Matrixone

Seniori
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matrixone

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. daca nu era "frustrat" Minunea Blonda nu vorbea de Radoi ci de "noul Mutu" (Costea) care a facut "balet" atata timp cat a jucat!!!, dar nu a spus decat ca nu a jucat pe postul lui!!! ( probabil votca consumata inaintea emisiunii i-a afectat memoria)
 2. redondo, toata stima pentru fotbalistul Balaci, dar cand sustii ca jucatori ca Gargalie, Dananae etc, trebuie sa fie titulari la nationala, da-ne voie sa nu il mai "respectam" pe Oficialul Balaci!!!, legat de "caracterul" d-lui Balaci, adu-ti aminte de gheata aruncata in capul arbitrului!!
 3. Mare abureala acest dosar, mai ales rechizitoriul procurorilor, cazul Bistrita e vrajeala ieftina, atunci nu erau interzise "premierile"!!!, iar ciobanul va scapa "basma curata" datorita acelor antecontracte de vanzare-cumparare pe care le "blameaza" DNA-ul!!!
 4. Craciun Fericit tuturor stelistilor!!
 5. TAREEEEEEEEE!!!, ar trebui sa-i trimiti si lui Trica (daca o avea adresa de email)
 6. Nu sunt un suporter care merge un peluze, dar gestul liderilor care s-au milogit de cioban sa le dea bilete, este incalificabil. Cat timp acei lideri vor plange la poarta ciobanului sa le dea bani sau bilete pentru meciuri, ciobanul va fi patron in Ghencea!!! Ar trebui (cei care au coloana vertebrala din peluza) sa-si aleaga un lider/lideri care sa merite sa conduca o galerie.
 7. Multumim Bison pentru anii petrecuti la Steaua!!
 8. Bine ai venit si sa marchezi cat mai multe goluri. O declaratie de bun simt, fara promisiuni. Multa bafta!
 9. nenea asta adistanciu parca ar fi primul om care a aparut pe pamant!!!, stimate domn, sunt unii care in 1975, erau mai in varsta decat dumneata, care chiar stiau la acea vreme sa faca diferenta intre sasi si secui!!
 10. felicitari celor care au organizat si celor care au infiintat AISS Cluj!!, La mai multe asemenea momente. Se pare ca au ramas destui stelisti in tara, chiar daca am avut parte de o campanie de "binefacere" din partea presei!!
 11. D-le Ardeleanu, as dori sa verificati daca se poate, litigiul dintre Poli Timisoara si gluscevik, se pare ca "corectul" patron al celor de la Timisoara i-a falsificat semnatura pe contract jucatorului. S-a solicitat de catre comisie o expertiza grafologica in acest caz, iar raspunsul a fost..surprinzator, semnatura nu este facuta de jucator ci a fost scanata si apoi aplicata pe contract. Este vorba de un contract in care Poli ia dat 1800 de euro jucatorului pentru a se opera. Dupa ce a semnat acel contract, cei de la Poli au mai adaugat o fraa prin care jucatorul nu mai are nici o pretentie financiara de la echipa, cu toare ca el mai avea 2 ani de contract. Dupa scrierea frazei, cei de la Poli au scanat semnatura jucatorului si au aplicat-o la sfarsitul frazei.
 12. Daca e adevarat "pactul" la care faci referire in articol, nu prea mai are vina ciobanul!!!, n-a facut decat sa respecte intelegerea. Mergand mai departe, daca IL Ciobandante le-ar fi tras teapa federalilor, nu mai primdeam noi nici Intertoto!!
 13. Bine ai venit si multe goluri in poarta adversarilor
 14. Dumnezeu sa-l ierte
 15. LA MULTI ANI EMEHARA, sa ai parte de evolutii excelente cat vei juca la Steaua