Seymour

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Seymour

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 1. probabil ca s-ar fi descatusat daca i-ar fi intrat bara aia de la inceput, pe contra venita imediat dupa parada lui arla.
 2. victorie logica, desi meritau vreo doua boabe in plus doar pentru banner-ul ala cu prindeti tvr.
 3. surprinzator de ofensiv primul 11, arata atat de bine incat un inceput in forta si un 0-3 la pauza, de exemplu, nu par chiar atat de neverosimile ca acum ceva timp. sper totusi ca riscul asta sa fi fost suficient de bine calculat incat galca sa nu piarda mijlocul terenului in fata globe-trotter-ului multescu, ar fi o eroare tactica absolut jenanta.
 4. adevarul tragi-comic e ca n-are absolut nici o scuza daca clacheaza cu lotul asta.
 5. mi-e teama ca, cel putin in cazul Stelei, raportul calitate umana-performanta (profesionala) este invers proportional.
 6. grupa aproape perfecta, chiar mai accesibila decat cea din 2012-2013, echipa medie din prima urna si cele mai slab clasate din ultimele doua urne. dintre toate celelalte poate doar B era intrucatva preferabila. in mod normal ar trebui sa atingem primavara fara mari dificultati, dar asta depinde de ce se va intampla in perioada imediat urmatoare si de program.
 7. e greu de inteles logica lor, totusi. adica nu-l bagi (nu-l treci pe lista) in turul 2, nu il bagi nici in prima mansa, ci il arunci, complet inutil, in ultimele minute ale unui retur strict formal... altfel, daca revine gardos si se urgenteaza transferurile celor doi cred ca pornim usor favoriti.
 8. am scapat, cel mai probabil, si de partizan, ludogorets a deschis scorul in deplasare (min. 19)
 9. http://www.sports-TV.eu/