ss lucki

Seniori
 • Content count

  292
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ss lucki

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Montreal, Qc, Ca
 1. nu ma asteptam in 2007 cand a dat Neaga gol sa trebuiasca sa mai astept minim 4 ani pentru un egal macar cu potaile, dar mai rau de atat nu am fost niciodata.
 2. mortii mamii vostre de jegosi
 3. cat de penibili am putut ajunge... daca nici acum nu se striga "Becali, pleaca din Ghencea" nu se mai striga niciodata.
 4. cate suturi in peluza am vazut pana acum, e inimaginabil cum pot sa traga doar in balarii...
 5. Oare cum e sa stii ca faci parte din etnia cea mai dispretuita de pe planeta, din excrementul rasei umane, din veriga lipsa a umanitatii??? Cum e cand se aseaza mustele pe tine cu pofta crezand ca au dat de vreo balega maronie gustoasa???
 6. Auzi, tiganusule, mesajul meu e valabil si pentru tine, esti la fel de agramat... si cand am vazut pe cine ai idol in avatar, m-am convins si asupra IQ-ului tau si al provenientei tale etnice... nu mai abandonati scoala la 10 ani, mai puradeilor, ca nu toti aveti bulanul idolului vostru di Faurei... tot cersetori ajungeti... Stay in school!
 7. Bai analfabetule, bine iti spunea cel de mai sus sa taci si sa te abtii, nu doar datorita lipsei tale de inteligenta, cat datorita limbajului bolovanos si incoerent. Pur si simplu, te-as bana definitiv pentru ca nu stii sa scrii corect... mi-e rusine ca pe site-ul asta intra toti analfabetii, toti imbecilii ca tine care n-au auzit de cratima la 14 ani... Lasa-ne copile, nu esti decat un becalist retardat!
 8. cea mai slaba aparare di Europa League, practica tremuram la fiecare faza fixa, ne-a ajutat enorm si arbitrul si am inscris bulaneste printr-un autogol... ca sa nu mai pomenesc de zecile, sutele de pase gresite ale lui tanase, tiganel, radut, ricardo, surdu, Stancu... jalnic ne prezentam.
 9. inteligenta lui Banel Nicolita a marcat...
 10. m-a dezamagit ricardo: le-a facut cadou 2 goluri
 11. pierdem clar
 12. ne-a scos un gol francezul din poarta, ca sa nu mai veniti cu teoria conspiratiei ca suntem romani saraci si necajiti si ne fura toti... Merci, ref!
 13. exact asta ma intreban si eu, Lari... cum plm nu esti capabil sa te concentrezi in momentul sutului?
 14. surdu e slab ca de obicei
 15. din nou Banel imi phute ziua