Posted January 21, 2008 · Report post Habib Habibou, Dayro Moreno, Jose "Pepe" Moreno, Andres Mendoza si Dino Eze vor fi prezentati oficial miercuri la sediul clubului din bulevardul Ghencea. Daca Habib Habibou, Mendoza si "Pepe" Moreno au semnat deja contractele cel mai asteptat transfer "pustiul minune Dayro Moreno" va sosi in Bucuresti in dupa amiaza asta. Intr-un interviu acordat ziarului ProSport Dayro a afirmat ca a fost convins de Zapata sa vina la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post cu ei in echipa sper sa dublam nr de goluri marcate in tur...(cel putin) Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post Inca nu imi vine sa cred ca Dayro a ajuns la Steaua. E un jucator fenomenal tocmai am vazut 1 meci intreg cu el (un video de la un coleg din Columbia). Totusi sa ne rugam sa nu fie tentat de viata de noapte din Bucuresti ca ciobanul il va da afara. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 (edited) · Report post daca il mai pastra si pe Elton ii servea minunat p astia:(..... oricum nu putem decat sa laudam transferurile facute pana acum , chiar ca sunt niste jucatori destul de buni. Felicitari oamenilor implicati in aducera lor! Edited January 21, 2008 by tazonne Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 (edited) · Report post degeaba dak nu avem mijlocas de valuare cum ar fii Carlos villanueva imi place dribling in regim de viteza jijinho ial ca e the best o sa iei 30 e mil pe el ar trebui sa facem greva dak nu il aduce e de 1 000 000 de ori mai bun ca armenteros :steag_steaua_ro: si le are in draci cu loviturile libere aici il gasiti universidad de las americas si e si la nationala lu' chile cum vrea jijinho oameni de nationala dak il vedetzi pe jijinho sa ii spuneti de calos villanueva Edited January 21, 2008 by korynna Nu mai posta consecutiv! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post Ce naiba aveti oameni buni cu Villanueva ala?PNu zic ca nu-i bun,dar v-ati gandit ca nu vrea sa vina in Romania?Sau poate nu avem bani de el?Oricum,mai avem nevoie de un mijlocas e creatie,clar asta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post Audax Italiano asta e clubul am gresit eu aia de am zis prima data sunt sponsorii sorry Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post As vrea sa vad Steaua pe care am vazut-o in era Protasov!!!Respect Steaua!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post Intr-adevar s-au facut 3 transferuri de marca si parca incet -icet incep sa am incredere ca o sa fie un retur de pomina...S-a scris de Dayro Moreno ca e un party-animal ,,pai ala frate joaca mai bine in coma alcoolica decat Iacob...Sa fim seriosi ..Dayro Moreno este cel mai bun transfer facut de Steaua in ultimii ani!!!Am mare incredere in acest jucator si alaturi de Mendoza..va face un cuplu grozav de atac...Ce sa mai zic ,daca vine si un mijlocas de creatie avem toate sansele ca in vara ziarele sa scrie in dreptul Stelei 24 de titluri..Forza Ragazzi... FORZA Steaua!!! http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...r_campionii.gif Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post Bai Gigi Becali vindel pe Dica ca imbatrineste si nu-l mai cumpara nimeni si vinde si tu pe Iacob si punel pe Zaharia titular :smile: te rog fa numai spre binele echipei ca Steaua E CEL MAI MARE CLUB DIN Romania si Cluj E un NIMIC fata DE Steaua dar nu o subestimez A FACUT NIJTE TRANSFERURI TARI fata de Steaua ca doar imprumuta dica10 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post cu acesti 3 jucatori si cu Pancu si cu inca un mijlocaj de creatie sper sa fim primii la sfarsitul anului. Pot spune ca Liga I a inceput sa se aduka jucatori buni , si asta e un lucru bun. Nu mar mira sa vad in urmatorii ani vreo 2 wchipe in optimile CL. Pentru Steaua ne dam viata!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post dai un rahat pentru pancu:(((( ps:nici macar nu cred ca o sa iau avertisment, sunt convins ca moderatorii simt la fel! