andrei_steaua

membri AISS
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andrei_steaua

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Salutari, Am 3 bilete la Romania-Grecia la Peluza Nord inelul 3 si as dori sa fac schimb cu alte 3 la Peluza Sud. Daca este cineva interesat astept un mesaj. Multumesc !
 2. Salutari, Am 3 bilete la Peluza Nord inelul 3 si as dori sa fac schimb cu alte 3 la Peluza Sud. Daca este cineva interesat astept un mesaj. Multumesc !
 3. zona campus tei rezolvata, chiar si la facultatea de constructii, la cantina si la intrare in parcul tei.
 4. ooo fredy, te-ai bagat la un world tour
 5. eu lipesc maine pe la caminele din tei ca ieri si azi a plouat. sper sa nu fie acelasi conditii si maine, insa o sa ma duc indiferent de vreme. ar fi bine sa se ocupe cineva sa lipeasca in regie.
 6. as vrea sa ajut si eu duminica la petrecere, insa nu pot ajunge mai devreme de orele 17.00-18.00 ca sunt plecat din Bucuresti
 7. m-as baga sa lipesc niste afise prin campus TEI
 8. nu dezbatem si noi putin pe aici cum ne organizam duminica ?
 9. Mi se pare foarte slaba analiza care ai facut-o, deoarece din ce am vazut eu szekely a fost foarte slab, pierzand multe mingi, lucru ce a fost in nota echipei, in plus nu inteleg de ce zici ca Lovin a imbunatatit jocul cu niste incercari de pase filtrante cand noua ne trebuie 'pase reusite' nu doar incercari, iar agresiunea de care vorbeai, eu nu am reusit s-o remarc, fiindca aceasta se poate realiza printr-un presing agasant pe parcusul meciului, ceea ce nu a fost deloc asa. In concluzie a fost unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am vazut si nu inteleg cum jucatorii pot trata meciurile cu o asemenea atitudine, deci nu e nimic de laudat in evolutia de ieri a echipei. E greu sa-mi dau seama ce se intampla, si totusi parca nu se mai termina... Forza Steaua !