DTP-Ludacris

Seniori
 • Content count

  836
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DTP-Ludacris

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pantelimon
 1. Oare cati dintre noi vor dormi in 30 de minute dupa ce se pun in pat ?
 2. cel mai frumos ar fi fost un 6-0 in retur pe Ghencea cu stadionul plin....
 3. Ai dreptate Dexter,sunt doar suparat ,numai vad lucrurile cum trebuie .Imi cer scuze tuturor stelistilor daca am suparat pe cineva .
 4. @anti Gigi,zici ca esti de sub podul grant..... nu`l sufar pe becali,dar astia sunt doar niste M E R C E N A R I !
 5. @zloty .. Crezi ca asta e valoarea Stelei ?Cu ce e de vina Stan sau Becali sau noi , ca Bicfalvi este un ratat care faulteaza de galben din minutul unu la o faza banala la mijlocul terenului ? Astia sunt jucatorii,nu avem altii,asta nu inseamna ca tre sa isi bata joc de emblema aia din piept...
 6. Doamne Maica Domnului .......................
 7. Dar cineeeeeee e de vina fratilor ? Nu zic ca are SI becali o parte din vina ? Dar a fost el asta seara in aparare ? dar la mijloc ? astia din teren ce au facut ?prea va luati de becali dar pe descultii astia nu`i veddeti ca nu sunt in stare sa lege 2 pase !!!!!
 8. Salut baieti ! Cred ca cea mai mare dorinta a mea ,legata de Steaua si de ceea ce se intampla acum la echipa noastra,este sa fiu pentru 5 minute fata in fata cu jucatorii aceastia .. ! Nici nu imi gasesc cuvintele,luand toate lucrurile de la echipa ,incepand de la patron pana la primul "unshpe " ,nu ar trebui sa jucam asa ,unde e spiritul si orgoliul... ? Apropo.Tare as vrea sa il prin pe Eric sa ii propun sa plece de la Steaua ,iar in caz ca nu vrea ,sa il accidentez ca sa se lase el !
 9. Am cazut pe final dar am avut momente foarte bune ,pacat de ocaziile ratete. Sper sa iesim la joc si .. avem sanse !! hai Romania !! hai Steaua !!
 10. Un transfer important ,cu toate ca acum 6,7 ani ii dadeam 10 goluri pe zi la antrenamente Bafta Cipri ps : e stelist 100%
 11. Nici nu am putut dormii azi noapte ... imi sta gandul numai la meci Sper din toata inima sa invingem si sa luam titlul 24 ... Bafta baietiilor care vor merge pe stadion !!! Steaua ...VICTORIEEEEEEE !!
 12. Imi place foarte mult de Golanski, este foarte tehnic si aduce foarte mult cu George Ogararu!
 13. Si chiar trebuia neaparat sa postezi porcaria asta ? Eu unul nu bag mana in foc pentru ceea ce ai aratat tu mai sus .
 14. Zapata, cu siguranta cel mai bun portar al Stelei din ultimii ani! Sa o tina tot asa in continuare si va intra definitiv in inimile suporterilor.
 15. Superbe ,sper sa urmeze si altele .Bafta