andd #

Members
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andd #

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. "Ti-ai fi dorit sa fii din 1947 prezent Ai promis ca pana vei muri,nu vei fi absent Vei sta mereu acolo-n peluza Cand amintirea tineretii va fi demult apusa. Nu vei regreta nici in ultima clipa Unde ti-ai petrecut timpul,caci viata e mica... Iti vei dori ca al tau fiu si nepot Sa te urmeze absolut in tot! Sa vina si el mereu in peluza Sa reziste oricarui tip de acuza Sa-mparta cu ai sai tot ce-a invatat De la bunicul sau,un stelist adevarat. Vor fi mereu clipe in care-ti vei dori sa reinvii Macar o zi-n peluze alaturi de ai tai sa mai fii. Trebuie sa te consideri mereu oportunist Nu uita niciodata Mandria de-a fi Stelist ! " Fa un bine Stelei , si dute dracu ..
 2. "Prin incetarea contractului meu cu clubul Rapid, vreau să imi cer scuze faţă de suporterii stelisti, pentru jignirile aduse lor. Mentionez că am fost fortat să ii jignesc, pentru că nu imi stă in caracter să fac acest lucru, mai ales că am fost jucatorul Stelei". Si ce a vrut sa spuna prin asta ? Sa inteleg ca revine la Steaua ? Sau a spus doar asa ca sa fie spus?
 3. Suporter adevarat.
 4. Daca nu le gasiti , comandati .
 5. Poate m`au intalnit si nu sti tu ..
 6. Ghencea = Armata - Istorie - Emblema - Palmares - Steaua National Arena = Bani in buzunaru lu` Behaila Adevaratele valori raman in istorie.
 7. Am observat si eu , si nu e numai acum , si sezonul trecut tot lafel a fost doar ca adversarul Stelei in etapa curenta era adversarul Vasluiului sau al altei echipe nustiu sigur , dar tot in sistemul asta a mers campionatu.
 8. Deci de cate ori ma uit de atatea ori ma bufneste rasu` De la minutul 14:55 pana la 15:15 Raspuns tipic al jandarmeriei " 15:11 " )) - Fă un bine Stelei si mori.
 9. Sunt curios cat va ramane pe banca Stelei avand in vedere ca la Steaua din 2003 si pana acum vin si pleaca antrenori ca la gara , indiferent daca au avut rezultate promitatoare sau nu . Fă un bine Stelei si mori .
 10. - - Fă un bine Stelei si mori.