cRiss4Steaua

Probleme legate de calculator, internet, etc.

1,440 posts in this topic

cineva generos cu invitatii pe vreun tracker din tara? filelist se tot chinuie de vreo 2 saptamani. pm va rog.

cineva generos cu invitatii pe vreun tracker din tara? filelist se tot chinuie de vreo 2 saptamani. pm va rog.

Extremeshare e moca momentan si personal sunt multumit.

Am eu invitatii pe xtremezone... vreau sa scap de ele...de preferabil pana maine :))

mai foloseste cineva aplicatii de genul dc++?

eu am un astfel de client, zion++, care are o problema momentan, faptul ca nu cauta nimic cand dau search, sau nu downloadeaza file list-ul unui user conectat. Ma pot conecta la hub-uri.

vreo idee?

Incearca sa treci pe pasiv daca esti pe activ , asa ar putea sa-ti mearga

mersi Razvan, chiar daca nu asta era problema, am ajuns pe directia buna ca sa o rezolv.

am adaugat aplicatia ca exceptie in firewall si acum merge. Totusi nu e foarte logic sa ma pot conecta la huburi , sa vad lista cu useri, dar sa nu pot da search de exemplu.

Mersi inca odata

Edited by Harald

Torrentbits.ro si-a deschis portile din nou. Vechea baza de date s-a sters (aprx 100 de mii de useri). Zilele astea se fac inscrieri din nou.Grabiti-va sa va inscrieti. Mai sunt vreo 2500 de locuri libere(din 10 mii maxim).

Inscrerile se fac pe baza unui fel de interviu dupa ora 14 pe un canal gen mirc. Cautati pe google indicatii. Se va face un speedtest pentru Bucuresti si o un print screen cu un cont pe un alt tracker(exclus filelist).

Grabiti-va!

Edited by vlad

mersi Razvan, chiar daca nu asta era problema, am ajuns pe directia buna ca sa o rezolv.

am adaugat aplicatia ca exceptie in firewall si acum merge. Totusi nu e foarte logic sa ma pot conecta la huburi , sa vad lista cu useri, dar sa nu pot da search de exemplu.

Mersi inca odata

In mod normal, trebuia sa iti ceara el sa il adaugi ca exceptie, inca de la instalare. Acum, daca esti pe ip fix, baga-te pe activ. Merge sa te bagi pe activ chiar daca ai ip dinamic, trebuie sa fie o optiune acolo care sa il instruiasca sa incarce automat ip-ul cu care esti conectat la acel moment. E mult mai bine sa fii activ, poti descarca de la toata lumea . Pasiv, poti descarca doar de la activi. Succesuri.

Am si eu o problema destul de deranjanta. Ma tot anunta ca "Windows 7 beta has expired" si "is not geniune".De fiecare data cand il deschid apare un mesaj de genul asta si am de fiecare data desktop background negru. Pot scapa cumva?

Am tot bagat key-uri noi...

Ti-am dat PM , ca e cam ilegal softul.

nu cumva era activat doar 30 de zile?

Am si eu o problema destul de deranjanta. Ma tot anunta ca "Windows 7 beta has expired" si "is not geniune".De fiecare data cand il deschid apare un mesaj de genul asta si am de fiecare data desktop background negru. Pot scapa cumva?

Am tot bagat key-uri noi...

Am si eu o problema: Ma chinuiesc sa fac un update la o aplicatie dar nu reusesc. Intr-un "readme" imi apare

To Install This Update

This update may be run in 'silent mode' only. When started, the program either installs the content without any further user action, or refuses to run if the Aplicatie software has not been installed.

Care-i treaba cu silent mode?

Edited by vlad

Periodic imi apare mesajul (si pe pc si pe laptop) cum ca ceva cu memoria virtuala low si sa disck cleanup ca nu stiu ce. E o minciuna sfruntata, am spatiu cacalau. Cum procedez?

