Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

594 posts in this topic

etapa 11.

klaus_e89 v ultrastf....... 1-2 (aiurea meci .. eu am ramas in 10 .. si el si-a dat autogol in min 89 :) ) .. oricum s-a jucat frumos !! per ansamblu

gunoi de faza ... apas D disperat in careu sa resping oriunde si riise o baga cu capul in poarta din plonjon cand nu era niciun jucator de la tottenham in jurul lui ... am mai si ratat o groaza :|

Etapa 11

ady_adinho v mihai1411 2-3,v-am rugat frumos sa nu dati qw contra mea ca il bag pe Messi si dau si eu,dar vorbesc cu peretii,deci ma vad nevoit sa ma repet,la primul vostru qw,cat de mic etc il bag pe Messi si numai cu qw va bombardez

ATENTIE: Iesirea voita din joc se sanctioneaza cu penalizare de 5 puncte, in cazul in care se aduc dovezile necesare.

ionut, regula asta era de la inceputul camp sau ai bagat-o de curand?

daca era d la inceput, ai uitat sa-i scazi 5pct lui emporio.

cu roby joaca direct cu Messi si numai astepta nimic :))

Pai atunci as face si yo o mica contestatie, deoarece tzupy a iesit voit in min90. ;)) Oricum, bafta lui ca nu mai am printu' ;)

@ tzupy : Doare acea infrangere, sau ce tot mai bati campii aiurea ??

Din moment ce tu nu stii sa joci normal jocul asta si faci tot posibilul sa castigi intr-un mod penal jucand numai numai numai pe sus orice minge e clar pe cine doare.......Oricum te inteleg si pe tine pentru ca daca ai juca cum joaca restul nu ai fi printre noi probabil ;) hai bafta

E clar ! Daca nu te'ar durea scoru', atunci n'ai mai veni cu comentarii inutile. Insa cum voi nu puteti contracara acea faza, frustrarea isi spune cuvantul.

Pana atunci alexxx_tzupy 1 - 4 roby29steaua. ;)

Ma acu nu ca ma bag,dar daca cu+w nu este interzis nu inteleg de ce contestati atat.

Eu nu sunt adeptul acestui joc cu pase pe sus.

Si oricum merge sa le stopezi numai ca trebuie sa apesi pe butoanele alea de num pad,si sa joci intr-o formula destul de ofensiva.

n-am zis decat sa nu dea cu mine,ca dau si eu si apoi nu le convine :)))

Si oricum merge sa le stopezi numai ca trebuie sa apesi pe butoanele alea de num pad,si sa joci intr-o formula destul de ofensiva.

Exact, insa baietii tre' sa se documenteze. ;))

idee e ca daca tu joci normal p jos esti 0 (zero) si retrogradezi si te duci in Liga 2 si retrogradezi si de acolo si esti exclus din campionat ceea ce pentru tine ar fi o fatalitate si din aceasta cauza joci pe sus...pac pac. gata..am incheiat.SUCCES :))

Mah Ialomitoaia..Stai relax. ;))

PS. Am o presimtire ca sezonul viitor, yo iti voi afisa etapele. ;))

Edited by RobYnho

Imbujoratule vzi ca eu nu te am jignit pe tine ...ti am spus doar ca joci p sus ceea ce vad ca t deranjeaza.esti si u smecher pe forumuri sau ce?

Daca imi zici unde te'am jignit, imi anunt retragerea. ;)

frate e clar, cine joaca pe sus e paralel cu fifa. motiv: nu poa sa faca o faza p jos, sa ajunga in pozitie de finalizare decat cu qw. ce ne ascundem atat.

dar daca robynho e paralel, asta nu inseamna ca nu poate sa joace pe sus. lasati-l sa se bucure si el de ceva in viata :))

Asa e, Joint. Iti multumesc pentru sustinere ! :inlove: :laugh:

Edited by RobYnho

Ba roby dar chiar asa joci numai cu cu+w?.

Adik la orice faza,sau exagereaza baietii.

Recunosc ca folosesc combinatia cu + W. Dar atata timp, cat aceasta combinatie nu este interzisa + ca se poate si contracara, nu vad care este problema. Sunt unii care sar cu gura dupa ce tin fundasii in "caciula" de la mijlocu' terenului. E normal sa salti mingea si sa scapi singur cu portarul advers. Dar cel mai penibil este ca aceasta faza poate fi de-jucata iar unii au alte probleme; aprecieaza jocul adversarului.

Etapa 10 : mihainho_86 2 - 5 klaus_e89 ... :X

Etapa 12 : niculaeflorinel 1 - 4 klaus_e89 ... revenire de forma

maniacule da si tu un semn de viata cand apari sa jucam restanta aia ...

Edited by klaus_e89

etapa 10: ultrastf v marianbolohan 2-0

etapa 11: marianbolohan v niculaeflorinel 4-2

Edited by marianb

Sign in to follow this  
Followers 0