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post Inca nu imi vine sa cred ca Dayro a ajuns la Steaua. E un jucator fenomenal tocmai am vazut 1 meci intreg cu el (un video de la un coleg din Columbia). Totusi sa ne rugam sa nu fie tentat de viata de noapte din Bucuresti ca ciobanul il va da afara. ni-l poti da si noua? sau macar mie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post cu acesti 3 jucatori si cu Pancu si cu inca un mijlocaj de creatie sper sa fim primii la sfarsitul anului. Pot spune ca Liga I a inceput sa se aduka jucatori buni , si asta e un lucru bun. Nu mar mira sa vad in urmatorii ani vreo 2 wchipe in optimile CL. Pentru Steaua ne dam viata!!!! Cu *****ul ala de Pancu? Ala e un ratat doar nu l-a dat Bursaspor afara de bun ce e.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post parca mai mult m-a impresionat transferul lui dino eze decat cel al lui pancu Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 · Report post Eu cred ca Steaua a facut niste transferuri bune pana acum...cu toate ca mai trebe cel putin un mijlocas adevarat.Sper sa nu vina pancu ca sa nu strice aceasta campanie de achiziti a Stelei...Pacat ca ciobanu se comporta asa cu jucatori,imi pare rau pentru Neaga care a pus suflet si d zaharia:( si de ceilalti care au fost dati afara.daca Jiji continua sa aiba atitudinea asta fata d jucatori nu stiu cn o sa mai vina la Steaua peste un timp.Acuma daca era si Elton la anul treceam d grupele cl Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post Salut transferurile pa care le asteptam de ceva vreme. Fara a fi carcotas, ridic urmatoarea problema: din cate stiu, regulamentul spune ca pe foaia de joc pot fi trecuti maxim cinci extracomunitari si maxim trei pot evolua in teren simultan. In afara de Habib, toti noi venitii sunt extracomunitari + doi care erau anterior: Zapata si Eme (titulari). Prin media am inteles ca unul dintre sud-americani are si pasaport spaniol ceea ce-l face automat comunitar, dar nu am verificat daca este sau nu adevarat. Astfel, se pare ca maxim 2 dintre noii sositi ar putea intra in primul 11 alaturi de Zapata si Eme, jucatori greu de inlocuit. Cel putin Rufay. Daca stie cineva mai bine cum sta treaba, va rog "luminati-ma!". Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post Dupa cum spuneam si ieri intr-un alt topic: Adi Ilie despre: Dayro MORENO Are executii foarte bune, bun în duelurile unu contra unu, un fotbalist polivalent, joaca si vârf de careu, si în spatele vârfurilor, chiar si mijlocas dreapta. JOSE MORENO Un vârf mobil, este un adevarat numar 9, ne bazam pe el ca vârf de careu, are un joc bun de cap, dar nu este foarte rapid ca ceilalti doi. ANDRES MENDOZA Este un jucator rapid, mobil, joaca si pe banda stânga, si pe banda dreapta. Un fotbalist cu experienta, care evolueaza si la echipa nationala. Deci dupa parerea mea nu s-au transferat numai atacanti. Dayro poate juca si mijlocas, la fel Mendoza, daca Dica nu pleaca poate juca si el mijlocas stanga, deci are acum Lacatus de unde alege ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post Salut transferurile pa care le asteptam de ceva vreme. Fara a fi carcotas, ridic urmatoarea problema: din cate stiu, regulamentul spune ca pe foaia de joc pot fi trecuti maxim cinci extracomunitari si maxim trei pot evolua in teren simultan. In afara de Habib, toti noi venitii sunt extracomunitari + doi care erau anterior: Zapata si Eme (titulari). Prin media am inteles ca unul dintre sud-americani are si pasaport spaniol ceea ce-l face automat comunitar, dar nu am verificat daca este sau nu adevarat. Astfel, se pare ca maxim 2 dintre noii sositi ar putea intra in primul 11 alaturi de Zapata si Eme, jucatori greu de inlocuit. Cel putin Rufay. Daca stie cineva mai bine cum sta treaba, va rog "luminati-ma!". Multumesc! Unul din ei parca are pasaport spaniol sau italian.....si pot juca 5 extracomunitari in acelasi timp. Deci ar putea juca toti 3 sud-americanii in acelasi timp chiar daca nici unul dintre ei n-ar avea pasaport comunitar Oricum sunt 3 sud-americani pe 2 pozitii de atacanti deci nu o sa evolueze toti 3 in acelasi timp Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post Unul din ei parca are pasaport spaniol sau italian.....si pot juca 5 extracomunitari in acelasi timp. Oricum sunt 3 sud-americani pe 2 pozitii de atacanti deci nu o sa evolueze toti 3 in acelasi timp Ok. Ms. Este bine daca pot