fcsteaua.ro

Steaua isi prezinta maine achizitiile de iarna !

40 posts in this topic

@ MoWeed

Aseara povestea ala la sport.ro cu Balint despre problema asta, si amandoi spuneau ca e vorba de 3 in teren si 2 pe banca. Se pare ca presa, cel putin la nivel de sport.ro nu stie despre modificarea respectiva...

Nu mai stiu ce sa cred.

pai nici eu nu mai stiu

Pe de o parte cei din presa ar trebui sa stie...desi imi amintesc ca la momentul respectiv a fost un mare scandal facut in special de fulgerul Timisoara si din cate imi amintesc oficialii au cedat si au permis 5 extracomunitari. Dar nush daca mai e valabil si acum asta.

http://www.FRF.ro/?a=295 aici scrie de modificarea care am vazut-o e cel mai recent articol care sa contina cuvantul "extracomunitar"

Oricum in mod sigur cineva de la Steaua o sa verifice care e adevarul...fiind in Romania probabil e undeva la mijloc :biggrin:

Oricum in mod sigur cineva de la Steaua o sa verifice care e adevarul...fiind in Romania probabil e undeva la mijloc :biggrin:

Da, o sa dea cu verificarile si daca e cu 3 o sa faca scandal, cum s-a intamplat si data trecuta. Zilele trecute l-am vazut la TV si pe umflatu` ala de Muresan de la echipa de compostori a Clujului, care spunea ca el isi insoara jucatorii in Romania, daca numarul extracomunitarilor nu-i permite folosirea acestora dupa cum ar vrea el. La ei e mai urata problema, ca au o caruta de extracomunitari.

Da, o sa dea cu verificarile si daca e cu 3 o sa faca scandal, cum s-a intamplat si data trecuta. Zilele trecute l-am vazut la TV si pe umflatu` ala de Muresan de la echipa de compostori a Clujului, care spunea ca el isi insoara jucatorii in Romania, daca numarul extracomunitarilor nu-i permite folosirea acestora dupa cum ar vrea el. La ei e mai urata problema, ca au o caruta de extracomunitari.

Acu au dar multi din sud-americanii care i-au luat au pasaport comunitar. Muresan ala vorbeste ca sa apara la stiri oricum.

Dar totusi parca nu-mi vine sa cred ca n-au avut mintea sa verifice inainte sa ia 4 extracomunitari cand deja mai aveam 2 in lot care dupa parerea mea ar trebui sa fie titulari incontestabili

Cel mai probabil o sa vedem la primul meci cum sta treaba

Edited by MoWeed

Sport. ro:

Moreno: "Zapata m-a adus la Steaua! Am facut greseli, dar am trecut peste ele. Voi ma veti judeca"

Zapata este noul scouter al Stelei. Cel mai bun om al lui Lacatus in acest tur de campionat este cheia aducerii lui Dayro Moreno golgheterul la zi din campionatul Columbiei cu 16 goluri in 16 meciuri, o dezvaluie chiar Moreno. Columbianul asteptat in aceasta dupa amiaza in Romania a marturisit ca Zapata a fost cel care l-a convins sa vina in Ghencea si anunta: "daca nu voi demonstra voi ma veti judeca"

"Zapata m-a facut sa aleg Steaua! Vorbesc serios, am vorbit foarte mult cu el si mi-a spus ca este o echipa puternica, cu obiective indraznete. Iar eu am o mare pofta de gol, vreau sa confirm la noua mea formatie, nu sa raman la stadiul de tanara speranta. Visul meu e sa joc in Spania si, daca la Steaua arat ce pot, poate mi se va indeplini. Ne-am inteles destul de repede, daca tinem cont ca acum o saptamana au inceput discutiile cu reprezentantii Stelei. Ramane sa stabilim toate detaliile abia dupa ce ajung in Romania si fac si vizita medicala.Voi semna un contract pe patru ani si jumatate, dar fostul meu club, Once Caldas, a pastrat 20 la suta din drepturi in conditiile unui transfer ulterior" a spus Dayro moreno in ProSport.

"Am facut greseli, dar cred ca am invatat din ele si nu le voi repeta. La Steaua voi avea ocazia sa demonstrez ca m-am maturizat si ca ma gandesc doar la fotbal. Daca nu, ma veti judeca voi, ziaristii!", a mai declarat Moreno

Cam asta spune Dayro, cel putin dupa relatarile presei din Romania. Sa speram ca baiatului i-a venit mintea la cap, dupa cum afirma si el. Daca vrea sa treaca de statutul de speranta trebuie sa se gandeasca serios doar la fotbal, sa-si vada de treaba la Steaua si poate o sa ajunga acolo sus unde vrea el. Pustiu e de viitor, incontestabil un jucator de clasa, un atacant pursange. Ramane sa-l vedem si pe teren.

Despre Zapata nu mai avem nimic de spus. Era de stiu ca el a fost elementul decisiv in venirea columbienilor la Steaua. Adevaratul ambasador al Stelei a facut ce i-a stat in putere si si-a convins prietenii sa ii se alature la Steaua.

Respectul meu pentru Zapata e neconditionat. Omul e la fel de bun in afara terenului cat e si in teren. Bravo Rufay.

Dap,noroc cu Zapata!Multumim Rufay!Cat despre Dayro...baiatu' asta are talent cu carul!Sa speram ca el va si confirma...

una peste alta aceasta campani inceputa dezastruos s-a incheiat cu bine. daca mai punem si revenirea accidentatilor putem spune ca Steaua a mai facut un 11 :D... cu ei ne indreptam spre24

Ce inseamna campanie de achizitii inceputa dezastruos?

Nush ce vrea sa insemne. Probabil ei voiau sa luam jucatori din prima zi de pauza.

"Ramine sa stabilim ultimele detalii,sa fac si vizita medicala..."..asta inseamna zero barat.Luati aminte,daca vine jegpancu,o sa faca jeg ciobanu cumva sa nu mai vina asta

Forza Steaua si Forza Dayro Moreno...Bine Ai Venit Zeule!!! Dayro Moreno va fi cel mai bun atacant al returului veti vedea....

Cred ca Daryo e cel mai bun transfer al nostru .... sper totusi la un mijlocas bun inca ca asa o sa avem si noi o campanie f buna

In fine Zapata e cel mai tare si vb cuiva de sus e bun si pe teren si in afara lui bv cui la adus bv Zapata

Forza Steaua

SA-L IA PE KERLON DE LA CRUZEIRO ! E DE 100 DE ORI MAI BUN DECAT VILLANUEVA :D

ala costa bani seiorsi si vrea si salariu mare deci...................

Cred ca Daryo e cel mai bun transfer al nostru .... sper totusi la un mijlocas bun inca ca asa o sa avem si noi o campanie f buna

In fine Zapata e cel mai tare si vb cuiva de sus e bun si pe teren si in afara lui bv cui la adus bv Zapata

Forza Steaua

pai cine la adus?!?! hhhh sa ne gandim. simbolul Stelei si al fotbalului romanesc. omul care nea adus zambetul pe fata cand alti ne faceau de rusine prin occident. cel mai cunoscut roman din lume alungat de becaliot si de unii dintre voi hulit.

ce echipa a avut Hagi si ce echipa are Lacatus acuma.

Hagi Dumnezeu sa-ti ajute. te vom iubi mereu