Madalinn

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Madalinn last won the day on October 1 2015

Madalinn had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Madalinn

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Asa e xray , dar pana la meciul cu Astra de duminica viitoare mai e ceva , putea sa joace 1 meci , doua acolo , nu toate meciurile.
 2. Sa le fie rusine ! Uite asa alunga si suporterii care mai veneau la meciuri in Bucuresti , sa stea la Pitesti si sa-si schimbe numele in Steaua Pitesti.
 3. Niste stiri interesante si argumentate(bine/rau?) , ar merita publicate si pe site http://www.activenews.ro/sport/DEZV%C3%83LUIRI-%C8%8AN-PREMIER%C3%83-Cum-a-inregistrat-Armata-in-2013-marca-pe-care-o-cedase-unei-asociatii-DIZOLVATE-din-2009.-MApN-a-recunoscut-oficial-inca-din-2011-ca-vrea-un-pret-corect-pentru-marca-125197 http://www.activenews.ro/sport-fotbal/DEZV%C3%83LUIRI-%C8%8AN-PREMIER%C3%83-De-ce-marca-Steaua-ii-apartine-de-drept-lui-Becali-I-.-Documente-publicate-in-exclusivitate-125125
 4. Nu-mi vine sa cred ce scrie pe pagina aia infecta de facebook Steaua Libera. Cine vrea sa rada si sa se dea cu capul de perete sa intre. Oamenii aia chiar n-au toate tiglele pe casa , cum sa debiteze asa prostii ? Ei chiar cred tot ce-au scris acolo ? " In acest moment, dusmanul nostru cel mai mare este dezinformarea." - Speechless !