juca cinci extracomunitari simultan, eu stiam de cinci pe foaie si trei in teren. Dar daca e cum zici, f bine. Cred ca Dayro Moreno poate juca si mijlocas ofensiv. Numai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post @ MoWeeD 5 in lot... doar 3 pe teren... uita-te si tu putin la ce spune art.16.7 din ROAF... Ianuarie 2007 „Casa Fotbalului a gazduit ieri intaia sedinta a Comitetului Executiv din 2007, cel mai 'fierbinte' punct de pe ordinea de zi fiind modificarea art. 16.7 din ROAF, legat de viitorul statut al jucatorilor straini din Liga 1. Asa se face ca, daca anterior fiecare echipa putea trimite in teren cate cinci fotbalisti externi, noul statut de membru UE al Romaniei i-a determinat pe responsabilii FRF sa decida limitarea la doar trei numarul jucatorilor extracomunitari care au dreptul sa se afle in acelasi timp pe teren, plus doi pe banca de rezerve. 'Comitetul Executiv a modificat articolul 16.7, astfel incat comunitarii se pot transfera la cluburile din Romania fara limitare. In privinta extracomunitarilor, la Liga I, in raportul de arbitraj pot fi trecuti maxim cinci jucatori, dintre care maxim trei in acelasi timp pe teren. La Liga a II-a, se pot trece maxim trei, dar numai doi in teren, iar la Liga a III-a, maxim doi jucatori pe foaie si unul pe teren', a explicat Mircea Sandu Sandu, care a adaugat ca nerespecatarea acestor decizii (ce vor intra in vigoare de la 1 februarie), vor duce la pierderea meciului cu scorul de 0-3.” Legea de mai sus e destul de clara: 3 extracomunitari in acelasi timp pe teren + 2 pe banca de rezerve. Aici avem o problema. Steaua are in momentul asta 5 sau 6 extracomunitari, daca consideram ca unu` din cei 3 noi veniti, Mendoza are si pasaport italian. Asa se scria prin presa, nu? Avem asa: 2 * Moreno, Dino Eze, Emeghara si Zapata, fara cel cu pasaport italian. Daca Steaua doreste achizitionarea altor jucatori extracomunitari, ca tot avem nevoie de mijlocasi de creatie, nu stiu zau cum o sa se descurce Lacatus cu echipa. Ne-am entuziasmat pentur venirea lor, sa vad acum cati dintre ei o sa si joace. Daca e sa o luam practic, deja avem un extracomunitar titular incontestabil: Zapata. Pentru jucatori de camp ar trebui sa alegem intre: Dino Eze, Emeghara, Dayro Moreno si Pepe Moreno. E clar faptul ca Dino Eze nu o sa poata juca titular, nu cred ca are calitatile necesare. Ramane sa alegem 2 dintre Emeghara si cei doi Moreno. Aici iarasi problema: daca-l jucam pe Emeghara nu o sa putem apela la serviciile celor doi columbieni in acelasi timp, decat daca-l folosim pe unu` drept mijlocas ovensiv(Dayro) si celalalt pe careu. Imi vine greu sa cred ca Steaua o sa joace cu doua varfuri impinse, titularizandu-i pe amandoi Moreno si sa-l lase pe banca pe Emeghara. E oarecum complicata problema... Daca acum o saptamana eram in criza de jucatori, acum avem prea multi. E normal sa fie concurenta pe posturi dar mi se pare ca s-a omis chestia cu extracomunitarii cand Adrial Ilie s-a gandit la ce jucatori sa transfere. Oricum, optiuni sunt destule, trebuie doar sa concretizam primul 11 eficient si bun de bataie pentru retur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post • A fost aprobatã modificarea art.16.7 din ROAF. Astfel, cluburile din Liga I vor putea sã alinieze simultan pe teren, într-un meci, cinci jucãtori extracomunitari. Cluburile din Liga a II-a vor avea dreptul sã aibã pe teren, simultan, trei jucãtori extracomunitari, iar cele din Liga a III-a doi jucãtori extracomunitari. În schimb, nu vor exista restricții în ceea ce privește legitimarea și folosirea jucãtorilor din țãrile membre ale UE. sursa:FRF.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post Daca s-a aprobat modificarea e bine, altfel suntem in Deep Shit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post Acolo scria ca s-a aprobat....bine ar fi Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 · Report post @ MoWeed Aseara povestea ala la sport.ro cu Balint despre problema asta, si amandoi spuneau ca e vorba de 3 in teren si 2 pe banca. Se pare ca presa, cel putin la nivel de sport.ro nu stie despre modificarea respectiva... Nu mai stiu ce sa cred. Share this post Link to post Share on other sites