aquilla

membri AISS
 • Content count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aquilla

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  acvilesti
 • Interests
  sa falfai
 1. tare
 2. la setari ma gandeam si eu mersi oricum pentru raspuns.
 3. de ce nu-mi mai apare semnatura cand postez pe forum, desi daca ma duc sa o editez, ea apare acolo la setarile profilului? aici vad ca apare, dar la comentarii articole nu...poate sa ma lamureasca si pe mine cineva, va rog.
 4. si eu mereu pe stoc...tre sa imi iau revansa
 5. ce plictiseala frate
 6. ceva interesant vizionati acum un adevarat ninja majestate care te si taie daca fumezi
 7. neata :D:D
 8. batem Dinamo la ei acasa, le dam umilinta ca sa nu mai zica de acel 4-2. ei au uitat cand le-am inaugurat nocturna tot cu un 4-2, deci sa ma suga. hai Steaua cu 3-2 si Dinamo la gunoi
 9. poate pentru ca atunci cand a revenit pe tronul transilvanean, avea pe mana cele trei tari, de ce? simplu. Mihai Viteazul ii era vasal si odata ce a incorporat si teritoriul moldoevei a facut-o ea a trecut si sub flamura lui S. Bathory, chiar daca Bathory nu era pe tron in acel moment. cu alte cuvinte Mihai Viteazul i-a facut un bine lui S. Bathory cand a unit cele trei tari, dar nici unul nici altul nu au apucat sa se bucure de acest lucru.
 10. da, dar toate sigiliile astea se invart in jurul domniei lui Mihai Viteazul (sigismund bathory in transilvania). eu as vrea sa gasim ceva din secolele 13-14-15
 11. in razboiul psihologic pierdem foarte mult pentru ca nu prevedem cel putin 3 mutari in fata noastra. jucam sah si mutam in functie de moment, ceea ce este grav, foarte grav.
 12. asa imi place, asa da...sunt mandru. oricare ar fi rezultatul eu sunt multumit pentru ca fratii mei gandesc si pun totul sub lupa in cautarea unui adevar. va multumesc tuturor pentru raspunsuri si va multumesc pentru ca stiti ce anume sa cautati, inca mai exista o urma de speranta in tara asta indobitocita voit de mass-media.
 13. nu mai dati vina pe AISS pentru tot ce se intampla pe stadion sau in Peluza Sud. nu mai fiti ipocriti si idoti incat sa credeti ca e mana AISS-ului la orice faza, nu mai aruncati cu noroi aiurea ca altfel riscati sa cadeti in penibil.
 14. stii de ce dee, pentru ca noi ne renegam trecutul si nu-l acceptam. nu vezi ca dacii sunt uitati?