VD47

Members
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VD47

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. "Intrarea dinspre Pierre de Coubertin este destinata exclusiv bozgorilor . Majoritatea peluzelor or sa fie in peluza 2 Sud (intrarea de pe B-dul Basarabiei ), mai putin Nord Rapid, care or sa stea la T2 ( sector 324 sau 326 ). Iar in Peluza Sud au bilete toti ceilalti . Steaua o sa stea pe inelul 1 ( sector 106 ) , Dinamo – inelul 3 ( sector 308 ) ASR – inelul 3 ( sector 306 ) , Sorin Mihailescu – Faru’ care stau impreuna cu Galati , CFR , Piatra-Neamt , Iasi tot pe inelul 3 ( sector 314 ). Lucrurile sunt simple : TOTI IN PELUZA 2 SUD, si din punctul meu de vedere ,meciul asta este un adevarat examen pt scena ultra din Romania . Daca reusim sa trecem cu bine peste meciul asta (tinand cont de lumea masata intr-o singura peluza ) putem spera la o salvare a fenomenului . Daca nu, ” D-zeu cu mila ” !!!" Hai Romania!
 2. "Arena v-a luat ochii, banii v-au luat mintile." Cine face misto de Ghencea, e stelist de ocazie. Punct.
 3. Banuiesc ca nu putem sa ne mai asteptam la coregrafii din partea celor de la Nord, chit ca si mustata e cam la puscarie? Poate la derby.
 4. Avem si noi coregrafie maine, stie cineva?
 5. Pai nici noi nu prea ne-am inghesuit cat timp au fost biletele vandute online, eu sper sa se vanda macar la inelul 1 toate biletele si acolo sa fie nucleul important. Putem sa facem show, peluzele vor sta impreuna acum, daca chiar iubim acest club si ne pasa atat de mult, renuntam la toate orgoliile timp de 90 sau +120 minute si cantam cu totii la unison.
 6. Cu siguranta ca e peste Rocha, Nikolic sau Costea. Asta nu inseamna ca va da gol meci de meci, important e sa se adapteze cat mai repede. Mi se pare puternic dar in acelasi timp si foarte mobil, sa speram ca se va impune.
 7. Toti care sunt dispusi sa cante la peluza I! Fular + tricou! PS. Exista informatii despre o posibila coregrafie?
 8. Nord/SUD, nu mai conteaza, daca ne ambitionam, putem sa dam o lectie ultra ga0zarilor, ca tot si-au luat-o in cap! Eu personal vreau unitate la acest meci, pentru ca e chiar o ocazie rara in care putem sta cu totii impreuna la o singura peluza pe mall arena.
 9. Pai asta e chestia, vom avea toata peluza, iar probabil ca toate brigazile de la SUD si Nord vor sta la inelul 1 impreuna, ceea ce nu s-a intamplat si la meciu cu dinam0 cand cei de la SUD au stat la inelul 2, iar cativa de la Nord la 1. A fost o reprezentatie foarte buna a noastra, dar eu cred ca la meciul cu petrolul va fi punctul culminant.
 10. Adica nu am stat si SUD + Nord pe acelasi inel, si s-a simtit treaba asta.
 11. Banuiesc ca vom avea o coregrafie? Ar fi pacat sa nu avem. Eu ma gandeam sa fie ceva care sa exprima prin ce trecem, ca suntem mai puternici cu ciobanu in inchisoare.
 12. Steaua Libera in sfarsit? http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/update-gig...uro-401258.html
 13. Cel mai important lucru e ca dintre cei 12k sa fie cat mai multi care sa fie dispusi sa cante 90+ de minute, indiferent de vreme, scor, etc. De asta avem nevoie! Pentru ca daca la meciul cu dinam0 am stat separat, acum vom sta toti uniti si trebuie sa ne depasim.
 14. Cantecu' asta va trebui sa fie de referinta baieti! Avem un mare avantanj ca vom sta UNITI de data asta, si nu despartiti cum am stat la meciul cu javrele. Cu totii la inelul 1!
 15. Cica revin baietii de la STIL OSTIL.