noname_fu

Seniori
 • Content count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About noname_fu

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Peluza cu tabela
 1. Lasati-l ma sa posteze ca e amuzant ,
 2. cainii...
 3. Dragosr, varianta mitingului era de mai mult timp luata in calcul. Acum a venit ca o solutie avand in vedere si faptul ca trebuia sa organizam sarbatorirea celor 62 de ani de la infiintare. Multumim pentru sugestie oricum si te asteptam in AISS, cu cat mai multe idei bune!
 4. a fost miercuri o "reclama", facuta de Mihai Gainusa, la "Cronica carcotasilor"
 5. nu e ma padrese, ca ne-a terminat moda
 6. http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6044 Acum intelegi de ce se zice sa nu-l mai injurat. In fond, decizia a fost luata mai mult din cauza atitudinii tribunelor si mai putin a pudicitatii peluzei Sud. Se pare ca , dupa cum ziceam si eu, tribunele nu prea au multa putere analitica, sunt ca o turma (culmea ca de obicei despre peluze se spune asta). La meciul de vineri nu s-a cantat nimic in afara de melodiile pentru Ivan pentru ca s-a considerat ca asa este mai bine, mai ortodox, mai cum vreti voi, tinand cont ca era familia lui in peluza. Radule, poti sa te implici activ in ce vrei tu. Insa de pareri d-astea generalizante cu "ati fost la sofia deci sunteti nevrednici" m-am saturat. E destul presa impotriva noastra, daca nu vedem dincolo de ochelari nici noi, suporterii, nu facem nimic. Ca sa zici ca ne-a terminat moda, ar fi trebuit sa ii vezi pe bulgari... nu era suporter care sa nu aiba ceva fred perry pe el. Vedeai aceeasi sapca din 20 in 20 de insi (ca nici modelele nu sunt f variate). Din pctul asta de vedere, noi suntem inca bine. Prietenia chiar este sincera si nu avem de castigat de pe urma ei decat experiente placute si experienta ca suporter.
 7. pai atunci nu-ti mai da cu parerea pe la "culise" daca vorbesti din spatele monitorului. scrie pe la "ultrasii de tastatura" daca nu te implici activ.
 8. Radu mamii Radule... Nu stau sa-ti explic in ce consta prietenia noastra cu cei de la CSKA, a fost explicat in articole destul. Repet, totusi: pentru ce mai vii in peluza? La tribuna te poti manifesta dupa bunul plac, nu exista reguli de conduita, nu trebuie sa te conformezi deciziilor unor ultrasi care ii "pupa in ****" pe bulgari.
 9. Eu nu inteleg cine va pune sa veniti in peluze, daca nu sunteti de acord cu atitudinile adoptate. La T2 se "sustine" echipa, se contesta antrenorul fara oprelisti, se fluiera peluzele... Eu zic ca e locul care vi s-ar potrivi mai bine.
 10. Eh, lucrurile sunt mai complicate la ei decat o lege... Insa nu asta conteaza, ce conteaza este ca ei au gasit o metoda care le permite sa se manifeste neingradit.
 11. un snack inainte de derby
 12. Repet. Inscrie-te in AISS si vei realiza ca lucrurile pe care le propui au fost deja facute sau sunt in curs de realizare. Asa oricine isi poate da cu parerea pe net insa implicarea stelistilor lasa de dorit.
 13. Eu zic ca nu trebuie sa-l luam asa tare pe om... e doar impresia lui. Eu unul ti-as lansa invitatia de a te inscrie in asociatie ca sa vezi ce presupune un proiect si ca sa-ti poti impartasi propria viziune si propriile idei despre protest... www.AISS.ro
 14. Protestul a fost sustinut de AISS si prin revista dar si prin toate emisiunile radio la care am fost invitati... nu suntem Voiculescu sa comandam unei televiziuni emisiuni doar pe tema asta ... daca te invita bine, daca nu , n-ai ce face. comunicatele AISS au fost mai mereu preluate de presa, dar redate cu diferite interse (prosport impotriva lui Gigi, gsp impotriva suporterilor).