Azzido

Root Admin
 • Content count

  4,816
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Azzido last won the day on June 28 2018

Azzido had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

1 Follower

About Azzido

 • Rank
  Adminul pacifist

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ~
 • Interests
  Nu am hobby-uri. Am doar obsesii...

Recent Profile Visitors

14,121 profile views
 1. Nu-s vinovat fata de tara mea La ora când cobor, legat în fiare, să-mi ispăşesc osânda cea mai grea, cu fruntea-n slavă strig din închisoare: – Nu-s vinovat faţă de ţara mea. Nu-s vinovat că mai păstrez acasă pe-un raft, întâiul meu abecedar şi că mă-nchin când mă aşez la masă, cuviincios ca preotu-n altar. Nu-s vinovat că i-am iubit lumina curată cum în suflet mi-a pătruns, din via dată-n pârg sau din grădina în care-atâţia şerpi i s-au ascuns. Nu-s vinovat că-mi place să se prindă rotundă ca o ţară hora-n prag, sau c-am primit colindători în tindă, cum din bunic în tată ne-a fost drag. Nu-s vinovat că toamnele mi-s pline cu tot belşugul, de la vin la grâu, şi c-am chemat la praznic pe oricine, cât m-am ştiut cu cheile la brâu. Dac-am strigat că haitele ne fură adâncul, codrii, cerul stea cu stea şi sfânta noastră pâine de la gură – nu-s vinovat faţă de ţara mea. Nu-s vinovat c-am îndârjit şacalii când am răcnit cu sufletul durut că nu dau un Ceahlău pe toţi Uralii şi că urăsc hotarul de la Prut. Pământul meu, cum spune şi-n izvoade, l-a scris pe harta lumii Dumnezeu, şi câţi prin veacuri au venit să-l prade îl simt şi-acum pe piept cât e de greu. De-aceea când cobor legat în fiare, împovărat de vina cea mai grea, cu fruntea-n slavă gem din închisoare: – Nu-s vinovat faţă de ţara mea. Andrei Ciurunga
 2. Nu aveai aceeasi adresa. Ti-am setat-o pe aia cu publicitatea. Sterge cookie si cache si incearca din nou!
 3. Asigura-te ca ai aceeasi adresa de mail pe forum si pe prima pagina. Daca nu ai, modifica una dintre ele si o sa fie ok.
 4. Colindul prizonierilor romani din URSS Sub fereastra amintirii ne-adunăm. Cîntecul de altădată-l colindăm. Şi-a cernut un înger florile tiptil Peste fruntea mea senină de copil. X2 Brazii ard în vatra vechiului cătun. Noi cîntăm colindul unui nou Crăciun. Cresc nametii, Doamne si pierim. Fara Cruce, fara tara, velerim. X2 Trec în caravană magii dorului. Peste fruntea rece-a luptătorului. Răbufneşte-n vaier stepa către cer brazi vîrfurile-si pleaca, Lerui Ler! Gandul nostru-n gandul tarii-l impletim. Cad pe gene flori de gheata, velerim! Cresc nametii, Doamne suferim. Fara Cruce, fara tara, velerim! Cresc nametii, Doamne, suferim. Pentru Cruce, pentru tara, velerim!
 5. Redondo si cele 17 cone. BAN, e plin folderul de spam din pagina de admin cu jignirile tale. Pa!
 6. Ban nelimitat. Jigniri repetate, spam.
 7. incearca sa stergi cache+cookie-uri Ctrl+Shift+Delete in Chrome
 8. Ok, asigura-te ca ai aceeasi adresa de mail in contul de pe forum (la profil) si in wordpress: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/settings/ http://fcsteaua.ro/wp-admin Eu din cate vad ai adrese de mail diferite. Hotaraste-te asupra unei singure adrese si modifica ori pe forum, ori in wordpress! Valabil pentru toti ceilalti care au probleme asemanatoare.
 9. mai aveti probleme cu logarea ?
 10. Se rezolva. Te rog sa-l scoti pe bozgorul ala din avatarul tau!
 11. Comentariile sunt functionale. Sa inceapa balacareala!
 12. Nu a facut nimeni presiuni pe noi (in ultima perioada ) si chiar daca ar face, tot nu ar rezolva nimic. Problema este una pur tehnica, cert este ca se lucreaza si cred ca in urmatoarele zile o sa va puteti loga si posta comentarii pe prima pagina.
 13. N-avem obloane. Mai ureaza o saptamana.
 14. Nu e chiar atat de simplu. Prima pagina foloseste autentificarea de pe forum, deci chestiile sunt legate intre ele. Si da, era nevoie sa rascolim