• Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://drojdia.haos.ro
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  theooo2k3

Profile Information

 • Location
  Intre rosu si albastru
 1. A ajuns Gabi Safta faimos la Cluj deci... "CFR - victorie" jenant. PS: Ce gol ghinionist am luat. :steag_cruce_invers:
 2. Hai sa dau vina pe traducere. Nu cred ca nemtii au spus ca "este cunoscut si sub numele de" ci cred ca s-au exprimat mai mult "Ghencea, un adevarat ceaun al vrajitoarelor", ceea ce este o frumoasa metafora, tinand cont de mandra, bogata si crunta istorie medievala germana. Unde mai pui si o scena din Faust... intr-adevar. Dar aici se face diferenta intre nivelul cultural al cititorilor. Din pacate.
 3. Bagã ºi tu o eratã. Vezi cã-i Gott, ºi nu Got.
 4. filmfritz_cth - pentru FIFA 08 cu RLSP, la nivel relativ mediu... da stiu, pretentii...
 5. Dacã nu pierdeam puncte acasã cu Cimiºoara acum eram practic campioni... dar cine ºtie ce s-ar fi întîmplat la Craiova sau Mioveni dacã bãteam fruncea României.
 6. Locul 1 nu ne mai scapa. Mioveni 0-0 CFR. Jucam fara stres in groapa.
 7. Nu ºtiu alþii cum sunt, dar mie-mi place Neaga, parã sã revinã la forma aia care l-a fãcut atît de iubit. Cît despre tot tam-tam-ul cu Dayro, eu sunt convins ca e tinut pe banca pentru cã e indisciplinat tactic, sunt ferm convins. Iar Habib ar trebui bagat acum. ªi Dayro spre final. Însã e bine cã e Nicoliþã pe bancã.
 8. In prima zice ca Golo e stralucitor/briliant sau ceva de genu... deci nu-i de rau.
 9. Faptul ca este un om cu o pregatire profesionalã bunã capabil sa faca un articol de presa adevãratã nu îl scuzã de la atitudinea mizerabilã de care dã mai des dovadã. De acord, este printre puþinii care ºtie meserie, dar cu multã pãrere de rãu, o aratã foarte foarte rar.
 10. Uite 1 individ la 100 care poate gandi obiectiv. E putin exagerat insa sa zicem ca e cel mai frumos fotbal din ultimii ani. Din sezonul asta insa, da! E vorba de tendinte, nu de joc propriu-zis insa, fiindca pentru joc nu am avut conditii. Sunt curios ce mai urlau toti "suporterii" si "fanii" pe aici daca intrau ambele faze ale lui Pepe. Sunt tare tare curios. PS: Cine considera ca nu mai avem sanse la titlu ori vorbeste la nervi ori este un imbecil incurabil. Va mai amintiti cand era rapid la vreo 15 puncte (nu mai tin minte precis) in iarna si am reusit sa ne apropiem la 2 puncte in retur?
 11. Mare ti-e gramatica doamne...
 12. Perfect de acord! Toti ipocritii zbiara dupa cum li se inclina copacii din batatura. Vorbim peste o saptamana.
 13. De ce dracului nu putem fi cu totii de acord ca moldovenilor le trebuie Liga separata, in care sa se -vezi doamne- tacticizeze cum vor ei pe orice tarla vor si cu orice ipocriti, actori esuati deveniti fotbalisti, dinamovisti la pensie si namile de la stana gen Balba. Imi vine sa vomit efectiv cand ma gandesc la toate meciurile disputate la Iasi, este absolut scarbos! Mai scutiti-i pe ai nostri, cu tot cu greselile lor, mai putin pe Nicolita, ca si eu daca eram Goian in tensiunea aia nu il faultam doar pe ala, ii rupeam capul de pe umeri si i-l duceam pe fanionul de la colt marelui tehnician Popica drept trofeu. Steaua va arata ca stie in etapa a doua, si sa va vad atunci cu osanale si caps-lockuri de glorie in comentarii. Forza Steaua!
 14. <Pepe este faultat de la spate de cartonas portocaliu> Comentatorul: "Nici n-au fost motive de cartonase..." Cum sa dribleze ai nostri cand dupa drioblingul reusit vine faultul automat (vezi Plesan)? Cum sa paseze ai nostri pe jos cand topaie mingea enervant de mult? Nu incerc sa le iau apararea, Banel si cu Mendoza n-au aratat mai nimic, insa hai sa fim obiectivi. Poli Iasi e Poli Iasi. Pierdem nu pierdem, meciul viitor vom vedea cu adevarat ce Stea avem in returul acesta.
 15. <Pepe este faultat de la spate de cartonas portocaliu> Comentatorul: "Nici n-au fost motive de cartonase..." Cum sa dribleze ai nostri cand dupa drioblingul reusit vine faultul automat (vezi Plesan)? Cum sa paseze ai nostri pe jos cand topaie mingea enervant de mult? Nu incerc sa le iau apararea, Banel si cu Mendoza n-au aratat mai nimic, insa hai sa fim obiectivi. Poli Iasi e Poli Iasi. Pierdem nu pierdem, meciul viitor vom vedea cu adevarat ce Stea avem in returul acesta.