Posted March 28, 2008 · Report post etapa 25 ady_adinho 2-4 niculaeflorinel Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 (edited) · Report post minunata tactica lui emporio ... 8-2-1 ... am dominat categoric dar autobaza si norocul au fost de partea lui x( Edited March 28, 2008 by klaus_e89 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post Recunosc cã ai dominat categoric "mijlocul terenului" dar lui Wiese nu i-ai pus cine știe ce probleme... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post klaus ma dezamagesti .. o sa te urechez ..ai cam multe infrangeri si fifa se joaca pe goluri .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post Etapa 26 mihai1411 v laurentiu_state,cer amanare in caz ca nu jucam Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post Etapa 26 niculaeflorinel v f1or_cs 1-2 Adversar cu mult fair-play,s-a jucat intr-un ritm nebun,ocazii de ambele porti,dar Dumnezeu a apasat butoanele si in min 90,Cambiaso a inscris Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post Va anunt cu parere de rau, ca la sfarsitul acestui sezon, voi inceta sa mai activez ca jucator in Divizia A - supervizor Divizia B, din diferite motive. ( inca nu este o decizie finala ) Voi lua o decizie mai exacta, la finele acestui sezon. Asta ca sa nu bulversez toate activitatile, cat si desfasurarea diviziei B. Repet, nu este o decizie finala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post Si cand vine aia finala ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post Ar fi pacat... Roby s-a ocupat excelent de Divizia B. Am avut clasament dupa fiecare etapa. A stapanit foarte bine. Sper sa se razgandeasca. Scuze de off topic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post Stiu ca vreti sa scapati cat mai repede de mine, dar decizia finala o voi lua dupa acest sezon. ( s'au ivit ceva probleme ) NU vreau sa ma retrag acum, pentru ca totul este "trecator" si pot reveni asupra "tentativei de retragere". Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2008 · Report post etapa 27 ady_adinho- mihainho86 3-1..abea astept un sezon in B cu joga bonito si fara qw Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post ma fac io mare si scap de Liverpool Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post Si iata unul de la care nu ma asteptam: * Multumim userului care a facut sesizarea, care bineinteles prefera sa isi tina ascunsa identitatea Acestea fiind zise, ne-am putea revedea, cel mai devreme, in aprilie 09 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post mi-a facut placere sa joc cu voi, bafta in continuare! stiu si cine a facut sesizarea... dar o sa las identitatea lui ascunsa Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post Cu atat mai bine, un lucru in plus aflat e un pas inainte Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post da, hai sa afli si tu ceva, chiar daca nu te mai incalzeste cu nimic, sa stii ca azi m-am inscris, nu jucam de mai mult timp Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post Art. 15. pct. c) Exclusivitate FcSteaua.Ro isi rezerva dreptul de a selectiona la inscrieri/testari persoane care nu activeaza, la momentul respectiv, in vreun alt campionat de fifa online. Daca pe parcursul campionatului vor exista dovezi ca un user este inscris/acceptat in alte competitii de gen, va fi exclus imediat din comunitatea virtuala FcSteaua-FIFA. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post Asta inseamna ca toate meciurile lui vor fi omologate cu 0-3 ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post Nu, le lasam asa ca sa ii pastram vie amintirea ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post Etapa 25 : klaus_e89 3 - 0 mihainho_86 ... 3 goluri 3 puncte :X Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2008 · Report post Etapa 26 mihai1411 v laurentiu_state 7-2,bezmetiqu te astept Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2008 · Report post Ce victime atrage o regula facuta sa nu mai joace God pe FcSteaua.Ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2008 · Report post Etape noi. Clasament zilele astea. Share this post Link to post Share on other sites