• Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by [email protected]

 1. A ajuns Gabi Safta faimos la Cluj deci... "CFR - victorie" jenant. PS: Ce gol ghinionist am luat. :steag_cruce_invers:
 2. Hai sa dau vina pe traducere. Nu cred ca nemtii au spus ca "este cunoscut si sub numele de" ci cred ca s-au exprimat mai mult "Ghencea, un adevarat ceaun al vrajitoarelor", ceea ce este o frumoasa metafora, tinand cont de mandra, bogata si crunta istorie medievala germana. Unde mai pui si o scena din Faust... intr-adevar. Dar aici se face diferenta intre nivelul cultural al cititorilor. Din pacate.
 3. Bagã ºi tu o eratã. Vezi cã-i Gott, ºi nu Got.
 4. filmfritz_cth - pentru FIFA 08 cu RLSP, la nivel relativ mediu... da stiu, pretentii...
 5. Dacã nu pierdeam puncte acasã cu Cimiºoara acum eram practic campioni... dar cine ºtie ce s-ar fi întîmplat la Craiova sau Mioveni dacã bãteam fruncea României.
 6. Locul 1 nu ne mai scapa. Mioveni 0-0 CFR. Jucam fara stres in groapa.
 7. Nu ºtiu alþii cum sunt, dar mie-mi place Neaga, parã sã revinã la forma aia care l-a fãcut atît de iubit. Cît despre tot tam-tam-ul cu Dayro, eu sunt convins ca e tinut pe banca pentru cã e indisciplinat tactic, sunt ferm convins. Iar Habib ar trebui bagat acum. ªi Dayro spre final. Însã e bine cã e Nicoliþã pe bancã.
 8. In prima zice ca Golo e stralucitor/briliant sau ceva de genu... deci nu-i de rau.
 9. Faptul ca este un om cu o pregatire profesionalã bunã capabil sa faca un articol de presa adevãratã nu îl scuzã de la atitudinea mizerabilã de care dã mai des dovadã. De acord, este printre puþinii care ºtie meserie, dar cu multã pãrere de rãu, o aratã foarte foarte rar.
 10. Uite 1 individ la 100 care poate gandi obiectiv. E putin exagerat insa sa zicem ca e cel mai frumos fotbal din ultimii ani. Din sezonul asta insa, da! E vorba de tendinte, nu de joc propriu-zis insa, fiindca pentru joc nu am avut conditii. Sunt curios ce mai urlau toti "suporterii" si "fanii" pe aici daca intrau ambele faze ale lui Pepe. Sunt tare tare curios. PS: Cine considera ca nu mai avem sanse la titlu ori vorbeste la nervi ori este un imbecil incurabil. Va mai amintiti cand era rapid la vreo 15 puncte (nu mai tin minte precis) in iarna si am reusit sa ne apropiem la 2 puncte in retur?
 11. Mare ti-e gramatica doamne...
 12. Perfect de acord! Toti ipocritii zbiara dupa cum li se inclina copacii din batatura. Vorbim peste o saptamana.
 13. De ce dracului nu putem fi cu totii de acord ca moldovenilor le trebuie Liga separata, in care sa se -vezi doamne- tacticizeze cum vor ei pe orice tarla vor si cu orice ipocriti, actori esuati deveniti fotbalisti, dinamovisti la pensie si namile de la stana gen Balba. Imi vine sa vomit efectiv cand ma gandesc la toate meciurile disputate la Iasi, este absolut scarbos! Mai scutiti-i pe ai nostri, cu tot cu greselile lor, mai putin pe Nicolita, ca si eu daca eram Goian in tensiunea aia nu il faultam doar pe ala, ii rupeam capul de pe umeri si i-l duceam pe fanionul de la colt marelui tehnician Popica drept trofeu. Steaua va arata ca stie in etapa a doua, si sa va vad atunci cu osanale si caps-lockuri de glorie in comentarii. Forza Steaua!
 14. <Pepe este faultat de la spate de cartonas portocaliu> Comentatorul: "Nici n-au fost motive de cartonase..." Cum sa dribleze ai nostri cand dupa drioblingul reusit vine faultul automat (vezi Plesan)? Cum sa paseze ai nostri pe jos cand topaie mingea enervant de mult? Nu incerc sa le iau apararea, Banel si cu Mendoza n-au aratat mai nimic, insa hai sa fim obiectivi. Poli Iasi e Poli Iasi. Pierdem nu pierdem, meciul viitor vom vedea cu adevarat ce Stea avem in returul acesta.
 15. <Pepe este faultat de la spate de cartonas portocaliu> Comentatorul: "Nici n-au fost motive de cartonase..." Cum sa dribleze ai nostri cand dupa drioblingul reusit vine faultul automat (vezi Plesan)? Cum sa paseze ai nostri pe jos cand topaie mingea enervant de mult? Nu incerc sa le iau apararea, Banel si cu Mendoza n-au aratat mai nimic, insa hai sa fim obiectivi. Poli Iasi e Poli Iasi. Pierdem nu pierdem, meciul viitor vom vedea cu adevarat ce Stea avem in returul acesta.
