forever_STEAUA

Dayro Moreno

421 posts in this topic

dayro_moreno_thumb.gif

Nume: Dayro MAURICIO MORENO GALINDO

Data nașterii: 16 septembrie 1985

Locul nașterii: Chicoral (Tolima)

Naționalitate: columbian

Înãlțime: 1.78 m

Greutate: 74 kg

Nr. tricou: 27

In sfarsit ai sosit si tu, ce bine e! Contam foarte mult pe tine, bafta la Steaua si la cat mai multe goluri.

steag1

@forever:

Parca e Dayro...

In fine,"nobody is perfect..."

Si tu esti "cineva"...

Mult noroc, Moreno!

Toate sperantele noastre se pun in tine... esti noul Elton al Stelei!

Pentru mine asta e cel mai important transfer al iernii!

Sper sa confirme.

Si sper sa fie folosit.

Sa speram ca va reusi sa-si mentina pofta de gol si ca va marca asa cum facea in tara sa!

O achizitie foarte buna, sa speram ca va arata ce stie!

In primul rand "BINE AI VENIT, Dayro!".

Referitor la jucator, sa nu ne facem iluzii pentru a nu avea deziluzii. Vor fi foarte multe asteptari de la acest jucator, iar mass-media va critica fiecare preluare gresita a columbianului si va face tot posibilul sa apara articole gen "Moreno a petrecut in barul lui Piersica dupa..." etc.

Cu siguranta este un jucator de valoare, dar va avea nevoie de vreo 5-6 meciuri oficiale de acomodare, asa cum a fost cazul si la Thereau, Fabiani sau Cesinha (ca sa dau exemple de alti straini valorosi din campionatul Romaniei).

Bafta, si la cat mai multe boabe!

Succes la Steaua, Dayro, si sper sa te acomodezi cat mai repede cu viata in Bucuresti!

Edited by Bogdan4Steaua

Hai noroc!

E probabil cel mai valoros strain care o sa joace in campionatul nostru!

Totul depinde de el pentru a reusi sa confirme! Bafta Dayro, sa dai multe goluri si sa faci spectacol, am vazut ca poti face asta!

Iar noi iti vom multumi inzecit... cu dragostea si stima noastra... Baila Moreno!

Succes Dayro, dar totusi ar fi bine ca suporterii sa nu puna presiune inutila pe el. Luati in calcul ca primele 5-6 meciuri vor fi meciuri de acomodare si este foarte posibil sa nu arate mare branza. Trebuie sa avem rabdare (asa cum avem cu marele Nicolita de vreo 3 ani de zile) si sa-i dam sansa sa creasca treptat. Nu luati in seama gunoaiele din presa, care mai mult ca sigur il vor face praf la primul joc mai slab sau vor prezice sfarsitul lumii daca se duce si asta prin baruri.

Bine ai venit, Dayro!

Tot ce iti urez e: ''La cat mai multe goluri cu noua ta echipa, Steaua! (nu cred ca s-o uita el pe aici, dar pentru orice eventualitate)!

De Pepe ce stiti, mai semneaza?

Succes la Steaua Dayro, si sper sa te acomodezi cat mai repede cu viata in Bucuresti!

@se7en: cred ca nu te referi la viata de noapte din Bucuresti, nu?

Gata, a semnat. Sunt deja poze cu el in echipamentul oficial pe site-ul oficial.

Si primele declaratii cum ca-i e tare pofta de gol. Doamne ajuta!

Edited by Bogdan4Steaua

Nu, ma refer la schimbarea de mediu, etc..

Noua achizitie a Stelei, Dayro Moreno, a sustinut sambata prima sa conferinta de presa ca jucator al Stelei, in cadrul careia a vorbit despre adaptarea sa la grup, despre colegii sai si sansele de a castiga titlul cu Steaua in acest sezon, informeaza site-ul oficial al gruparii din bulevardul Ghencea.

