Del Ricanio 7

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Del Ricanio 7

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,166 profile views
 1. +1 la mesajul lui Redondo (Forza suportersteaua.net ) Nu stiam de topicul asta, ca postam si eu niste printscreen-uri cu ,,operele" lui xray. Ce frumos ma cenzura (desi eu vorbeam civilizat) & ma provoca & ma insulta mister xray (plus inca vreo cativa fecesebisti). Nu stiu cum alde Messi, joseph, pepe samd rezista in mediul asta cu iz de branza, unde se ignora normalitata, justitia si adevarul. Si sa nu uitam clasicul: ,,De ce voi (fanii CSA Steaua Bucuresti) tot scrieti aici ?" Meanwhile, site-ul CICA zice ceva de diversitatea de opinii... si evident se vorbeste (pardon, denigreaza e corect spus) la greu despre CSA in articole si comentarii.
 2. Pe cele 2 linkuri postate de mine personalizarea se face la fel, cu acelasi font ? Marimile difera chiar asa de mult ? Intr-adevar tricoul e destul de scump, de asta pun aceste intrebari N-am vazut nicaieri ca un club sa aiba trei magazine oficiale...
 3. A cumparat cineva noul echipament ? Daca da, de unde ? De aici http://magazin.suportersteaua.ro/ro/tricou...-2013-2014.html sau de aici http://www.magazinsteaua.ro/ro/tricou-stea...-original-nike/ Difera marimile... Si nici personalizarea vad ca nu se face la fel... La primul, numele e alb iar nr negru-alb (asa cum are Steaua in campionat), pe cand pe celalalt site numele si nr vin doar in alb ? De pe ce site sa cumpar ? Primul site e magazinul suporterilor, adica nu clubul produce echipamentul sau cum ?