 16. Dintre cele trei variante de imn pe care le are Steaua în repertoriu în momentul de faţă, consider că cel de la Bere Gratis are cele mai frumoase versuri, şi ar merita învăţat, să îl cantăm împreună pe stadion. Faptul că refrenul celor de la Scooter ne este asociat ca IMN este o mare ruşine! Mă scuzaţi, dar ne facem de tot rahatul cu această melodie care trebuia sa fie doar refrenul de cîntat după goluri. Haideţi să nu ne umilim considerînd ca imn refrenul fără versuri a unei formaţii de îngîmfaţi străini care spre ruşinea dumnealor nici nu au auzit ne noi. Melodia celor de la Bere gratis merită promovată. Haideţi să ne unim şi să facem acest lucru, în ciuda seminţarilor şi celor de la Scooter care am auzit că ar dori să profite de o eventuală finală a Stelei la Eindhoven! Bere Gratis - Imn FC Steaua Strofa I: E stadionul plin de steaguri roş-albastre În vitrină e Cupa Campionilor Vezi mii de oameni aliniaţi precum o oaste Ce cred cu toţii în Steaua lor. Cine este ultras veritabil Până la moarte va rămâne aşa E suporterul inegalabil Ce strigă: Steaua, Steaua, haide Steaua! Refren: Este forţa Steaua, echipă naţională Orice meci în Ghencea e o mare gală Este forţa Steaua, campioană de elită E în lumea asta echipa cea iubită. Strofa II: Fază cu fază, din bară în bară Spectacol, emoţii, în orice loc din ţară Om lângă om strigă în cor Hai Steaua, vrem un gol! Refren: Strofa III: Îmi tot aduc aminte de Cupa unicat A fost un vis pe care cu toţii l-am visat Speranţa mai există şi ea nu va muri Şi toată lumea strigă: Steaua te vom iubi! Refren: Este forţa Steaua, echipă naţională Orice meci în Ghencea e o mare gală Este forţa Steaua, campioană de elită Nu e-n lumea asta echipă mai iubită. PS: Rog moderatorii, în caz că sunt de acord cu acest îndemn, să mă ajute să il promovam impreuna.
 17. "Sa scrii" si "sa vii" voiai sa spui dumneata. Cel acuzat de tine a facut doar 2 greseli. Nu va inteleg.
 18. Ce articol mizerabil: http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=40129 !!! Nu imi vine sa cred cata invidie! Meci frumos prestat in primele si ultimele minute de Steaua. Pragmatismul a adus goluri (implicit puncte) si spectacolul ne-a lasat cu o impresie excelenta de ansamblu asupra meciului. Elton si cu Dica sunt extraterestri. Lovin continua seria buna spre foarte buna. Banel singurul minus pe ziua de azi.
 19. S-a strigat "M**e Dinam-augh-augh-augh", nu intelegeti gresit, cei care ziceati ca popularizau ai nostri ragetele canine cu iz de kitsch. Steaua se pregateste de o noua ascensiune. (+) Cristocea (ne-a castigat ultimele doua meciuri), Lovin (joaca mai bine ca Banel si Coman la un loc), Badea, Elton Salut revenirile lui Iacob in forma si lui Dica pe teren. (-) eternul cancer fotbalistic Gigel Coman, Banel (alege cele mai grele solutii mereu; Vasilica de ce da drumul din prima la centrare? de ce banele?)
 20. Noname, toţi încercăm să ne susţinem părerile legate de acest subiect, sa ne contraargumentăm. Dar cînd avem două tabere separate de o problema, ce ar fi logic să căutăm, nu cumva o soluţie? Eu nu-mi voi exprima părerea asupra subiectului, pentru că ar însemna să fac o mică sinteză lipsită de rost a părerilor de pînă acum. În schimb vă provoc să propuneţi soluţii practice, morale şi nu etice, în rezolvarea acestui caz. Eu unul sunt de părere că o infrăţire între suporterii echipei de provincie cu pricina şi suporterii Stelişti bucureşteni este o soluţie cel puţin interesantă. O rivalitate amicală... Provincialii îşi susţin echipa locală, noi pe a noastră, însă într-un spirit amical (nota bene! NU amical-european-pacifist, în nici un caz! Să nu cumva să ma înţelegeţi greşit ). Nu consider că soluţia propusă de mine este cea mai bună, în nici un caz, însă vă provoc să oferiţi şi voi rezolvări practice, indiferent de ce parte a taberei vă aflaţi. Poate reuşim totuşi astfel să ajungem la o părere comună, doar suntem o familie, nu? Ce dracu...
 21. Subscriu. Aş avea o părere solidă de argumentat pe tema asta specifică, şi sunt convins că nu-s singurul.
 22. Mai baieti, ce se intampla cu concursul "Articolul tau"; topicul este inca deschis, cand el trebuia sa se fi inchis la data de 12.04.2006 ora 22.00 GMT. Astept un raspuns... :roll:
 23. Cer parerea echipei fcsteaua.ro in privinta ideii mele de la topicul "INDEMN: Imnul Stelei". Va Multumesc!
 24. Da, si este disponibil la sectiunea download audio pe site.