AGRESSIVO198+1

Seniori
 • Content count

  425
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AGRESSIVO198+1

 1. Am facut cu totii tot ce s-a putut!...si noi suporterii,si ei jucatorii. SUNTEM MANDRI DE VOI!
 2. Salut.Despre returul de la Londra stie cineva cum se pot cumpara biletele?Eu am cumparat deja biletul de avion si am si inchiriat camera de hotel.Daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie...tin sa precizez ca vin la meci din spania
 3. astea sunt ale mele cu Steaua. parerea mea e ca topicul ar trebui mutat la sectiunea DISCUTII DESPRE SUPORTERI.
 4. http://www.youtube.com/watch?v=L81YVqjeFJs nu e stire,dar iata cum isi respecta athletc bilbao fostii jucatori...Etxebarria s-a retras anul acesta,iar clubul i-a organizat un meci de retragere contra a 200 din juniorii clubului(mai exact echipa mare contra 200 de juniori,100 au jucat 45 min,iar ceilalti 100 celelalte 45) ...insa nici Etxebarria nu s-a lasat mai prejos,jucand complet gratis ultimul an din cariera(cam toti jucatorii o fac cand se retrag de la athletic) ps.nu am stiut unde sa postez
 5. The Road film foarte bun.
 6. @Stefan sunt destui care se plang ca nu exista contact fizic,ori fug unii ori ceilalti,dar in schimb ii venereaza pe italieni.
 7. ha ha ha,asa zisii ultrasi italieni fug unii de altii.nu va mai plangeti ca romanilor le e frica de contact.
 8. ultima isprava la greci,urmariti pana la final.
 9. http://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries Aici exista doua fotografii pe care spune ca eu le am upload-at,cea cu stadionul benficai si cea cu vederea.Dar nici gand,eu nu am facuto,cum e posibil? ESTADIO DA LUZ AGRESSIVO1 98+1 2 fotografii Vizualizari: 146 Apreciere: 0
 10. REPREZINTA Steaua "INIMA NOASTRA BATE DE 7 ORI, L-A-C-A-T-U-S!" si "Laca REPREZINTA Steaua; Paunescu - PE CINE?!?" au fost cele doua bannere speciale pe care suporterii stelisti le-au afisat sambata in Ghencea l Pe langa acestea, pe gardul peluzei ce adaposteste galeria se afla un altul pe care scria "Laca - il diablo" * La tribuna I, mai multi spectatori au tinut deasupra capului tricouri ale Stelei ce aveau pe spate cifra 7 si numele lui Lacatus * Numele legendei din Ghencea a fost scandat inainte, in timpul si dupa finalul partidei * La un moment dat, in timpul primei reprize, liderul "Armatei Ultra", Jean Pavel, i-a luat la rost pe cei care tineau bannerele pro-Lacatus * Pavel i-a alergat pe acestia prin tribune, nesfiindu-se, chiar insotit de cativa oameni de ordine, sa foloseasca forta * Din acel moment, stadionul a explodat, incepand sa se auda si scandari obscene la adresa presedintelui CA, Viorel Paunescu * Jean Pavel a fost acuzat ca "s-a dat cu conducerea": "Jeane, ai luat 50 de milioane sa ne astupi gura!" * Finalul meciului, in care brasovenii au si egalat, a fost la un pas de a aduce in tribune un razboi civil * Fortele de ordine, in numar mult mai mare decat de obicei, au stins insa orice tentativa de lupta * Dupa meci, Jean Pavel si-a parcat BMW-ul in fata tribunei oficiale si a urcat la loje l Marius Lacatus nu a jucat, agitandu-se doar pe banca si multumindu-se sa salute stadionul atunci cand i s-a scandat numele. are cineva poze cu cele doua mesaje?
 11. REPREZINTA Steaua "INIMA NOASTRA BATE DE 7 ORI, L-A-C-A-T-U-S!" si "Laca REPREZINTA Steaua; Paunescu - PE CINE?!?" au fost cele doua bannere speciale pe care suporterii stelisti le-au afisat sambata in Ghencea l Pe langa acestea, pe gardul peluzei ce adaposteste galeria se afla un altul pe care scria "Laca - il diablo" * La tribuna I, mai multi spectatori au tinut deasupra capului tricouri ale Stelei ce aveau pe spate cifra 7 si numele lui Lacatus * Numele legendei din Ghencea a fost scandat inainte, in timpul si dupa finalul partidei * La un moment dat, in timpul primei reprize, liderul "Armatei Ultra", Jean Pavel, i-a luat la rost pe cei care tineau bannerele pro-Lacatus * Pavel i-a alergat pe acestia prin tribune, nesfiindu-se, chiar insotit de cativa oameni de ordine, sa foloseasca forta * Din acel moment, stadionul a explodat, incepand sa se auda si scandari obscene la adresa presedintelui CA, Viorel Paunescu * Jean Pavel a fost acuzat ca "s-a dat cu conducerea": "Jeane, ai luat 50 de milioane sa ne astupi gura!" * Finalul meciului, in care brasovenii au si egalat, a fost la un pas de a aduce in tribune un razboi civil * Fortele de ordine, in numar mult mai mare decat de obicei, au stins insa orice tentativa de lupta * Dupa meci, Jean Pavel si-a parcat BMW-ul in fata tribunei oficiale si a urcat la loje l Marius Lacatus nu a jucat, agitandu-se doar pe banca si multumindu-se sa salute stadionul atunci cand i s-a scandat numele. Are cineva poze cu cele doua mesaje? scuze pt OFF
