lucvald-1902

Seniori
 • Content count

  474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lucvald-1902

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sud
 1. The Best Of Ultras HD La minutul 53:55 suntem si noi prezenti
 2. Ah, ce-as jupui un lup gaozar, ca prea si-au luat aere de Leeds Verona
 3. Hai noroace ! Prin absurd, daca careva are un bilet in plus, in sectorul peluzei ll, dau contravaloarea lui, un cal, un regat si 3 beri Ajutati un camarad de-al vostru
 4. La un seminar cu tema leadership.....jijigodia a fost data ca exemplu negativ, in contrabalanta cu executivul Coco-Cola, conducatorul discret al uneia dintre cele mai mari compani..... Gunoiul pe maibah
 5. tovarasi, postati si voi alternative de vizualizare pentru cei care nu au cont pe retelele pseudosociale !
 6. S-au dat ! Rog un moderator sa inchida topicul. Merci
 7. White Sensation 21 aprilie - Vand 2 bilete la pretul oficial de 175 Lei / buc. Astept PM.
 8. Nu ma regasesc pe lista ! Refac petitiunea ?!
 9. Stati asa, bre, pai la ora 21, sambata, e cam nasoala treaba...sunt plecat in oras la ziua cuiva si e musai sa fiu acolo ca mi-e sefa si e bai mare daca nu sunt punctual ........ nu s-ar putea juca ziua, pana in ora 20 sa spunem ?
 10. Hai noroace ! Ma bag si eu......evident daca mai sunt locuri. Calitate joc : diletant spre simpatic
 11. fular Titan Boys ?!
 12. nu e necesar sa folosesti apelative de genul "amigo". Din pacate bomberul meu era portocaliu doar la interior pentru ca aveam grad mic in peluza Te rog sa abandonezi ideea de a ma convinge ca filosofia ta e mai cerebrala decat a altora. Aici, pe forum, impartasim idei nicidecum ironii. Hai noroace !
 13. Omule, fiecare are filosofia lui despre cum se traieste pasiunea fotbalului. Nu era necesar sa fii acru cu cei pe care nu-i cunosti cu adevarat !
 14. La cat de cult este, categoric sta in "loja"
 15. Pe aceeasi tematica, am vizionat astazi pe la ora 20 (desi nu am reusit sa regasesc acest documentar in programul televiziunii TV5 Monde) un scurt reportaj, destul de bine inchegat, despre hooliganii de la PSG. Ca sa fiu onest, s-au dezbatut cele doua mari incidente (2008 - meciul cu Tel Aviv si ianuarie 2010 - meciul cu magrebienii de la Marseille - in ambele cazuri au murit oameni) dar in lumina reflectoarelor, au judecat patosul ultrasilor si mai ales problemele generate gratuit de catre fortele de ordine (exemplificau prin amatorismul firmelor de paza care angajau chiar si in ziua meciurilor cu risc maxim, diletanti (a se traduce : tarani autentici si cu pedigree, posesori de 4 clase la fara-frecventa), personaje care in loc sa asigure o securitate sporita, epatau la capitolul abuzuri. Au murit oameni si asta nu face decat sa ingreuneze statutul si eticheta suporterilor in fata maselor de oameni (asa numitii cetateni).....si mai ales in fata presei, cea care amplifica exponential "grozaviile" suporterilor ! Nu mai avem viata lunga... Mi-ar placea sa ne luam la revedere si sa facem haos la un meci banal, de campionat......asa, ca sa deranjam si noi cu adevarat...si mai ales sa nu uite jijigodia ca noi am existat si perpeetum existam! Si ca sa fiu visator, mi-ar placea ca dupa "spectacol", cei 30.000 de interzisi si alte cateva milioane de adevarati stelisti, sa punem buzunar cu buzunar, pentru inimile noastre frumoase, pentru tineretea noastra pierduta si nostalgic de prezenta, sa ne mesterim o noua FC Steaua - libera si frumoasa ! Asa sa ne-ajute Dumnezeu !