Azzido

Root Admin
 • Număr conținut

  4.815
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  37

Azzido last won the day on June 28 2018

Azzido had the most liked content!

Reputație Comunitate

24 Excellent

1 Urmăritor

Despre Azzido

 • Rang
  Adminul pacifist

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ~
 • Interests
  Nu am hobby-uri. Am doar obsesii...

Vizitatori Recenți Profil

14.052 citiri profil
 1. Nu aveai aceeasi adresa. Ti-am setat-o pe aia cu publicitatea. Sterge cookie si cache si incearca din nou!
 2. Asigura-te ca ai aceeasi adresa de mail pe forum si pe prima pagina. Daca nu ai, modifica una dintre ele si o sa fie ok.
 3. Colindul prizonierilor romani din URSS Sub fereastra amintirii ne-adunăm. Cîntecul de altădată-l colindăm. Şi-a cernut un înger florile tiptil Peste fruntea mea senină de copil. X2 Brazii ard în vatra vechiului cătun. Noi cîntăm colindul unui nou Crăciun. Cresc nametii, Doamne si pierim. Fara Cruce, fara tara, velerim. X2 Trec în caravană magii dorului. Peste fruntea rece-a luptătorului. Răbufneşte-n vaier stepa către cer brazi vîrfurile-si pleaca, Lerui Ler! Gandul nostru-n gandul tarii-l impletim. Cad pe gene flori de gheata, velerim! Cresc nametii, Doamne suferim. Fara Cruce, fara tara, velerim! Cresc nametii, Doamne, suferim. Pentru Cruce, pentru tara, velerim!
 4. Redondo si cele 17 cone. BAN, e plin folderul de spam din pagina de admin cu jignirile tale. Pa!
 5. Ban nelimitat. Jigniri repetate, spam.
 6. incearca sa stergi cache+cookie-uri Ctrl+Shift+Delete in Chrome
 7. Ok, asigura-te ca ai aceeasi adresa de mail in contul de pe forum (la profil) si in wordpress: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/settings/ http://fcsteaua.ro/wp-admin Eu din cate vad ai adrese de mail diferite. Hotaraste-te asupra unei singure adrese si modifica ori pe forum, ori in wordpress! Valabil pentru toti ceilalti care au probleme asemanatoare.
 8. mai aveti probleme cu logarea ?
 9. Se rezolva. Te rog sa-l scoti pe bozgorul ala din avatarul tau!
 10. Comentariile sunt functionale. Sa inceapa balacareala!
 11. Nu a facut nimeni presiuni pe noi (in ultima perioada ) si chiar daca ar face, tot nu ar rezolva nimic. Problema este una pur tehnica, cert este ca se lucreaza si cred ca in urmatoarele zile o sa va puteti loga si posta comentarii pe prima pagina.
 12. N-avem obloane. Mai ureaza o saptamana.
 13. Nu e chiar atat de simplu. Prima pagina foloseste autentificarea de pe forum, deci chestiile sunt legate intre ele. Si da, era nevoie sa rascolim
 14. Salut. S-a facut update la forum si s-au futizat niste pluginuri de wordpress. E posibil sa mai dureze ceva zile pana rezolvam...