Click pe butonul Start, apoi pe Run (ori direct combinatia de taste Win + R), apoi scrieti regedit si accesati Enter. Trebuie sa navigati cam ca in Explorer pe urmatoarea ramura:

* My Computer

* HKEY_CURRENT_USER

* Software

* Microsoft

* Windows

* CurrentVersion

* Policies

* Explorer.

Accesati ultimul folder din registri ( Explorer) iar in dreapta fie apare NoLowDiskSpaceChecks fie nu apare. Daca se afiseaza accesati dublu click pe acel text si modificati valoarea la 1 (din forma initiala 0³).

in dreapta fie apare NoLowDiskSpaceChecks fie nu apare.

Fie nu apare.

Adica nu te mai intreaba pe tine daca e sa dai next sau alte cele.

Ii dau next ,incepe sa ruleze dar imi apare acest mesaj. Este vorba despre un update nr 5 ,se poate instala si fara primele 4 (asa scrie pe site la ei).

Dar spune ca instalarea se face in "silent mode".

Edited by vlad

vezi ca poate ai luat o versiune de update pentru alt soft. Si nu sunt compatibile.

Completeaza linia de mai jos in fereastra Start > Run dupa care dai Enter.

regini HKEY_CURRENT_USER'Software'Microsoft'Windows'CurrentVersion'Policies'Explorer NoLowDiskSpaceChecks = REG_DWORD 1

Edited by Dragoshel

vezi ca poate ai luat o versiune de update pentru alt soft. Si nu sunt compatibile.

Este chiar update-ul pentru aplicatia aia. Nu este alt soft.

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl...linkID=13140816

Citeste si tu fisierul ala".htm" si poate imi spui daca se instaleaza in anumit fel. Mersi frumos

Aplicatia functioneaza fara probleme dar mi-as dori sa-i aplic acest update pentru ca rezolva multe buguri.

Edited by vlad

Singurul Windows pe care l-am instalat in viata mea a fost un amarat de XP downloadat de pe net si cu o foaie cu instructiuni in fata. Acum a cam imbatranit, nu l-am mai schimbat de vreo 2 ani si-as vrea sa ma mut si eu pe Windows 7. Intrebarea e daca la inceput se instaleaza tot la fel, buteaza de pe CD si ii dau eu partitia unde sa se bage si alea. Ca mai departe am gasit tutoriale pe youtube si cred ca ma descurc.

Sunt lemn la pc-uri si nu vreau sa-mi bubui ceva prin el. :)

Edited by Ronnie

Singurul Windows pe care l-am instalat in viata mea a fost un amarat de XP downloadat de pe net si cu o foaie cu instructiuni in fata. Acum a cam imbatranit, nu l-am mai schimbat de vreo 2 ani si-as vrea sa ma mut si eu pe Windows 7. Intrebarea e daca la inceput se instaleaza tot la fel, buteaza de pe CD si ii dau eu partitia unde sa se bage si alea. Ca mai departe am gasit tutoriale pe youtube si cred ca ma descurc.

Sunt lemn la pc-uri si nu vreau sa-mi bubui ceva prin el. :)

Daca te descurci cu torrentele iti trimit eu un tracker cu windows 7.

Acum alegerea este a ta si evident performanta calculatorului la ce sistem de operare te opresti :32 sau 64 de biti.

Daca vei opta pentru windows 7 sfatul meu este sa gasesti o imagine cu windows 7 ultimate. Instalarea se face foarte usor si dureaza mult mai putin ca la xp de ex. In timpul instalarii debifezi update-ul,it alegi o partitie din advanced option(vei descoperi in timpul instalarii acest lucru). Dupa ce vei face instalarea windows tau este active 30 de zile. Vei gasi pe net windows loader pentru a activa windowsul 7. Vorbim pe privat daca ai nevoie de ajutor.

Nu uita,sa nu faci update la windows. Dupa ce vei instala windows 7 nu vei mai vrea in ruptul capului sa revii la o versiune anterioara.

Edited by vlad