uvictor

membri AISS
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About uvictor

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. Ce modele de tricouri sunt disponibile (in timp util) pentru mitingul de pe 17 aprilie?
 2. Trist... http://www.ultras.ro/two/2010/11/04/grupul...-din-activitate
 3. Top 3 locuri linistite in Bucuresti: 1. Muzeul Satului 2. Gradina Botanică 3. Stadionul Dinamo
 4. Fiind colegi de 'suferinta' si de bune intentii, apreciez...
 5. Sper ca glumesti!
 6. http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?video_id=40291 Am scris si eu un comentariu in care ii ziceam stimabilului nikos sa invete mai bine limba romana si dupa aceea sa aiba pretentii de la altii si mi-a fost sters!!! Nu stiu pe cine am jignit ca injuraturi si alte cuvinte grele n-am folosit...
 7. Avem si noi un comunicat oficial al AISS daca se merge joi la meci sau nu? Nu de alta dar am ratat fabuloasa reducere de 25% din cei 15 lei pt bilet la tribuna a 2-a si n-am bani de seminte acum!
 8. http://blog.mysport.ro/stelista_yo/2010/08...nu-sunteti-voi/ Ce dracu', a innebunit lumea?!?!?!?!?!?!
 9. Spre rusinea mea, in seara asta nu sunt pe stadion dar ma bucur cand vad ca baietii sunt la datorie la tribuna I. Respect!!!
 10. Cred ca singurul lucru bun cu care am ramas dupa meciul asta este Emeghara!
 11. Din pacate pentru contestatarii creditorului (printre care ma enumar si eu), remarc aparatia unei noi 'specii' pe Ghencea: suporterul tacut care se bucura cand Steaua castiga. Nu fac misto ci doar remarc ca suntem din ce in ce mai putini! Dupa meci, cand baietii din sectorul 22 de la T2 au plecat, au ramas destui care il aplaudau pe Stoichita!!! Adaugam si 'huidacii' de la tribuna I si avem exact tabloul pe care-l visa creditorul!
 12. http://www.prosport.ro/sport-life/special/...ey-phil-5152403 Ne mai ajuta si Gainusa in Prosport. Respect!
 13. Citesc si eu niste pareri serioase p-aici?! Ale unor baieti care au fost la meci, si au vazut jocul, atmosfera, etc...Cred ca v-ati uitat la alt meci la TV, sincer de pe stadion s-au vazut 2-3 ocazii mari ale vasluiului pe langa golul lor. prima repriza, am fost varza iar gerlem si wesley ne dau clasa. De atmosfera nu mai zic nimic...sa zica 'noii suporteri ai Stelei care nu trebuiesc dezamagiti'!!!
 14. neaparat cu buletinul tau! multumita creditorului!