SteauaToronto.

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About SteauaToronto.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Toronto, Ontario, Canada

Recent Profile Visitors

1,222 profile views
 1. - după cum se vede BILL, pagina 31 Cât de recunoscător sunt astăzi, să știu că toate eșecurile mele trecute erau necesare pentru a fi acolo unde sunt acum. Prin multe dureri a venit experiența și, în suferință, am devenit ascultător. Când l-am căutat pe Dumnezeu, așa cum îl înțeleg eu, El a împărțit darurile Sale prețioase. Prin experiență și ascultare, creșterea a început, urmată de recunoștință. Da, atunci a venit pacea minții - a trăi și a împărți sobrietatea.
 2. As vrea sa share un reading care ma ajuta sa functionez in societate. Axiomul spiritual la care se face referire în Pasul al X-lea - "de fiecare dată când suntem deranjați, indiferent de cauza, există ceva în neregulă cu noi" - îmi spune de asemenea că nu există excepții. Indiferent cât de nerezonabili pot părea alții, eu sunt responsabil pentru a nu reacționa negativ. Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul meu, voi avea întotdeauna prerogativa și responsabilitatea de a alege ceea ce se întâmplă în interiorul meu. Eu sunt creatorul realității mele. Când îmi iau inventarul zilnic, știu că trebuie să renunț la judecarea altora. Dacă judec pe alții, eu probabil mă judec. Cine mă supără cel mai mult este cel mai bun profesor al meu. Am multe de învățat de la el sau ea și în inima mea, trebuie să-i mulțumesc acelei persoane.
 3. Am aceeasi adresa tot nu merge...de fiecare data cand ma log in pe site tot imi apare pagina de log in din nou.
 4. Pot sa postez pe forum dar la articole tot imi spune sa ma log in. Nu pot sa comentez si daca se poate sa imi stergeti punctul de la SteauaToronto. sa fie doar SteauaToronto, stergeti userul vechi. Multumesc, scuze de deranj.
 5. Inca pot sa cant "MM Stoica UNUL DINTRE NOI" :).

  Mai trimite-mi numarul tau de telefon sa te pun pe Whatsapp, new phone.

 6. Ce este A.A.? Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate mondială de bărbați și femei din toate categoriile care se întâlnesc împreună pentru a ajunge și pentru a se menține abstinenți. Singura cerință pentru a fi membru este dorința de a înceta băutul. Nu se percep cotizații sau contribuții pentru această calitate de membru. https://www.alcooliciianonimi.ro/index.php/despre-aa/despre-ce-face-aa Ma numesc A., sunt membru unui grup din Toronto, Ontario, Canada, am un sponsor, si astazi nu am nevoie de alcool. As vrea sa specific ceva, multi cred ca a fi alcoolic este volumul pe care il bei. Total fals., Stiu multe persoane care beau saptamanal dar luni merg la munca si au viata de success. A fi alcoolic este cum iti afecteaza viata. Eu sunt genul de persoana care, daca beau 2 beri, risc sa nu merg la munca, sau sa vorbesc toate prostiile, etc. Inainte de AA: - stateam la mila parintilor, probleme cu legea, fara prieteni, fara respect de sine, fara bani Cu AA: - am un job, stau singur, platesc chirie, am prieteni, ma respect pe mine insusi, darul de ajuta lumea din jur si a nu ma gandi doar la mine. Am vazut ca si in Romania, se extinde AA. https://www.alcooliciianonimi.ro. Este un program care merge daca vrei sa mearga si daca este urmat lucruri bune se vor intampla.