Deocamdata, cred ca m-am acomodat destul de bine. Steaua este o echipa foarte mare si este dificil pentru un jucator nou sa se integreze imediat. Sper sa o fac foarte repede si sa joc la un nivel foarte ridicat

Asa cum am spus, Steaua este o echipa foarte mare. Am avut sansa sa o vad jucand in UEFA Champions League. Diferenta de opt puncte fata de lider poate fi recuperata in cele 15 etape ramase de jucat si avem sanse de a castiga titlul de campioni

Am venit la Steaua ca sa inscriu goluri si, daca voi reusi sa marchez, ma voi bucura alaturi de toti colegii. Important este sa ne bucuram impreuna la goluri si nu conteaza forma in care o vom face

Nu exista nicio rivalitate intre noi si alti jucatori. Eu am venit aici pentru a juca fotbal si nu pentru a avea rivalitati. Pentru mine, important este sa joc si sa-mi vad de treaba mea

Normal ca ne-am speriat cu totii atunci cand lui Habibou i s-a intamplat ce i s-a intamplat. Este colegul nostru si tinem foarte mult la el. Dupa ce a fost transportat la spital, ne-am interesat de starea lui, iar cand doctorul ne-a spus ca este in afara oricarui pericol, ne-am mai calmat. Ii multumim lui Dumnezeu ca si-a revenit si ca este in afara oricarui pericol

Pe Zapata il cunosc de la echipa nationala. Mi-a vorbit foarte frumos despre Steaua, despre faptul ca este o echipa mare si a avut un rol foarte important in transferul meu. Este bine ca el se afla aici de sase luni, fiindca ne va ajuta si pe noi foarte mult sa ne acomodam, sa invatam limba si sa ne integram mai repede

Nu sunt o "perla" a Columbiei. Singura mea porecla acolo este "Matadorul", fiindca marchez foarte multe goluri. Sper sa inscriu de foarte multe ori si la Steaua

Steaua m-a transferat pentru a inscrie goluri. Faptul ca patronul are incredere in mine este motivant, iar eu nu trebuie sa-i insel asteptarile. Trebuie sa joc bine, asa cum am facut-o in Columbia si la echipa nationala, sa marchez si sa contribui la o atmosfera buna in cadrul echipei

Am ajuns la o echipa buna, cu jucatori talentati si de treaba. Datorita calitatilor lor, imi va fi mai usor sa ma integrez in echipa. Cred ca m-am miscat suficient de bine in primele doua meciuri, m-am simtit bine din punct de vedere fizic, insa mai am destul de munca si sper ca, usor-usor, sa reusesc sa ma adaptez

Dayro Moreno

Dayro Moreno a jucat în douã meciuri pentru roș-albaștri, însã nu a reușit sã înscrie niciun gol pana acum.

prosport

se pare ca isi da drumul incet incet la joc, sper sa ajunga la 100% fizic.

off-topic: are cineva vreo poza buna cu el in tricoul Stelei, pentru o semnatura? sa trimiteti un pm pls.

este un jucator bun.a confirmat in amicale,desi nu prea se intelege verbal cu colegii a avut ocazii mari si a dat pase foarte bune.cred ca impreuna cu mendoza sau pepe moreno si cu Dica in spatele lor putem face un atac incredibil.este un jucator tanar,care poate deveni in 2 ani,un jucator fenomenal

Sa-i dam timp acestui pusti...sa nu sarim la gatul lui de la primele meciuri!Am jucat si eu fotbal(am si vazut mult fotbal),si fara sa par arogant,cred ca pot sa-mi dau seama de valoarea unui jucator numai dupa felul cum loveste el mingea!Dayro are clasa,se vede asta!Formand un cuplu cu Pepe si cu Dica in spate,sunt sigur ca va exploda!Nu toti jucatori au calitatea de a se acomoda foarte repedea la o noua echipa...

Edited by DelPiero10