o in poarta noastra! E 0-1! Bravo Banele, oricum!

Ba, m-am inselat! Am zis ca Banel nu are tehnica, dar uite ca a dat-o in vinclu imparabil! Esti mare Banele!

Am spus eu ca nu ar incapea nici pe Banca daca as fi antrenor! Si nici Lovin!

Asta e!

Ii prindem din urma pe subpodisti! Aia prosti, noi, dupa ei! :steag_steaua_ro:

Banel e degeaba in teren ... nu numai din cauza golului incredibil pe care l-a dat ... dar ... e varza pe banda lui.

deci incredibil..... banele ce dracu a fost asta? tocmai venisem de la cumparaturi repede sa dau pe meci si vad gol Banel... eram fericit ca a dat gol cand zice ala... autogol Banel Nicolita ... recuperati baieti.... (tin minte ce repde se demoraliza Steaua cand lua gol... acuma e si mai si.. dar sper sa se fi schimbat)

Tactica lu' Iasi o sa fie urmatoearea! 5 minute pe jos la fiecare faza, simulam accidentari! Astia or sa rupa jocul si o sa facem un ciuci! Trebuie sa dam draq repede o ghiulea din afara sa egalam cat mai repede, ca daca nu va fi cam naspa!

Nu de alta dar pe ceferei o sa-i umilim in Ghencea si va fi pacat sa regretam ca nu am luat titlul!

Al dracului indian, mai si facea misto pe la Pro TV cand povestea despre golul cu Ralul. Poate-l da dracului afara si scapam de atletul asta!

Dc are stofa de antrenor, Laca l-ar baga la pauza pe Romica in locul lui Banel.

tre' sa fii super idiot sa marchezi in halul ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1da-te-n ma-ta de idiot,banele tata!cere-te afara,boul dracu'!imi vine sa te injur,da' mi-am epuizat repertoriul la TV!