Arsenal1886Steaua1947

Seniori
 • Content count

  906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arsenal1886Steaua1947 last won the day on February 3 2015

Arsenal1886Steaua1947 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Arsenal1886Steaua1947

 • Rank
  Gooner

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

2,053 profile views
 1. Dar tu in calitate de mare fcsbist esti la Belgrad acum ? Sau esti tare in clanta doar pe net si ti-a fost frica dupa amenintarile sarbilor ? Frumos era sa va duceti sa va sustineti echipa, no ?
 2. @Anfield pe tine te mananca in cur ? Mai bine iti vezi de cretinatatile pe care le debitezi si nu mai incerca sa te bagi in seama cu mine. I-am raspuns lui Alexandru H, te-ai bagat in seama aiurea. Acum iar te bagi in seama aiurea. Situatia in care ai zis tu ca ai tine cu echipa locala e total diferita de ce se intampla acum la echipa. In plus, personal putin imi pasa daca bate sau nu fcsb. Pe mine ma intereseaza doar Steaua Bucuresti, nu echipa ciobanului. Nu sunt adeptul scandalurilor virtuale. Am treburi mai bune de facut. Asa ca ai face bine sa eviti orice aluzie la persoana mea.
 3. @AlexandruH Grupul o duce extraordinar. Nu stau sa zic aici activitatile pe care le desfasoara grupul, dar te asigur ca "nu ne intalnim doar in carciumi" .
 4. Ma uit aici si ma apuca rasul ). Site-ul asta e mort si ingropat definitiv. Am cerut sa mi se scoata functia de moderator si inca nu s-a intamplat asta. Cer din nou sa fiu scos din functia de moderator pentru ca nu mai are rost din punctul meu de vedere sa ocup aceasta functie. Nu ma mai regasesc cu nimic in ce se intampla aici. Multumesc!
 5. Foarte serios. Mi-a aparut la " News Feed" pe facebook, nu am cautat deloc. Dar voi de ce va atacati asa? V-a deranjat ca m-am luat de o legenda a clubului ?
 6. Doar suntem intoxicati de "presa sportiva" ca e ziua ciobanoidului .
 7. Nu tin minte sa te fi bagat in seama asa ca nu vad sensul comentariului tau. Cam asta vad ca e stilul... va bagati ca musca-n lapte in discutie si dupa cand va ia lumea la p*la tot voi tipati ca v-a zis X sau Y nu stiu ce. Provocati si asteptati sa ce ?
 8. Eu unul sunt satul sa intru aici sa vad aceeasi mizerie mereu. Sunteti 2 tabere si non-stop va porciti pe aici. Chiar nu aveti alte lucruri mai bune de facut? Cer public sa fiu scos din functia de moderator pentru ca eu consider ca nu mai am nimic in comun cu acest forum si cu ce se intampla in ultima vreme aici. Multumesc pentru intelegere!
 9. Limbaj neadecvat -> recidivist.
 10. Avertizment pentru limbaj inadecvat la adresa lui razvypitesti. La prima abatere -> sanctiune cu ban pe o perioada limitata.
 11. @Alexandru H Vorbesti ca sa nu adormi. Ai vazut tu vreodata un post de al meu in care l-am ridicat in slavi pe Talpan sau macar MApN-ul ? Nu cred.
 12. Aici am un singur lucru de zis. M uie petrolul.
 13. Dar cine esti tu sa sa decizi care e opinia reala sau nu ?
 14. Dar pe tine ce te tine sa te duci sa sustii fcsb-ul ?
 15. Avertizat pentru limbaj neadecvat. La prima abatere -> pauza.