 12. scuze pt off topic are cineva poza cu mesajul"inima noastra bate de 7 ori l-a-c-a-t-u-s",de la meciul Steaua-FC Brasov din decembrie 1999?(mesaj postat la tribuna a doua,pt ca jan pavel nu a vrut ca acesta sa apara in PN)
 13. Pana la intrarea lui Ochirosii nu am vazut nicio centrare buna,Szekeli a fost slabut,tiganul ca de obicei(centrari in picioarele adversarilor).Ma surprind evolutiile lui Baciu,in opinia mea unul dintre cei mai buni jucatori stelisti,in partida de aseara.
 14. cea mai tare voce a capela.
 15. Va rog a va posta aici tatuajele cu Steaua,sau daca nu oricare altele.Asa poate ne inspiram unii de la altii,sau poate ii convingem pe cei care nu au sa-si faca. Astea sunt ale mele.(scuze pt poze,mi le-am facut singur cu tel.)
 16. din Tara Bascilor daca as fii avut prieteni in E.T.A,te"aranjam" Gigi
 17. "Steaua ar putea da lovitura pe piaþa transferurilor. Dupã ce a reuºit achiziþionarea lui Cristi Tãnase, Gigi Becali e gata sã-i mai facã o surprizã lui Cristiano Bergodi ºi încearcã achiziþionarea unui super-jucãtor. Aflã din ediþia tipãritã de mâine a ProSport-ului cine este jucãtorul cu care Gigi Becali sperã sã ajungã în primãvara Europa League." sursa:prosport ce plm minciuna o mai fii si asta?
 18. reportaj prosport,care completeaza imaginile de mai sus.respect cainilor. În urmã cu mai bine de o sãptãmânã, suporterii de la Peluza Sud din Ghencea au primit o veste extrem de durã. Dupã o lungã suferinþã cauzatã de o boalã nemiloasã, unul dintre cei mai cunoscuþi camarazi ai lor s-a stins din viaþã. În vârstã de 32 de ani, Iulian Mihai Iordan, pentru toatã lumea din peluzã ?Casetã?, a plecat sã-ºi susþinã echipa din ceruri. Au vrut sã afiºeze mesajele în ?ªtefan cel Mare? A fost înmormântat duminica trecutã la Frumuºani, pe ultimul drum fiind condus de ultraºii steliºti, dar ºi de mai mulþi foºti rivali din Peluza ?Cãtãlin Hîldan?. ?Câinii? nu s-au oprit aici, iar în zilele care au urmat înmormântãrii mai mulþi membri ai galeriei din ?ªtefan cel Mare? au oferit un nou moment de solidaritate, probabil greu de înþeles pentru oamenii din afara fenomenului. Pe gardul cimitirului unde a fost înmormântat ?Casetã? au apãrut douã mesaje emoþionante. Au fost alese versurile formaþiei Taxi: ? Stelele care cad nu pier / Stelele care cad se duc pe un alt cer?. Ultraºii dinamoviºti au dorit iniþial sã arboreze cele douã bannere pe gardurile stadionului din ?ªtefan cel Mare?, la meciul cu Internaþional Curtea de Argeº, mai precis în dreptul sectorului în care stã de obicei galeria Stelei la derby-ul cu Dinamo. S-a renunþat la aceastã idee deoarece partida s-a jucat fãrã spectatori. Solidari ºi în alte cazuri Ultraºii lui Dinamo au þinut sã fie aproape de omologii de la Peluza Sud Steaua ºi în alte situaþii. În luna mai a acestui an, un alt ultras stelist a plecat dintre noi. Ivan, membru al grupului Hunters, tot de la Peluza Sud Steaua, a decedat în urma unui accident de maºinã. ?Câinii? nu au rãmas nici atunci impasibili, iar membrii Peluzei Sud din ?ªtefan cel Mare? au trimis o coroanã de flori în memoria fanului rival. De asemenea, în momentul în care pe stadionul Ghencea, înaintea partidei Steaua - Rapid, s-a anunþat tragedia, suporterii rapidiºti au pãstrat un moment de reculegere, iar trivialitãþile au încetat, fie ºi pentru câteva minute. ªi în 2008, atunci când un alt membru al Sudului din Ghencea a murit înjunghiat pe stradã, rivalii au fost solidari cu suporterii steliºti, care l-au plâns pe Andrei, poreclit FMk, membru al grupului South Boys. adio Caseta,nu te voi uita niciodata.
 19. Ha ha ha descrierea poporului maghiar : Un ungur la magazin: -Biscuiti este? -Nu ,,este', ,,sunt'. -Da rahat sunt? -Da, esti!
 20. baratul meu stang.
 21. lui Jiji cand ii compui?ca ai mare talent.
 22. @catalinberceni prietene,daca iti spun mai multi ca esti beat,ce faci?
 23. Ce vrei, sa paseze(centreze sau suteze) de pe banca? Daca nu joaca, e clar ca nu poate sa dea pase bune!
 24. Godzilla, pleaca odata si lasa-ne, esti de ras, niciodata n-ai jucat nimic ci pur si simplu ai avut noroc!
 25. @strezahuzum ai perfecta dreptate.