SteauaToronto89

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SteauaToronto89

Recent Profile Visitors

162 profile views
  1. Salutare Azzido. -> Tot nu merge, functia de change display name merge doar pe forum, cand comentez pe site-ul principal apare tot Toronto90. -> As fi recunoscator daca poti sa imi dai contul original ala vechi: SteauaToronto, ti-am trimis in privat e-mail address to link it with. Sarbatori Fericite.
  2. PRINCIPII, NU PERSONALITATI Modul în care alcoolicii noștri „demni” au încercat uneori să-i judece pe cei „mai puțin demni” este, după cum ne uităm în urmă, mai degrabă comic. Imaginați-vă, dacă puteți, un alcoolic judecând pe altul! Cine sunt eu să judec pe cineva? Când am intrat prima oară în Fellowship, am constatat că îmi place toată lumea. La urma urmei, A.A. avea să mă ajute să am un mod de viață mai bun fără alcool. Realitatea era că nu puteam să-mi placă toată lumea, nici ei nici eu. Pe măsură ce am crescut în Fellowship, am învățat să iubesc pe toată lumea doar ascultând ceea ce au de spus. Acea persoană de acolo, sau cea de aici, poate fi cea care o să-mi dea mesajul de care am nevoie pentru astăzi. Trebuie să-mi amintesc întotdeauna să pun principiile deasupra personalităților.
  3. Hello, nu mai trebuie. Am rezolvat, am gasit functia de change display name. Mersi si sarbatori fericite.
  4. Hello, Va saluta SteauaToronto. Am pierdut toate conturile trecute. Am fost ocupat cu munca in societatea asta capitalista. Nu ma cheama Oprita sa iau bani de la stat Poate cineva sa ma ajute sa recuperez contul principal, with this one nici nu pot sa postez pe homepage. Dati-mi un mesaj privat. PS: stati linistiti nu am mai baut de ani de zile. La unii ne mai vin mintea la cap. Sanatate.